30/12/09

Οι λέξεις κλειδιά και τα ιδεολογήματα του Εχθρού

Όποιον ακούτε να μιλάει για,
-Νέο-πατριωτισμό,
-Ανοιχτή Κοινωνία,
-Παγκόσμια Διακυβέρνηση ,
πάρτε τον με τις πέτρες.

Είναι τα συνθήματα, οι λέξεις κλειδιά, της Νέας (τσιφουτο)Τάξης.

Σπ.Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009
Εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε Έλληνες και Αρμενίους κληρικούς σε εξέλιξη στη βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ
Εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε Έλληνες και Αρμενίους κληρικούς σημειώνονται από το πρωί στη βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ. Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αρμένιοι παραβιάζοντας την συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει οι δυο πλευρές πριν από ένα χρόνο δεν επέτρεψαν στους κληρικούς του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων να ασκήσουν το αρχαίο δικαίωμά τους, του καθαρισμού της στέγης και των αψίδων του ναού.
Όταν οι Ελληνορθόδοξοι επιχείρησαν να καθαρίσουν την αψίδα πάνω από το αρμένικο παρεκκλήσιο δέχθηκαν την επίθεση των Αρμενίων κληρικών οι οποίοι δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και Παλαιστίνους αστυνομικούς που προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την τάξη.
Στο ναό βρίσκεται ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, ιεράρχες του Πατριαρχείου σε μια προσπάθειά τους να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να ασκήσει η Αγιοταφιτική Αδελφότητα τα δικαιώματά της.
www.skai.gr ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ... ΠΙΣΩ ΑΡΜΕΝΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΤΕ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ!(ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.)

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!


ETHEROVAMON

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...