31/12/09

ΕΥΧΕΣ

«ΕΤΗ ΤΑ ΜΑΛΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΑ ΤΕ ΕΝΙΑΥΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ»

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΙΚΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ κ. ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ -ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ , ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

http://amphiktyon.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
Καλή χρονια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

ETHROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Στρατός και Μασονία. Προσυλιτισμός εν μέσω στρατιωτικών εμβλημάτων.
Δεν μπορεί εκεί στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ) να μην έχουνε δει, ότι το σήμα τους είναι γεμάτο με μασονικά σύμβολα. Ακόμη κι ένας άσχετος θα τα έβλεπε!!!
Έχουμε και λέμε : Η ΓΥΣ είναι υπηρεσία, που υπάγεται στη Διεύθυνση Γεωγραφικού Σώματος, που υπάγεται στο ΓΕΣ, που υπάγεται βεβαίως στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Απλά κάποιες διευκρινίσεις, που απαντούν στο γιατί είναι μασονικό το σήμα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Στρατού μας.
Σε αυτό διακρίνονται:
1) Ο διαβήτης και ο γνώμονας, ευρισκόμενα σε θέση ακριβώς όπως και στο γνωστό τεκτονικό σχηματισμό
2) Η κουκουβάγια, σύμβολο σοφίας και γνώσης, χρησιμοποιούμενο ευρέως στον τεκτονισμό.
3) Ο βωμός και η υδρόγειος. Και μάλιστα εντός του μασονικού σχηματισμού βρίσκεται η χώρα μας - πράγμα γνωστό, δηλαδή...
4) Δύο κλαδιά σε κάθε πλευρά, με 33 φύλλα το καθένα. Όσοι δηλαδή οι βαθμοί της και όσα είναι τα πούπουλα στο αριστερό φτερό του αετού, επάνω στο αμερικανικό δολλάριο - στο άλλο είναι 32, όσοι οι βαθμοί του Σκωτικού τυπικού. Δείτε το.
5) Η φράση "Αεί ο Θεός ο Μέγας Γεωμετρεί", σε απόλυτη αρμονία με το μασονικό "Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος" (βλ. και άρθρο).
Εγώ λοιπόν που δεν είμαι και ειδήμονας στο θέμα "Μασονία", βρήκα χαλαρά 5 καραμπινάτα μασονικά σύμβολα, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα που δεν διακρίνω αυτή την στιγμή.
Οι "φωτεινοί παντογνώστες" που επέλεξαν να συνδυάσουν όλα αυτά τα σύμβολα για να κατασκευάσουνε το έμβλημα, γιατί το έκαναν; Τι θέλουνε να μας πούνε;
Και καλά αυτοί, έτυχε να είναι μασόνοι και το έφτιαξαν. Από τότε όμως;
Τόσοι και τόσοι στρατιωτικοί, άλλα και πολιτικοί τους προϊστάμενοι πέρασαν κάτω από αυτό το έμβλημα, κανένας δεν σήκωσε τα μάτια να δει τι περιλαμβάνει;
Όλοι αυτοί που κάθε πρωΐ ανοίγουν τις οθόνες τους στην Υπηρεσία δεν το βλέπουνε; ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΝΕΑ ellinonea.blogspot.com ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ;;; "Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε Ζήτω το έθνος , Κάτω το Κράτος" Ίων Δραγούμης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον του αυτής της Πατρίδας.

Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα ψωμί παιδία ελευθερία αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Etherovamon

Ανώνυμος είπε...

Το τηλεοπτικό λιβανιστήρι της εκάστοτε κυβέρνησης ( ΝΕΤ ) πάλι έδειξε το χυδαίο εαυτό του. Καθώς ο κος Κακλαμάνης διάβαζε το λογύδριό του, με δήθεν ευχές και πολλά υπονοούμενα για την πολυπολιτισμικότητα που μας επιφυλάσσουν για το 2010, τα πλάνα του πλήθους στην πλατεία Συντάγματος ήταν από μακριά και ολίγων δευτερολέπτων. ΔΕΝ ήθελαν να δούμε τις χαρούμενες φάτσες των Λάθρο! Γιατί όμως; Μήπως για να μην τρομάξει ο Λαουτζίκος όπως τον αποκαλούν;;;

Οι πραγματικές ευχές για τους Έλληνες είναι να μπορέσουν φέτος να ξεκινήσουν την αποκήρυξη ενός σύστηματος που εδώ και 40 χρόνια τους καταπιέζει και δεν έχει να τους προσφέρει τίποτα άλλο παρά την πλήρη ισοπέδωση της κοινωνίας από τα συρρέοντα στίφη των Λάθρο, που σε λίγο καιρό θα είναι και αυτοί συν-Έλληνες με τις ευλογίες του συστήματος. Ένα αδυσώπητο σύστημα που γκρεμίζει πρωθυπουργούς κατά το δοκούν (ε τέτοιοι που είναι καλά τους κάνει) και προωθεί άτομα του στυλ Τζέφρυ (Γιωργάκη) Παπανδρέου.

Το ζητούμενο για τη νέα χρονιά είναι να υπάρξει ένα κίνημα επιτέλους το οποίο να αγκαλιάζει όλους τους σοβαρούς Έλληνες και Ελληνίδες και να ασκεί μια ουσιαστική επιρροή στα πράγματα πέρα από τα κομματικά μαντριά. Απλώς πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις γιατί οι αντίπαλοι θα είναι αμείλικτοι εάν νιώσουν απειλή από κάτι που δεν ελέγχουν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δράσουμε αλλά να είμαστε σε αμυντική επαγρύπνηση γιατί το Φαύλο σύστημα έχει πολλές εφεδρείες.

Καλή χρονιά για τους Έλληνες και την όμορφη χώρα μας, την Ελλάδα!!!

ΦΦ

ΕΚΤΩΡ είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ .
Ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΥ(ΜΑΟΥΣ)
ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ;
ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΕΣΕ

Ανώνυμος είπε...

1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

Ανώνυμος είπε...

1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [Πα.Συ.Α.] είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ~ "ILLUMINATI" - "SUN WORSHIP" - MASONIC INTERPLANETARY POLITICAL MILITARY RELIGIOUS SYSTEM GRID ~ 33 - SUPRΕMΕ COUNCIL OF THE WORLD WASHINGTON D.C. - FIAT LUX MASONIC OPERATIONAL LUCIFERIAN CONSTRUCTION OF STATE "UNITED MACEDONIA" AND RELIGIOUS JUNCTIONS ZEN TIBETANISM ~ SHAMPALA HINDU - ASTANA KAZAKHSTAN RELIGIONS CONGRESS OF THE WORLD - THE SUMMARY OF ILLUMINATI ASTANA SUN WORSHIP AND BALKANS NEW ORDER POLITICS

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ LINK

http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/01/01/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-01-01_00-00.htm#plohghsh_05