25/12/09

Ο αγώνας θα είναι μακρύς μέχρι την τελική Νίκη

Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της ιθαγένειας, (παρανόμως και αντισυνταγματικώς), στα παιδιά τους.

Σπύρος Χατζάρας

Ο αγώνας έχει ήδη αρχίσει. Με όλα τα Δημοκρατικά μέσα. Όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
(Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία).
Είπαμε ότι: « εάν ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου θα μπουκάρουμε και εμείς μέσα».(υπάρχει σχέδιο και για αυτό). Όσοι είμαστε.10.000, 100,000, 500,000, 1,000,000.Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην περάσει κανένα νομοσχέδιο.
Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών και στην απόδοση της ιθαγένειας, παρανόμως και αντισυνταγματικώς στα παιδιά τους.

Αυτά είναι απολύτως σαφή. Δεν υπάρχει καμιά αναβολή και καμιά μετάθεση.

Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή. Ο στόχος μας δεν είναι η απόσυρση μιας διάταξης. Αλλά η υπεράσπιση του Εθνικού Κράτους. Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ότι και να κάνουν έχουν ραντεβού με την κάλπη. Το πρώτο «δημοψήφισμα» επομένως, για να κριθούν από το λαό, οι «εκπρόσωποι» και οι «συνεργάτες» της Νέας Τάξης, θα γίνει «υποχρεωτικά στις δημοτικές εκλογές».

Να μην ξεχνάμε, ότι ήδη έχουν εγγραφεί χιλιάδες λάθρο, που ψήφισαν στις Εθνικές εκλογές, εκτός των εκλογικών καταστάσεων, με χαρτιά από τους δήμους. Έτσι έπιασε το 3% ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δήμοι έχουν τα δημοτολόγια. Η απελευθέρωση των δήμων , θα είναι μια σημαντική Νίκη. Θα καθαρίσουμε τα δημοτολόγια. Θα γκρεμίσουμε τον ιστό της Αράχνης, που φτιάχνουν για 12 τουλάχιστον χρόνια.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η νέα Επανάσταση! Όλοι οι γνήσιοι επαναστάτες και όχι οι ΒΠ (Βουτυρομπεμπεδες-Βόρεια Προάστια) είμαστε με την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας. Με την Ελληνική σκέψη.
Και να προχωρήσουμε και σε άλλα.
Όπως πχ να πάρουμε τα 70 δις που μας χρωστάνε οι Γερμανοί από τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, βάλτε μας την φίλη σας την Μαριλένα Κοππά να ρουφιανεύει τους Έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα στο Ευρωκοινοβούλιο, επειδή τόλμησαν να αναρτήσουν Ελληνικές Σημαίες στην Παιδική Χαρά. Το σχετικό βίντεο θα το βρείτε στο

http://www.youtube.com/watch?v=6K1ecB0d7ZU

και είναι από την ΝΕΤ, Παραμονή των Χριστουγέννων!!..

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα παντού!
ΈΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΈΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να συγκροτήσετε ομάδα δράσης !

Και τι εννοώ:

Σε κάθε πρόκληση, βλ. βλακείες της Κοππά, πρέπι να υπάρχει άμεση απάντηση. Άρα:

-κάποιο να συντάσσουν το απαντητικό κείμενο
-δικηγόροι να το υποστηρίζουν με νομικά επιχειρήματα και μεταφραστές να το μεταφράζουν σε όποια γλώσσα χρειάζεται
-δημοσιογράφος(μας φτάνετε εσείς κ.Χατζάρα) να το ενισχύει με ειδησιογραφικά επιχειρήματα
-κάποιοι να αναλαμβάνουν την προώθηση - αποστολή όπου πρέπει: κρατικοί φορείς, ευρωπαϊκά fora κτλ, ΜΜΕ κι ας μη το δημοσιεύσουν ποτέ.
-ειδοποίηση λοιπών Blogs για άμεση ανάρτηση

Επικοινωνήστε και με το ΠΑΡΟΝ, τη μόνη εφημερίδα που αντιστέκεται. Πιστεύω ο κ.Κουρής θα σας συνδράμει. Έχει δυνατό κοινό και σίγουρα θα διαδόσει τάχυστα την πρωτοβουλία.

Ανώνυμος είπε...

26-12-09
Κε Σπύρο καλημέρα!!!!
Θα ήθελα σε παρακαλώ από την εκπομπή σου και τα blogs που έχεις να θέσεις το ερώτημα προς τους δύο υπουργούς Α.ΛΟΒΕΡΔΟ και Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟ
οι οποίοι είναι άριστοι Συνταγματολόγοι,κατά πόσο είναι Συνταγματική η απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες που ετοιμάζει ο ΓΑΠ.
Καλό είναι..να μας καταθέσουν την επιστημονική τους άποψη για το θέμα (έτσι..για τους Ιστορικούς του μέλλοντος).
Ευχαριστώ πολύ.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!!!!

Etherovamon

διηνεκης είπε...

Ευχομουνα και το δηλωνα επωνημα μεσα απο ολα τα πατριωτηκα μπλοκ εδω και χρονια να γινει επιτελους μια επιτροπη για τους ελληνες που να ασχολειται με ολα τα προβληματα των ελληνων,μια επιτροπη που να μπορει να κινητοπιοιτους ελληνες πολιτες και να τους κραταει σε εγρηγορσει εναντια σε ολα τα κακοβουλα σχεδια των εχθρων μας εσωτερικων και εξωτερικων.Για αυτο σας παρακαλω μην μας αφηνεται εξω εμας τους ελληνες του εξωτερικου, θα θελαμε να πληροφορηθουμε για την συλλογη υπογραφων και να συνεισφερουμε και εμεις

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ γεννήθηκε ώστε με την λάμψη του να φωτίζει το συσκοτισμένο ανθρώπινο γένος.
Θα ζούμε αιώνια, όσο και η τελευταία ΕΛΛΗΝΙΚΗ σταγόνα αίματος ρέει στις φλέβες μας.
Αδέρφια όλοι στην εθνική μάχη.
Τώρα η πατρίδα μας χρειάζεται.
Όλοι μαζί να σβύσουμε τα άθλια παραμύθια των ανιστόρητων βαρβάρων.
Μάχη μέχρις εσχάτων...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [Πα.Συ.Α.] είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ [ 26-12-2009 11:00 ]





ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) - Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ (!) - Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ (!))





ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [Πα.Συ.Α.] - http://www.pa-sy-a.gr

ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!)

Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ (!)

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ (!)

Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΡΩΣΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ - ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΑΡΡΕΝΑ ΑΝΤΙΗΡΩΪΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ (!)

ΟΡΚΙΖΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ (!)


"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" (!)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ LINK:

http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2009/12/26/23-00/pa-sy-a_anakoinwths_2009-12-26_23-00.htm#plohghsh