26/12/09

Στο Βόθρο η «Ισλαμοφοβία» τους και ο «ρατσισμός» τους.

Τα δουλεύουν σαν συνθήματα εδώ και 20 χρόνια.

Δεν πρόκειται να συζητήσουμε, με επικοινωνιακά συνθήματα του Tavistock Institute of Human Relations .

Η ρατσιστική ιδεολογία και θρησκεία, είναι αυτή που μιλάει για τον «περιούσιο λαό».
Ο εβραιοναζισμός.

Ρατσιστική ιδεολογία είναι και το Ναζιστο-Ισλάμ που θεωρεί τους «άπιστους» σκυλιά.

Όποιος μιλάει για «Ισλαμοφοβία» και «ρατσισμό», είναι χαφιές και πράκτορας.

Δανείζομαι, το σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη.

<< Έριξα την «Ισλαμοφοβία» και τον «ρατσισμό», στην τουαλέτα και μετά τράβηξα το καζανάκι. Απαλλάχθηκα>>.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα ἐπίτρεψέ μου μία διόρθωσι: ὄχι "Ο ευραιοναζισμός", ἀλλὰ "Ὁ ἑβραιοναζισμὸς". Γιὰ ἕνα γράμμα μπορεῖ νὰ βγεῖ ἄλλο νόημα...

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συναντήσει από κοντά καμία μαυροφορεμένη μουσουλμάνα που να φαίνονται μόνο τα μάτια της. Εγώ είδα μια φορά σε κάποιο αεροδρόμιο και τρόμαξα. Σε λίγο τέτοια όντα θα είναι συμμαθητές με τα παιδιά μας στο σχολείο. Κι όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί θα συλλαμβάνεται ως ρατσιστής. Τέτοια και χειρότερα μας ετοιμάζουν οι ελληνόφωνοι Εβραίοι κυβερνήτες μας.

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα, αρκεί να μην πέφτουμε στην παγίδα της σιωνιστικής πλευράς, διότι και οι σιωνιστές μισούν τους άραβες και τον μουσουλμανικό κόσμο και εκτός αυτών, οι σιωνιστές επιδιώκουν να υπάρχει γενικός ρατσισμός προς το ισλάμ (για αυτό το λόγο οι ελληνοεβραίοι ηγέτες και μκο τους φέρνουν κατα χιλιάδες, και χρησιμοποιουν την τρομοκρατία για να σχηματιστεί γενική μομφή και να φαίνονται οι εβραίοι ως θύματα δίοτι μεγάλο κομμάτι του ισλάμ στις πατρίδες τους είναι σίγουρα αντισιωνστικό.
Τό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αριθμητικό θρησκευτικό και πολιτισμικό. οι μουσουλμάνοι πίσω στις χώρες τους.. και εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό των παλαιστινίων εναντιων του σιωνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου, κύριε Χατζάρα, είδα το χθεσινοβραδυνό (26-12-09) Δελτίο σας στο «Blue Sky» και νομίζω ότι σάς διέφυγε κάτι συνταρακτικό: Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεξιώθηκε τα λαθρομεταναστόπουλα, αφήνοντας έξω από την δεξίωση τα Ελληνόπουλα!
Μπείτε

http://www.youtube.com/watch?v=V1QzSRu_Znw

να φρίξετε και αν είναι δυνατόν αναρτήστε το να το δούν οι φανατικοί σας οπαδοί Συνέλληνες

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...