26/12/09

Οι ΣΑΕριτζήδες-''πρεσβευτές'' της Ελλάδας στις ΗΠΑ

Bravo Yorgos - O αγώνας τώρα δικαιώνεται...

(Αποκλειστικό).
Η ''πράσινη'' Ελλάδα, προωθεί την πολιτική της στις ΗΠΑ, μέσω ΣΑΕ: Υλοποιώντας την προτροπή του υφυπ. Εξωτερικών, αρμόδιου(;) γιά τους Απόδημους Σπύρου Κουβέλη (διαβάστε παρακάτω), ο Συντονιστής ΣΑΕ ΗΠΑ, σε συνεργασία με τις ''γλάστρες'' του περιφερειακού του Συμβούλιου, θα έχουν σύντομα συναντήσεις με τους υπουργούς Εσωτερικών, Γεωργίας κι Ενέργειας στην Ουάσιγκτον.

Στόχος, η συμβολή τους στην ''πράσινη ανάπτυξη'' και η ''αναπτυξιακή βοήθεια από την Ελλάδα'' προς τις υποανάπτυκτες ΗΠΑ. 'Οπως πληροφορηθήκαμε, οι Αμερικανοί υπουργοί αναμένουν με αγωνία τις συναντήσεις, με τους ΣΑΕριτζήδες-''πρεσβευτές'' της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

Μέλος του περιφερειακού Συμβούλιου του ΣΑΕ μας δήλωσε: ''Τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων που περισσεύουν και δίνονται απλόχερα στο ΣΑΕ, επιτέλους πιάνουν τόπο. Οι 'Ελληνες πολιτικοί βασίζονται σ' εμάς γιά την προώθηση της πολιτικής τους στις ΗΠΑ. Τώρα, το ΣΑΕ, όπως και το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό''.

Είναι τόσο πολύ άσχετος ο Σπύρος Κουβέλης (υφυπ. Εξωτερικών) ή μας δουλεύει άγρια;
Εμμονή να ταυτίζει τον Απόδημο Ελληνισμό με το ΣΑΕ, έχει ο υφυπουργός Εξωτερικών.
«Με το ΣΑΕ, ως βασικό εργαλείο, θα πρέπει να εξεταστούν οι δυνατότητες αξιοποίησης των ομογενών μας, ως πρεσβευτών της ελληνικής πολιτικής, σε συγκεκριμένους τομείς και αντικείμενα, σε θέματα όπως η οικονομική συνεργασία με τις χώρες, όπου φιλοξενούνται, η αναπτυξιακή βοήθεια από την Ελλάδα ή ακόμα και η πράσινη ανάπτυξη». Αυτά τα χαζο-κωμικά, ανάφερε ο κ. Κουβέλης στην Μόνιμη Επιτροπή της Βουλής γιά τους Απόδημους (26 Νοεμβρίου 2009). Περίπου τα ίδια είπε και στην συζήτηση γιά τον προϋπολογισμό στην Βουλή, 22 Δεκ. '09...

Στο ΣΑΕ, όπως η (κάθε) ελληνική κυβέρνηση παραδέχεται τα τελευταία 6 χρόνια, αντιπροσωπεύεται ένα ποσοστό που δεν ξεπερνά το 5%. Με το ΣΑΕ θα ''προβάλει'' την Ελλάδα στο εξωτερικό; Καλά, αυτό το ''φρούτο'', με το οποίο ο απόδημος Ελληνισμός γελά, ΠΟΥ το βρήκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου;

'Ελεος με αυτούς τους ''καραγκιόζηδες'', άσχετους με τα ζητήματα των Απόδημων, 'Ελληνες πολιτικούς...

(Σημ. Σύντ.: ''Τα στοιχεία του υπουργείου Eξωτερικών αναφέρουν ότι μόνο το 5% της ελληνικής διασποράς δραστηριοποιείται σε οργανωμένους φορείς''- παγκόσμια Συνέλευση Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού, Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 2006).
www.kalami.net

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!
Ανακοινώνεται ότι σήμερα (26-12-2009) και περί ώρα 03.00, έξω από κέντρο διασκέδασης (μπαρ) που βρίσκεται στην ενταύθα οδό, Αγνώστου Στρατιώτη, έλαβε χώρα διαπληκτισμός – συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν τέσσερις (4) αλλοδαποί Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας α) 21, β) 23, γ) 21 και δ) 23 ετών, κάτοικοι Λαμίας. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, από μαχαίρι, ο ένας εξ αυτών ηλικίας 23 ετών ο οποίος εργαζόταν στο κατάστημα.

Οι τρεις (3) δράστες μετά την πράξη τους ετράπησαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Τραυματισθείς διεκομίσθει στο Γ.Ν.Ν. Λαμίας όπου εξέπνευσε λίγη ώρα μετά την διακομιδή του. Δράστες αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. ΛΑΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο..."ποιητής" των ολων!

Τί εννοούσεν ο..."ποιητής" όταν με σκυμμένο το...κεφάλι και χαμηλής εντάσεως φωνή έλεγεν τα καλαντα ..."λεφτά υπάρχουσιν";

Οτι όοοολοι η(υ)μείς αι μαλάκες έχουμε άρα...λεφιτά υπάρχουσιν και θα μας τ' αρπάξουν.

Και μας τ' άααρπαξααν...

Πάλι την πατήσαμε γκαμώτο με αυτοδύναμους 160 μαλακοχωρτάτους οι οποίοι έχουν αρπάξει προκατα-βολαι για τα πρωκτοκομματά τους από το αφεντικό ,δηλαδή από εμάς μέχρι το...2016.

Υπάρχει αφεντικό στην Οικουμένη που να έχει δώσει στους δούλους του προκαταβόλες 7 ετών; Κι αν πεθάνεις πώς θα εξοφλήσεις; Εδώ δεδουλευμένα και δεν τα πληρώνουν εμ,...΄

Η πουστιά σε όλο της το μεγαλείο, τύφλα νάχει το επικαιρως αναχωρήσαν υπεδολοιπον.

Αχρι να έλθουσιν τα γαλάζια αρπακτικά υπε-μονι αδέλφια...

Καλές Εορται με Υγείαν κυρα πουτανίτσες συνάδελφισσες, για να δουλεύουμε-γαμιώμαστε, και να πληρώνουμε τους νταβάδες μας !

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα

ενθυμουμενος τα του μικη για τους διασπαρτους χαφιεδες,δες εδω ενα χαφιεδικο κειμενο απο το χαφιεδικο μπλογκ των εξαρχειων με τις πρακτορικες χειροβομβιδες


""""Δημοσιεύουμε ένα κείμενο του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, διότι και συμφωνούμε με το πνεύμα του κειμένου και υποστηρίζουμε την προσπάθεια αυτής της τόσο μαχητικής και αξιοπρεπούς ομάδας μεταναστών. """"

http://steki-am.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Σκηνικο:
Το παραθυρο στο υπουργειο παιδειας στο μαρουσι ειναι ανοιχτο, στο πατωμα νερα και γυαλια, και η ΘΑΛΕΙΑ με την Αννα ειναι νεκρες...

Τι ειναι η θαλεια και η Αννα?

απαντησις

ΨΑΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

«Βιβλίο: «Τι είν’ η Πατρίδα μας;» της κ. Θάλεια Δραγώνα: Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες, 342 πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπέγραψαν κείμενο συμπαράστασης στην Δραγώνα: Στον αρχικό κύκλο όσων συμπαραστάθηκαν στη Θάλεια Δραγώνα, περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι πανεπιστημιακοί:
Αβδελά Έφη Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αγριαντώνη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αλιβιζάτος Νίκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναγνωστοπούλου Σία Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αποστολίδου Βενετία Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης,, Αρταβάνης Σπ. Harvard, College de France, Βασιλάκη Μαρία Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βιρβιδάκης Στ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βράτσαλης Κώστας Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Γούναρης Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Δημαράς Αλέξης Ιστορικός της εκπαίδευσης, Δοξιάδης Κύρκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δουζίνας Κώστας Βirkbeck University, London, Ζαχαριάδου Ελισάβετ Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλογήρου Ορέστης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καλοκαιρινός Αλέξης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κάλφας Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καρδάσης Βασίλης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κεχριώτης Βαγγέλης Πανεπιστήμιο Βοσπώρου, Κιντή Βάσω Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κοντογιαννοπούλου – Πολυδωρίδου Γίτσα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κούβελας Ηλίας Πανεπιστήμιο Πατρών, Κουλούρη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κουτσογιάννη Κλέα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κτιστάκις Γιάννης Πανεπιστήμιο, Κυρτάτας Δήμητρης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κύρτσης Αλ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωστής Κώστας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λιάκος Αντώνης Πανεπστήμιο Αθ., Λουλούδης Λεωνίδας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Λυμπεράκη Αντιγόνη Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λυριτζής Χρήστος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μανιτάκης Αντώνης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Ματσαγκάνης Μ. Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Μπαλτάς Αριστείδης ΕΜΠ, Παγουλάτος Γιώργος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Παπαγεωργίου Κων/νος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παπαδόπουλος Λόης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Παπαθεοδώρου Γιάννης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Παρασκευόπουλος Νίκος Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Πεσμαζόγλου Στέφανος Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πλάντζος Δημήτρης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σαββάκης Χαράλαμπος Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σπουρδαλάκης Μιχάλης Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στεφάνου Ευρυπίδης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Στυλιανού Άρης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Τήνιος Πλάτων Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τσακλόγλου Πάνος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Τσιριμώκου Λ. Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Φραγκουδάκη Άννα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χριστόπουλος Δημήτρης Πάντειο Πανεπιστήμιο.
ΠΗΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Περάσαμε σε εποχές ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ!
Βίας με τα τάγματα SS των κουκουλοφόρων και νοθείας με τους Λαθροψηφοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

@07:31:00 μμ
Μετρα ποσους Εβραιους εχει!

Κώστας Βirkbeck

Ανώνυμος είπε...

(W)Δυστυχως το μονο που απομενει ειναι η αυτοοργανωση εγ οσον η συγκροτημμενη πολιτεια ανοιγει καθημερινα κεκροπορτες..Ειναι η ωρα που και οι βασεις των κομματων που πολλες φορες φανηκε οτι προηγουνται των ηγεσιων τους, πρεπει να αρχισουν ΤΩΡΑ να πιεζουν του βουλευτες που εψηφισαν (καλως η κακως) και να μπουν προ των ευθυνων τους. Να αρχισει και εκει ο καταγγελτικος λογος.Νομιζω πως μια εκτεταμενη δημοσιευση της μελετης Κατσανεβα θαταν μονο μια αρχη για να διαφωτιστει περισσοτερος κοσμος.Εννοω ΑΜΕΣΑ πριν ο λαος αρχιζει να εχει στο μυαλο του μονο τους νεους φορους και τη φτωχεια που θα τον δερνει.Στο μεταξυ οι οποιασδηποτε φυσεως -μεταναστες εγκαταλειπουν την Ιρλανδια.Εδω τοσο πλουσιοι ειμαστε ακομη και θελουν ντε και καλα να παραμεινουν???

Ανώνυμος είπε...

@ Σαβ Δεκ 26, 11:14:00 μμ
κον Κώστα Βirkbeck

Κι αν δεν εχει, αυτοι τα παιρνουν απ τους οβριους μη στεναχωριεσαι.
Ομιλιες, συγγραφες, βιβλιο-πωλησεις, προαγωγες, εμμισθα μελη σε συμβουλια και "δεξαμενες σκεψης" κλπ. κλπ.
Απ΄ ολα εχει ο μπαξες δικε μου.

Και πουσαι. Πες την καλημερα μου (μιας και εισαι κοντα) στους Board of Deputies of British Jews

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, μια ερώτηση...που είναι ο "Έλλην Ορθόδοξος Πατριώτης" Αντώνης Σαμαράς για να μας πει τι σχεδιάζει ώστε να μην μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να περάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο περί αποδόσεως Ιθαγένειας-Πολιτικών Δικαιωμάτων;;

Γιατί αν απλός το καταψηφίσει πρόκειται περί Πολιτικής Απάτης και συνενοχή σε αυτά που έρχονται...το ΠΑΣΟΚ με 151 ψήφους κάνει την δουλειά του, οποτε καλά θα κάνετε οποτε έχετε ώρα να ρωτήσετε τον μέγα "Εθνοπατέρα" Bilderberg Σαμαρά γιατί σιωπά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι πανεπιστημιακοι του συνασπισμου
συμπαραστεκονται στην Θαλεια Δραγωνα.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΤΟ 1993 ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα όλοι οι μουσουλμάνοι
μετανάστες θα έχουν τα μόρια επειδή είναι όλοι τους
Πολύτεκνοι και θα μπαίνουν στο δημόσιο και στις
Κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ και ο Έλληνας ,
Θα είναι στην απέξω .

Ανώνυμος είπε...

Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα όλοι οι μουσουλμάνοι
μετανάστες θα έχουν τα μόρια επειδή είναι όλοι τους
Πολύτεκνοι και θα μπαίνουν στο δημόσιο και στις
Κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ και ο Έλληνας ,
Θα είναι στην απέξω .

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικές συμμετοχές στην ΛΕΣΧΗ BILDEBERG Περίοδος 1991-2007
1991 Conference Baden-Baden Germany 6-9 June
Costas Carras Director of Companies
Efthymios Cristodoulou
Minos Zombanakis
1992 Conference Evian-les-Bains France 21-24 May
Costas Carras Director of Companies
ANTONIS SAMARAS Former Minister of Foreign Affairs
Loukas Tsoukalis Jean Monnet Professor University of Athens president Hellenic Centre for European Studies (EKEM)
Stephan Farrant Managing Director, Newsfront Naftiliaki Local Organizer 1993
1993 Bilderberg Conference Vouliagmeni Athens Greece 22-25 April
Stellios Argyros Chairman Federation of Greek Industries
Costas Carras Director of Companies
Yannis Costopoulos Chairman Credit Bank
Gregory Hadjieleftheriadis Vice-President Eletson Corp
George Livanos Ship Owner
Jonh lyras Chairman, Union of Greek Shipowners
STEFANOS MANOS Minister of National Economy
COSTANTINOS MITSOTAKIS Prime Minister
THEODOROS PANGALOS Spokesman for Foreign Affairs, Socialist Party
Michalis G Papaconstantinou Minister for Foreign Affairs
Theodore Papalexopoulos Deputy Chairman, Titan Cement Company SA
MICHEAL PERATIKOS Chairman Pegasus Ocean Services
Thanos M Vererois Professor of Political History Universityy of Athens Director Hellenic Foundation for Defence and Foreign Policy
Themistocles Volkos Chairman The Seatrade Organisation
Stephan Farrant Managing Director, Newsfront Naftilaki Local Organiser 1993

Ανώνυμος είπε...

Bilderberg meeting in Helsinki, Finland, June 2-5 1994 – participants
GERASIMOS ARSENIS Minister of Defense.
Costas Carras Director of Companies.
1995 Bilderberg Conference - June 8-11th, Zurich Switzerland
Costas Garras Director of Companies Greece
Ted Couloumbis Pres. Greek Foreign Policy Institute
GEORGE PAPANDREOU Minister of Education Greece
1996 Bilderberg Conference - 30th May - 2nd June, CIBC Leadership Centre, Toronto Canada
PANGALOS THEODOROS Minister for Foreign Affairs of Grecce
1997 Bilderberg Conference - June 12-15, Pine Isle resort Lake Lanier Atlanta Georgia USA
Carras Costas Director of Companies
David George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
Kiranidiotis Yannos Deputy Minister for Foreign Affairs.
1998 Bilderberg Conference - 14-17th May, Turnberry, Ayrshire, Scotland
David George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
KARAMANLIS KOSTAS Leader of the Opposition
PAPANDREOU GEORGE Alternate Minister for Foreign Affairs
1999 Bilderberg Meeting - 3-6th June, Sintra, Portugal
David, George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
Kranidiotis Yannos Alternate Minister for Foreign Affairs.
Veremis Thanos M. - Professor of Political History, University of Athens President of Eliamep.
2000 Bilderberg Conference, June 1-3, Brussels, Belgium
David George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company SA
Diamandouros, P Nikiforos National Ombudsman
PAPANDREOU GEORGE Minister for Foreign Affairs
Bilderberg 2001 - May 24-27 Gothenburg Sweden
David George Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Company SA.

Ανώνυμος είπε...

Bilderberg meeting in Helsinki, Finland, June 2-5 1994 – participants
GERASIMOS ARSENIS Minister of Defense.
Costas Carras Director of Companies.
1995 Bilderberg Conference - June 8-11th, Zurich Switzerland
Costas Garras Director of Companies Greece
Ted Couloumbis Pres. Greek Foreign Policy Institute
GEORGE PAPANDREOU Minister of Education Greece
1996 Bilderberg Conference - 30th May - 2nd June, CIBC Leadership Centre, Toronto Canada
PANGALOS THEODOROS Minister for Foreign Affairs of Grecce
1997 Bilderberg Conference - June 12-15, Pine Isle resort Lake Lanier Atlanta Georgia USA
Carras Costas Director of Companies
David George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
Kiranidiotis Yannos Deputy Minister for Foreign Affairs.
1998 Bilderberg Conference - 14-17th May, Turnberry, Ayrshire, Scotland
David George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
KARAMANLIS KOSTAS Leader of the Opposition
PAPANDREOU GEORGE Alternate Minister for Foreign Affairs
1999 Bilderberg Meeting - 3-6th June, Sintra, Portugal
David, George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
Kranidiotis Yannos Alternate Minister for Foreign Affairs.
Veremis Thanos M. - Professor of Political History, University of Athens President of Eliamep.
2000 Bilderberg Conference, June 1-3, Brussels, Belgium
David George Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company SA
Diamandouros, P Nikiforos National Ombudsman
PAPANDREOU GEORGE Minister for Foreign Affairs
Bilderberg 2001 - May 24-27 Gothenburg Sweden
David George Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Company SA.

Ανώνυμος είπε...

Λες και το κάνουν επίτηδες και δεν ασχολούνται με τους Έλληνες της διασποράς. Λες και οι πολιτικοί μας δεν είναι Έλληνες!!

Ανώνυμος είπε...

MANOS STEFANOS Member of the Greek Parliament & Former Minister of National Economy President of the Liberal Party.
Bilderberg Conference 2002 Chantilly, Virginia, U.S.A.,
30 May-2 June
David, George Chairman of the Board, Coca-Cola H.B.C. S.A.
PAPAHELAS ALEXIS Foreign policy columnist. TO VIMA
Bilderberg conference 2003: Versailles, Paris,
France - Thursday 15th to Sunday 18th May
BAKOGIANNI DORA Mayor of Athens
David George Chairman of the Board, Coca-Cola H.B.C. S.A. Tsoukalis Loukas Professor, University of Athens President Hellenic Foundation for European and Foreign Policy
Bilderberg Conference 2004 - The 50th anniversary of the first meeting in 1954
David George Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Company SA
DIAMANTOPOULOU ANNA Member of Parliament, former European Commissioner for Social Affairs
Bilderberg Conference 2005 - 5-8th May, Rottach-Egern Munich Germany
ALOGOSKOUFIS GEORGE Minister of Economy and Finance
David George Chairman Coca-Cola H.B.C. S.A.
DIAMANTOPOULOU ANNA Member of Parliament
PAPANDREOU GEORGE President, Panhellenic Socialist Movement (PASOK)
Ottawa Canada 8-11 June 2006
ALOGOSKOUFIS GEORGE Minister of Economy and Finance
David George Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
Tsoukalis Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELIAMEP)
The Bilderberg Conference 2007, 31st May to 3rd June 2007 Istanbul
ALOGOSKOUFIS GEORGE Minister of Economy and Finance Greece
ΠΗΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEATAKSIBLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

H ΛIΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΑΜΝΩΝ (ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ) ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ"
ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ

«Βιβλίο: «Τι είν’ η Πατρίδα μας;» της κ. Θάλεια Δραγώνα: Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες, 342 πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπέγραψαν κείμενο συμπαράστασης στην Δραγώνα: Στον αρχικό κύκλο όσων συμπαραστάθηκαν στη Θάλεια Δραγώνα, περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι πανεπιστημιακοί:
Αβδελά Έφη Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αγριαντώνη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αλιβιζάτος Νίκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναγνωστοπούλου Σία Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αποστολίδου Βενετία Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης,, Αρταβάνης Σπ. Harvard, College de France, Βασιλάκη Μαρία Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βιρβιδάκης Στ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βράτσαλης Κώστας Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Γούναρης Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Δημαράς Αλέξης Ιστορικός της εκπαίδευσης, Δοξιάδης Κύρκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δουζίνας Κώστας Βirkbeck University, London, Ζαχαριάδου Ελισάβετ Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλογήρου Ορέστης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καλοκαιρινός Αλέξης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κάλφας Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καρδάσης Βασίλης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κεχριώτης Βαγγέλης Πανεπιστήμιο Βοσπώρου, Κιντή Βάσω Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κοντογιαννοπούλου – Πολυδωρίδου Γίτσα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κούβελας Ηλίας Πανεπιστήμιο Πατρών, Κουλούρη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κουτσογιάννη Κλέα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κτιστάκις Γιάννης Πανεπιστήμιο, Κυρτάτας Δήμητρης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κύρτσης Αλ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωστής Κώστας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λιάκος Αντώνης Πανεπστήμιο Αθ., Λουλούδης Λεωνίδας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Λυμπεράκη Αντιγόνη Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λυριτζής Χρήστος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μανιτάκης Αντώνης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Ματσαγκάνης Μ. Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Μπαλτάς Αριστείδης ΕΜΠ, Παγουλάτος Γιώργος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Παπαγεωργίου Κων/νος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παπαδόπουλος Λόης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Παπαθεοδώρου Γιάννης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Παρασκευόπουλος Νίκος Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Πεσμαζόγλου Στέφανος Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πλάντζος Δημήτρης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σαββάκης Χαράλαμπος Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σπουρδαλάκης Μιχάλης Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στεφάνου Ευρυπίδης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Στυλιανού Άρης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Τήνιος Πλάτων Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τσακλόγλου Πάνος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Τσιριμώκου Λ. Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Φραγκουδάκη Άννα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χριστόπουλος Δημήτρης Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ανώνυμος είπε...

H ΛIΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΑΜΝΩΝ (ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ) ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ"
ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ

«Βιβλίο: «Τι είν’ η Πατρίδα μας;» της κ. Θάλεια Δραγώνα: Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες, 342 πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπέγραψαν κείμενο συμπαράστασης στην Δραγώνα: Στον αρχικό κύκλο όσων συμπαραστάθηκαν στη Θάλεια Δραγώνα, περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι πανεπιστημιακοί:
Αβδελά Έφη Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αγριαντώνη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αλιβιζάτος Νίκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναγνωστοπούλου Σία Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αποστολίδου Βενετία Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης,, Αρταβάνης Σπ. Harvard, College de France, Βασιλάκη Μαρία Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βιρβιδάκης Στ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βράτσαλης Κώστας Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Γούναρης Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Δημαράς Αλέξης Ιστορικός της εκπαίδευσης, Δοξιάδης Κύρκος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δουζίνας Κώστας Βirkbeck University, London, Ζαχαριάδου Ελισάβετ Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλογήρου Ορέστης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καλοκαιρινός Αλέξης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κάλφας Βασίλης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Καρδάσης Βασίλης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κεχριώτης Βαγγέλης Πανεπιστήμιο Βοσπώρου, Κιντή Βάσω Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κοντογιαννοπούλου – Πολυδωρίδου Γίτσα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κούβελας Ηλίας Πανεπιστήμιο Πατρών, Κουλούρη Χριστίνα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κουτσογιάννη Κλέα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κτιστάκις Γιάννης Πανεπιστήμιο, Κυρτάτας Δήμητρης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κύρτσης Αλ. Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωστής Κώστας Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λιάκος Αντώνης Πανεπστήμιο Αθ., Λουλούδης Λεωνίδας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Λυμπεράκη Αντιγόνη Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λυριτζής Χρήστος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μανιτάκης Αντώνης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Ματσαγκάνης Μ. Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Μπαλτάς Αριστείδης ΕΜΠ, Παγουλάτος Γιώργος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Παπαγεωργίου Κων/νος Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παπαδόπουλος Λόης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Παπαθεοδώρου Γιάννης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Παρασκευόπουλος Νίκος Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Πεσμαζόγλου Στέφανος Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πλάντζος Δημήτρης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σαββάκης Χαράλαμπος Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σπουρδαλάκης Μιχάλης Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στεφάνου Ευρυπίδης Πανεπιστήμιο Κρήτης, Στυλιανού Άρης Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Τήνιος Πλάτων Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τσακλόγλου Πάνος Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Τσιριμώκου Λ. Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Φραγκουδάκη Άννα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χριστόπουλος Δημήτρης Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΑΓΙΟΜΑΧΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ UNISEX, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ DAVID ΒΑLFOUR (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ;;; ΓΙΝΕΤΑΙ! ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΣΑΧΑΡΩΦ! ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΟΚΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΔΡΑ... ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗΣΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ... ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ANθΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;; ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Α΄

Τριτ, 01/04/2008 - 22:17

Υψηλοί τόνοι στη βουλή όπου το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η συζήτηση επί των προτάσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης για διενέργεια δημοψηφίσματος επί του Ασφαλιστικού. Μορφή δημοκρατικής αντίστασης και θεσμικής διαμαρτυρίας, χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Γιώργος Παπανδρέου

Και ερχόμαστε στο σήμερα… Δεκ 2009



Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει όπως φαίνεται Ιθαγένεια σε ένα σωρό μετανάστες. «Το Σύνταγμα λέει ότι «Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων». Δεν λέει ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια!»

Εγώ θα εμμείνω κάπου αλλού. Στο Τμήμα Άλφα του Συντάγματος:

«ΤΜΗΜΑ Α': Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρθρο 2
1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
2. Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.»

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Β΄

Τι μας λέει λοιπόν ξεκάθαρα το σύνταγμα;
Ότι θεμέλιο του πολιτεύματος που έχουμε είναι η λαϊκή κυριαρχία, και πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ και είναι υπέρ του λαού και του ΕΘΝΟΥΣ. Στο τρίτο link τώρα βλέπετε δημοσκόπηση όπου
- Το 51.6% του λαού θεωρεί τους μετανάστες απειλή (για το Έθνος και τον εαυτό του). Βέβαια εδώ δεν πρέπει να αγνοήσουμε το 17.8% που δεν εκφράζει άποψη (αποχή απ' την ερώτηση), επομένως το πραγματικό ποσοστό που θεωρεί τους μετανάστες απειλή είναι 62.7% και όχι 51.6 σε αντίθεση με το 37.3% (και όχι 30.6) που τους βλέπει ως ευκαιρία.


- Το 79.3% του λαού θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί - πράγμα που σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να διώξει η πολιτεία αρκετούς - τουλάχιστον τους μισούς, ώστε να φτάσουμε στο ότι είναι ικανοποιητικός ανεκτός αριθμός για την κοινωνία.

- Το 57.5% θεωρεί πως οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία.


Έχουμε λοιπόν έναν λαό ο οποίος δημοκρατικά θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, πως οι μετανάστες αποτελούν απειλή, και πως οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία και συμπιέζουν τους μισθούς! Επομένως η λαϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα και η εξουσία του Λαού, επιβάλει, σύμφωνα με το πρώτο άρθρο (!!!) του Συντάγματος την απέλαση των μεταναστών και όχι μάλιστα το αντίθετο, την απόδοση Ιθαγένειας σε αυτούς, όπως προσπαθεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ, ενάντια στον Λαό και στην Εξουσία του, και έτσι ενάντια στο ίδιο το Σύνταγμα!!!

Επίσης, στο άρθρο 1, αναφέρει ρητά, ότι όλες οι εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό (και όχι από το ΠΑΣΟΚ ή τα εκάστοτε Κόμματα!), είναι υπέρ του αυτού λαού και υπέρ του Έθνους (του λαού αυτού, δηλαδή του Ελληνικού Έθνους). Προσοχή. Δεν μιλάει για ΚΡΑΤΟΣ!.. Αλλά για ΕΘΝΟΣ!.. Απόδοση Ιθαγένειας σε μετανάστες διαφορετικών Εθνικοτήτων κάνει κακό σε οποιοδήποτε Έθνος! Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, με το μέτρο που θέλει να περάσει, έρχεται και σε δεύτερο σημείο σε αντίθεση με τον Ελληνικό Σύνταγμα!

Σύμφωνα με το άρθρο 2, πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας είναι ο σεβασμός και η προστασία ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ του ανθρώπου!.. Προσοχή. Όχι του ίδιου του Ανθρώπου, αλλά της ΑΞΙΑΣ του Ανθρώπου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση όχι να σέβεται και να προστατεύει γενικά κάθε άνθρωπο (π.χ. μετανάστες), αλλά τις αξίες του ανθρώπου - πράγματα δηλαδή που ο άνθρωπος (και σε μια συγκεκριμένη κοινωνία ο Λαός) τα έχει ως Αξίες - π.χ. Ειρήνη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δικαιώματα, την μοναδικότητα/εθνικότητα του καθενός κτλ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Γ΄

Όταν σε μια κοινωνία η οποία δεν επιθυμεί μετανάστες, κάποιο κόμμα δίνει δικαιώματα ιθαγένειας σε αυτούς, τότε καταπατά τις αυτές αξίες τις κοινωνίας, εφόσον μειώνει την Ειρήνη ανάμεσα στον λαό (εφόσον του επιβάλλει κάτι που ο λαός το βλέπει ως απειλή), του στερεί την Ελευθερία να επιλέγει ο ίδιος ποιους θέλει και ποιους όχι στην κοινωνία του, του υποβιβάζει δικαιώματα όπως το δικαίωμα της ψήφου σε εκλογές, αφού του δίνει λιγότερη βαρύτητα, του καταπατεί την ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένης εθνικότητας που επιθυμεί ο Λαός (κατά πλειοψηφία πάντα) κτλ... Μα πάνω απ' όλα το ΠΑΣΟΚ, με το νομοσχέδιο που κάνει, καταπατεί μια από τις ύψιστες Αξίες του Ανθρώπου - στερώντας του το Δικαίωμα να αποφασίσει δια μέσου δημοψηφίσματος ο ίδιος ο λαός, γι' αυτό το σημαντικό θέμα, εφόσον κατά πλειοψηφία ο Λαός είναι αντίθετος!



Διαβάζοντας κάποια πράγματα από το πρώτο link:
«Πρόσθεσε πως ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η κοινωνική ένταξη και η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια.».. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός λοιπόν, επιβάλλει την δικιά του άποψη πάνω στην άποψη του Λαού, καταπατώντας κατάφωρα το σύνταγμα. Δέχεται πως υπάρχει φόβος και ανασφάλεια στον λαό, αλλά πράττει σε αντίθεση με αυτό που θέλει ο λαός για να σταματήσει να φοβάται και να είναι ανασφαλής, δημιουργώντας πέρα από το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας και το αίσθημα της προδοσίας και την καταπίεσης. Η εξουσία του πρωθυπουργού, έρχεται σε αντίθεση με την εξουσία που πηγάζει από τον λαό - ο πρωθυπουργός λοιπόν δεν επιβάλει κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και το Θεμέλιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος!.. Σε κάθε περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός θεωρεί πως αυτός έχει δίκιο, οφείλει να ενημερώσει τον λαό και να του δώσει το Δικαίωμα να επιλέξει αυτός. Αν ο λαός δεν είναι έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια θέση, οποιαδήποτε καταναγκαστική επιβολή αυτής της άποψης, είναι αντισυνταγματική, παράνομη και προδοτική. Όχι όμως να επιβληθεί ο πρωθυπουργός στον Λαό, και μάλιστα καταπατώντας το ίδιο το Σύνταγμα, εφόσον αυτό που κάνει δεν υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος, αλλά αντίθετα το Κράτος!

««Παρά τις σποραδικές ακραίες φωνές, όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση μαζί μας», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μια νέα διάσταση του πατριωτισμού ανοίγεται στην Ελλάδα που αφορά στην δημοκρατική επί ίσοις όροις συμβίωσης όλων μας»», ο κ. πρωθυπουργός αγνοεί ότι πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού διαφωνεί μαζί τους, ενώ κοιτάει μόνο τα κόμματα. Εδώ φαίνεται καθαρά πως ο πρωθυπουργός θεωρεί πως η εξουσία πηγάζει από τα κόμματα, και όχι από τον λαό, του οποίου την φωνή την αποκαλεί σποραδική - αποδεικνύοντας πως δεν έχει ιδέα για το τι θέλει ο λαός!, και τον οποίο ο ίδιος τον.. εξαπάτησε τάζοντας του χρήματα και λέγοντάς του ψέματα. Ο πρωθυπουργός αγνοεί περίπου 6εκ. Έλληνες που θεωρούν απειλή τους μετανάστες και περίπου 9εκ. Έλληνες που θεωρούν πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, και κοιτάει λιγότερο από 300 βουλευτές για να περάσει αυτό που θέλει, ενάντια στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Τέλος ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρει:
«Οι μετανάστες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας, όσο δεν τους εντάσσουμε αρμονικά στην κοινωνία μας τόσο μπορεί να δημιουργούνται ρήγματα στη συνοχή της, σημείωσε ο κ.Παπανδρέου», όπου ο ίδιος παραδέχεται ότι οι μετανάστες έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας, επομένως πως οι μετανάστες αποτελούν πράγματι απειλή για την κοινωνία μας. Οι ίδιοι οι μετανάστες λοιπόν, κατά τον πρωθυπουργό καταστρέφουν εκ των έσω την Ελληνική κοινωνία, και ως λύση ο πρωθυπουργός προτείνει.. να τους πούμε Έλληνες και να τους δώσουμε τα ίδια δικαιώματα που έχει η Ελληνική κοινωνία, σε σημείο ώστε να ψηφίζουν οι ίδιοι! Προτείνει δηλαδή, σε αυτούς που δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας με τα βασικά δικαιώματα, να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα!.. Αν με τα βασικά δικαιώματα είναι ικανοί και δημιουργούν ρήγματα, με πλήρη δικαιώματα (π.χ. να εκλέγουν οι ίδιοι άτομα - να έχουν περισσότερη εξουσία!) δεν θα οδηγήσουν την κοινωνία μας σε πλήρη κατάρρευση;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Δ΄

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του χρήματα, αλλά δείχνει να θέλει να καταπατήσει το Σύνταγμα και τις ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ του Πολιτεύματός μας, ασκώντας ο ίδιος εξουσία μόνος του, αγνοώντας τις φωνές του λαού τις οποίες θεωρεί σποραδικές φωνές. Ο πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και αποδείξεις, αποτελούν ένα προδοτικό κόμμα για το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες, που καταπατεί το Ελληνικό σύνταγμα, αγνοεί τον λαό, ενώ υφάρπαξε την εξουσία με εξαπάτηση του λαού. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με την στατιστική έρευνα που έγινε και τα όσα ακούγονται για την απόδοση Ιθαγένειας, αποτελεί έναν σύγχρονο Τύραννο προδότης της Ελλάδας, που δεν έχει θέση σε μια Δημοκρατική κοινωνία όπως η Ελλάδα! Αποτελεί έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε πλήρη κατάρρευση - για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένων (ΝΤΠ) - επιθυμώντας να δώσει Ιθαγένεια σε άτομα τα οποία ο ίδιος παραδέχεται πως δημιουργούν ήδη ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας. Τους κλέφτες, τους δολοφόνους και γενικότερα όσους προκαλούν ρήγματα σε μια κοινωνία κ. Πρωθυπουργέ, όσους προκαλούν φόβο και ανασφάλεια, τους αντιμετωπίζουμε με απόδοση περισσότερων δικαιωμάτων και τιμών ή με φυλακή και στέρηση δικαιωμάτων; Αν το κάνουμε με τον δεύτερο τρόπο, γιατί στους μετανάστες - που όπως ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ προκαλούν ρήγματα στην κοινωνία μας - πρέπει να το κάνουμε με τον πρώτο τρόπο;

Στο κάτω- κάτω, ποιος είστε εσείς που θα Αγνοήσετε την Εξουσία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα της Ελλάδος, και θα του επιβάλετε με το έτσι θέλω την άποψή σας; Εσείς που ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για να του υφαρπάξετε ψήφους;

Θα σημειώσω τι λέει το σύνταγμα στο Τμήμα Δ', Άρθρο 120:
«3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.», κ. ΓΑΠ δείχνετε ότι τείνετε να σφετερίζεστε με εξαπάτηση, την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή, και δράτε ενάντια του συντάγματος, επομένως αν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για τέτοιο νομοσχέδιο, χωρίς την επιβεβαίωση της λαϊκή κυριαρχίας μέσω δημοψηφίσματος, η εξουσία σας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ.
Η τότε παράνομη εξουσία σας θα αποκατασταθεί από τον Ελληνικό λαό, και εσείς και όσοι ήταν υπέρ ενός τέτοιου νομοσχεδίου χωρίς δημοψήφισμα, θα διωχθείτε από τον ίδιο τον λαό. Οι σποραδικές φωνές στις οποίες αναφέρεστε, είναι οι φωνές ενός λαού άνω των 6εκ, τις οποίες εσείς, κλεισμένος στο γραφείο σας και την βουλή σας, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ!..
Αγνοείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!.. Και αυτό είναι σφετερισμός και ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

«4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.», δεδομένου του ότι με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ προσπαθείτε να καταλύσετε το Σύνταγμα, όσοι θεωρούμε πως είμαστε Έλληνες Πατριώτες ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να αντισταθούμε εναντίων σας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!.. Βάλτε το απλά καλά στο μυαλό σας αυτό το τελευταίο!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!
Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Ε Ι Τ Ε !!!!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Είναι, η Μαζική Μετανάστευση / Λαθρομετανάστευση απειλή για την Εθνική Ασφάλεια των Κρατών; Η απάντηση συνάγεται αβίαστα από την μελέτη πλείστων όσων ιστορικών παραδειγμάτων (από της εκ των έσω αλώσεως του Δυτικού Ρωμαϊκού Κράτους από τους γερμανογενείς λαούς - αλλά και του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους, μία χιλιετία αργότερα, από τους τουρκογενείς λαούς- μέχρι της νεωτέρας Βαλκανικής Ιστορίας), αλλά και από την προσεκτική εξέταση των τρεχουσών εξελίξεων της διεθνούς πολιτικής καθώς και της προϊούσης γεωπολιτικής αναδιατάξεως ολοκλήρων περιοχών επί των ημερών μας.


Σήμερα, κατά την εκτίμηση εγκύρων αναλυτών, η Μαζική Μετανάστευση / Λαθρομετανάστευση απειλεί τα Κράτη με τους εξής τρόπους:

α) εισαγωγή πάσηςφύσεως εθνοπολιτισμικών (ethnocultural) - εθνοφυλετικών/θρησκευτικών - διενέξεων και αντιμαχιών, δυναμένων να κλιμακωθούν σε ευθείες και άμεσες απειλές κατά της Εθνικής Ασφαλείας (π.χ. τέλεση τρομοκρατικών ενεργειών),

β) σταδιακή υπονόμευση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής καθ' όσον η Μαζική Μετανάστευση απειλεί τα κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής προνοίας ενός Έθνους (ενώ,απ'εναντίας, όταν η είσοδος μεταναστών γίνεται υπό έλεγχον και βάσει σαφώς ορισθέντων και αυστηρώς τηρουμένων ποιοτικών κριτηρίων μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας). Περαιτέρω, η Μ.Μ. διαβρώνει την εθνική και κοινωνική συνοχή διά του σχηματισμού παραλλήλων κοινωνιών (γκεττοποίηση) με συνέπειες την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, την ανατροπή κρισίμων για την Εθνική Ασφάλεια δημογραφικών - ανθρωπογεωγραφικών ισορροπιών και την εμφάνιση, μακροπροθέσμως, εσωτερικών εθνοτικών/πολιτισμικών διενέξεων,

γ) ανεξέλεγκτη δράση στοιχείων του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος, της Διεθνούς Ναρκω-Τρομοκρατίας(narcoterrorism), της Διεθνούς Διακινήσεως γυναικών και ανηλίκωνκ.λ.π..,[6]

δ) απειλή κατά της δημοσίας υγείας με την εισαγωγή εντός μιας χώρας νέων ή αγνώστων μέχρι τούδε νοσημάτων ή ιών, ή την επανεμφάνιση ασθενειών που εθεωρούντο από μακρότατου χρόνου ως εκλιπούσες.

Επειδή, όμως, ατυχώς, μία σοβαρή συζήτηση περί Μαζικής Μεταναστεύσεως έχει καταστεί σήμερα εν Ελλάδι οιονεί αδύνατη, λόγω της κρατούσης ιδεοληπτικής εθελοτυφλώσεως και μονομέρειας και της ασκούμενης ιδεολογικής τρομοκρατίας, οφείλουμε εδώ να διευκρινίσουμε τα στοιχειώδη, να προσπαθήσουμε να διαλύσουμε ευρέως διαδεδομένες πλάνες και ιδεολογήματα και να υπενθυμίζουμε ορισμένες αλήθειες:

Ο Νέστωρ της Γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας Helmut Schmidt, διατελέσας Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, εξέπληξε προ ετών την Κοινή Γνώμη ομολογώντας δημοσίως ότι ήταν μοιραίο λάθος, από της δεκαετίας του '60 και εντεύθεν, η εισαγωγή στην Γερμανία (και στην Ευρώπη εν γένει) εργατών από ξένες πολιτισμικές ζώνες, και δή από την Τουρκία. Τα προβλήματα που θα επέφερε αυτή η πολιτική υποτιμήθηκαν, και στην Γερμανία και στην Ευρώπη, επεσήμανε ο τέως Καγκελάριος και εξήγησε ότι «πολυ-πολιτισμικές κοινωνίες μπορούν να υπάρξουν ειρηνικώς μόνο υπό συνθήκες αυταρχικών καθεστώτων».

Ως παράδειγμα ανέφερε την περίπτωση της Σιγκαπούρης.[7]

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ UNISEX ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ!!!
Οί Μητροπολίτες, ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΩΤΙΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ κ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΕΣ ΕΞΥΜΝΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΟΦΡΩΝΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!!) Περγάμου κ. Ιωάννης, Κενύας κ. Μακάριος, ΛΕΜΕΣΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΤΑ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!) οι Επίσκοποι, πρ. Ἐρζεγοβίνης κ. Αθανάσιος, Βιέννης κ. Ίλαρίων Alfeyev, οί Καθηγούμενοι του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΕΦΡΑΙΜ καί Σίμωνος Πέτρας Άρχιμ. Έλισαῖος, οί Γέροντες, Νικόδημος Ἀγιοπαυλίτης, Μωυσῆς Ἁγιορείτης, οί Ἀρχιμανδρίτες, Ζαχαρίας (Μονής Τιμίου Προδρόμου Essex), Νικόδημος Σκρέττας, Ἀλύπιος (Λαύρας Άγιου Σεργίου), οί Πρωτοπρεσβύτεροι, Βασίλειος Καλλιακμάνης, Δημήτριος Τζέρπος, Andrew Louth, Γεώργιος Zavershinsky, οί Ἱερομόναχοι, Ραφαήλ Noica, Νικολάϊ Σαχάρωφ (Μονής Τιμίου Προδρόμου Essex), Σωφρόνιος Μιχαηλίδης, ό Μοναχός Βαρθολομαίος (Μονής Τιμίου Προδρό¬μου Essex), οί Όμότιμοι Καθηγητές, κ.κ. Άντώνιος-Αίμίλιος Ταχιάος, Γεώργιος Γαλίτης, Γεώργιος Μαντζαρίδης, Ιωάννης Καραβιδόπουλος, Κωνσταντίνος Σκουτέρης, οί Καθηγητές, Μ. JeanClaude Polet, Δημήτριος Τσελεγγίδης, Ανέστης Κεσελόπουλος, JeanClaude Larchet, ό Άναπλ. Καθηγητής κ. Χρυσόστομος Σταμούλης και ό Δρ. Θεολογίας κ. Ιωάννης Κόϊος. Οι καθηγητές κ. Γεώργιος Γαλίτης, κ. Γεώργιος Μαντζαρίδης και ο κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης. ΑΓΙΟΠΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ, ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ;;; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

@04:25:00 πμ
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ, ΟΝΟΜΑ ΟΒΡΙΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

@Κυρ Δεκ 27, 09:32:00 πμ

Λες και οι πολιτικοί μας δεν είναι Έλληνες!!

ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑ;;;;;

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...