27/12/09

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ… ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑIΡΙΑΣ.

Aυτές οι ώρες, είναι ώρες κρίσιμες, και όσα εξυφαίνονται είναι απροκάλυπτα εχθρικά για τον Ελληνισμό και για το μέλλον του τόπου.

Πολιτεία και εκκλησία είναι παραδομένες στα χέρια των σύγχρονων εφιαλτών, που χρησιμοποιώντας την πιο απατηλή και ψευδεπίγραφη φρασεολογία, προσκύνησαν την Νέα Τάξη και εξαπέλυσαν την πιο βρόμικη επίθεση σε βάρος της χώρας μας και του λαού της.
Αυτές τις στιγμές κανείς μας δεν έχει την πολυτέλεια να αναλώνεται σε φιλολογικές απεραντολογίες. Κεντρικό ζήτημα είναι η ανάγκη της οργάνωσης της πάλης του Ελληνικού λαού. Μιας πάλης που είναι καταδικασμένη να είναι νικηφόρα.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αν αυτή η μάχη χαθεί, τότε μαζί της θα έχει χαθεί και η Ελλάδα.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν αρκέστηκε να καταδείξει απλά αυτή την αυτονόητη αλήθεια, αλλά μπαίνει μπροστά με στόχο την de facto ανατροπή αυτού του επικίνδυνου κατήφορου.
Είμαστε δυνατοί. Γιατί η καρδιά μας χτυπάει στο ρυθμό και στις αγωνίες που χτυπά η καρδιά ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Γι αυτό και οι πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή με χαμόγελο αλλά και με «θυμό» αλλά και με την υπέρτατη αγάπη που είναι η αγάπη για την πατρίδα.
Είμαστε αποφασισμένοι. Γιατί ξέρουμε πως έχουμε μια και μόνη επιλογή. Να πετύχουμε.

Δεν διεκδικούμε τα πρωτεία από κανέναν και έναντι κανενός. Το μοναδικό πρωτείο το οποίο «χαρίσαμε» στον εαυτό μας, ήταν η απόφασή μας να ρίξουμε το σύνθημα της αταλάντευτης πάλης για την οριστική ανατροπή των ύπουλων σχεδίων τους.

Κι αυτή μας την απόφαση θα τιμήσουμε ευλαβικά μέχρι το τέλος.

Έχουμε χρέος απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας, να κυνηγήσουμε την εγκληματική τους πολιτική σε κάθε γωνιά της Αθήνας, σε κάθε χωριό της Ελλάδας, αποφασισμένα και αταλάντευτα χωρίς κλυδωνισμούς, συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Σ αυτό τον αγώνα θέλουμε μαζί μας και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, με το «θυμό» του και την αγάπη του.

Θέλουμε τους πανεπιστημιακούς που δεν κιότεψαν. Αυτούς που καίει μέσα τους η φλόγα της ελληνικής ψυχής, που δεν πούλησαν τα «άδεια» τους τομάρια και δεν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του ελληνισμού.

Θέλουμε μαζί μας τους καλλιτέχνες που δεν προσκύνησαν αλλά παραμένουν γνήσια παιδιά του Ελληνικού λαού.

Θέλουμε τους παπάδες που δε θα προσκυνήσουν τον προσκυνημένο και θλιβερό τους ηγέτη, αλλά την πίστη τους και το Θεό μας, γιατί μόνο σ αυτά λογοδοτούν και όχι στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες.

Ο ίδιος ο Χριστός δεν αντιμετώπισε με καρότο αλλά με φραγγέλιο αυτούς που προσέβαλαν το Ναό του. Ας αφήσουμε λοιπόν τις παραπλανητικές αυταπάτες και ας βγούμε από το καβούκι μας σήμερα γιατί αύριο θα είναι αργά για συγνώμες. Το Ευαγγέλιο δεν είναι ένας άψυχος τυφλοσούρτης για να νομιμοποιεί το συμβιβασμό και την παραίτηση. Είναι οδηγός δράσης και στάσης ζωής. Γράφτηκε για να προσκυνάμε την αλήθεια του και όχι τους προσκυνημένους δεσποτάδες και τους υπονομευτές της πατρίδας μας.

Ο Παπαφλέσσας δεν τήρησε το γράμμα αλλά το πνεύμα του Ευαγγελίου γιατί ήξερε καλά πως η μεγαλύτερη αμαρτία που είναι το ξεπούλημα της πατρίδας, δεν συμψηφίζεται με κανέναν ψευδεπίγραφο «ανθρωπισμό».

Θέλουμε μαζί μας όλους εκείνους που για διαφορετικούς λόγους καθυστέρησαν να αντιληφθούν πως η ώρα που πρέπει να ξεσηκωθούμε έφτασε. Δεν τους θέλουμε ως ουραγούς αλλά ως περήφανους συναγωνιστές μας σ αυτόν τον όμορφο και υπέροχο αγώνα.

Έχουμε όλοι μας μια και μόνη υποχρέωση. Να μετατρέψουμε τη βουβή αγανάκτηση του λαού μας σε δράση αποφασιστική. Σε αγώνα στοχευμένο και ικανό να ανατρέψει τα επικίνδυνα ανθελληνικά τους σχέδια.

Ο στόχος μας πρέπει να είναι ένας και μοναδικός.

Όλοι αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο και τόλμησαν να οργανώσουν το ξεπούλημα της πατρίδας, θα πρέπει μέσα στις επόμενες κιόλας μέρες ν αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά για τη δική τους επόμενη μέρα.

Αυτός ο τόπος δεν θα πρέπει να συνεχίσει να τους χωρά για το έγκλημα που σχεδίασαν σε βάρος του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι, η Μαζική Μετανάστευση / Λαθρομετανάστευση απειλή για την Εθνική Ασφάλεια των Κρατών; Η απάντηση συνάγεται αβίαστα από την μελέτη πλείστων όσων ιστορικών παραδειγμάτων (από της εκ των έσω αλώσεως του Δυτικού Ρωμαϊκού Κράτους από τους γερμανογενείς λαούς - αλλά και του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους, μία χιλιετία αργότερα, από τους τουρκογενείς λαούς- μέχρι της νεωτέρας Βαλκανικής Ιστορίας), αλλά και από την προσεκτική εξέταση των τρεχουσών εξελίξεων της διεθνούς πολιτικής καθώς και της προϊούσης γεωπολιτικής αναδιατάξεως ολοκλήρων περιοχών επί των ημερών μας.


Σήμερα, κατά την εκτίμηση εγκύρων αναλυτών, η Μαζική Μετανάστευση / Λαθρομετανάστευση απειλεί τα Κράτη με τους εξής τρόπους:

α) εισαγωγή πάσηςφύσεως εθνοπολιτισμικών (ethnocultural) - εθνοφυλετικών/θρησκευτικών - διενέξεων και αντιμαχιών, δυναμένων να κλιμακωθούν σε ευθείες και άμεσες απειλές κατά της Εθνικής Ασφαλείας (π.χ. τέλεση τρομοκρατικών ενεργειών),

β) σταδιακή υπονόμευση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής καθ' όσον η Μαζική Μετανάστευση απειλεί τα κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής προνοίας ενός Έθνους (ενώ,απ'εναντίας, όταν η είσοδος μεταναστών γίνεται υπό έλεγχον και βάσει σαφώς ορισθέντων και αυστηρώς τηρουμένων ποιοτικών κριτηρίων μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας). Περαιτέρω, η Μ.Μ. διαβρώνει την εθνική και κοινωνική συνοχή διά του σχηματισμού παραλλήλων κοινωνιών (γκεττοποίηση) με συνέπειες την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, την ανατροπή κρισίμων για την Εθνική Ασφάλεια δημογραφικών - ανθρωπογεωγραφικών ισορροπιών και την εμφάνιση, μακροπροθέσμως, εσωτερικών εθνοτικών/πολιτισμικών διενέξεων,

γ) ανεξέλεγκτη δράση στοιχείων του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος, της Διεθνούς Ναρκω-Τρομοκρατίας(narcoterrorism), της Διεθνούς Διακινήσεως γυναικών και ανηλίκωνκ.λ.π..,[6]

δ) απειλή κατά της δημοσίας υγείας με την εισαγωγή εντός μιας χώρας νέων ή αγνώστων μέχρι τούδε νοσημάτων ή ιών, ή την επανεμφάνιση ασθενειών που εθεωρούντο από μακρότατου χρόνου ως εκλιπούσες.

Επειδή, όμως, ατυχώς, μία σοβαρή συζήτηση περί Μαζικής Μεταναστεύσεως έχει καταστεί σήμερα εν Ελλάδι οιονεί αδύνατη, λόγω της κρατούσης ιδεοληπτικής εθελοτυφλώσεως και μονομέρειας και της ασκούμενης ιδεολογικής τρομοκρατίας, οφείλουμε εδώ να διευκρινίσουμε τα στοιχειώδη, να προσπαθήσουμε να διαλύσουμε ευρέως διαδεδομένες πλάνες και ιδεολογήματα και να υπενθυμίζουμε ορισμένες αλήθειες:

Ο Νέστωρ της Γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας Helmut Schmidt, διατελέσας Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, εξέπληξε προ ετών την Κοινή Γνώμη ομολογώντας δημοσίως ότι ήταν μοιραίο λάθος, από της δεκαετίας του '60 και εντεύθεν, η εισαγωγή στην Γερμανία (και στην Ευρώπη εν γένει) εργατών από ξένες πολιτισμικές ζώνες, και δή από την Τουρκία. Τα προβλήματα που θα επέφερε αυτή η πολιτική υποτιμήθηκαν, και στην Γερμανία και στην Ευρώπη, επεσήμανε ο τέως Καγκελάριος και εξήγησε ότι «πολυ-πολιτισμικές κοινωνίες μπορούν να υπάρξουν ειρηνικώς μόνο υπό συνθήκες αυταρχικών καθεστώτων».

Ως παράδειγμα ανέφερε την περίπτωση της Σιγκαπούρης.[7]

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Το... μεταναστευτικό στοίχημα του Σαμαρά

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1824:2009-12-26-11-35-32&catid=5:hellas&Itemid=4