24/12/09

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες.

Δεν είναι εδώ το τσιφλίκι του παππού σας.

Του Factorx

Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή, live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;

Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.

Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.

Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:

ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.

ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.

ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.

Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν πολλά χρόνια βρισκόταν στην καλύβη του γέροντα Παΐσιου και παραπονιόταν για τα "καμώματα" (αντίχριστα νομοσχέδια) του τότε πανίσχυρου λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου. Μειδίασε ο γέροντας και του είπε επί λέξη:
"Και αυτά δεν είναι τίποτα. Που να βγάλετε αργότερα πρωθυπουργό και το γιό του. Τότε να δείτε τι θα πάθετε..."