26/12/09

ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ;;;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Tina Μπιρμπιλη στο δείπνο

Η τινα είναι καλεσμένη σε δείπνο.
Οπως είναι από τη δουλειά στο υπουργειο και με ρούχα εργασίας και ελβιελλες, πηγαίνει στο σπίτι στο οποίο ήταν καλεσμένη. Στην πόρτα όμως την σταματάει ο υπηρέτης και την ρωτάει τι θα ήθελε.
Εκείνη του απαντάει ότι είναι καλεσμένη στο τραπέζι. Ο υπηρέτης λέει ότι αν θέλει να φάει θα πρέπει να πάει στην κουζίνα και να γυρέψει φαγητό από την μαγείρισσα, επειδή δεν ήταν καλά ντυμένη για να παρουσιαστεί στο τραπέζι.
Φεύγει λοιπόν η Τινα μας αγανακτισμένη και πάει σπίτι της να αλλάξει.
Επιστρέφει μετά από λίγο και ο υπηρέτης την αφήνει τελικά να περάσει.
Στο δείπνο το πρώτο πιάτο ήταν σούπα. Ολοι έτρωγαν λοιπόν, όταν ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι η Τινα έχυνε τη σούπα στο μανίκι της!

Εκπληκτος ο οικοδεσπότης βιομηχανος την ρωτάει γιατί το κάνει αυτό, και τότε η τινα του λέει:
Μα, κύριε, όπως διαπίστωσα δεν έχετε καλέσει εμένα για φαγητό, αλλά την τουαλεττα μου!

Ανώνυμος είπε...

O Αλεξις Ηρακλειδης πλησιάζει μια πανέμορφη γυναίκα σε ένα σουπερμαρκετ και της λέει:
-Έχασα τη γυναίκα μου μέσα στο σουπερμαρκετ. Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου για λίγο;
Η γυναίκα τον κοιτάει παραξενεμένη και ρωτάει:
-Και γιατί να μιλήσω μαζί σου;
Ο Ηρακλειδης απαντάει:
- Γιατί κάθε φορά που μιλάω με μια γυναίκα με βυζιά σαν τα δικά σου η γυναίκα μου εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά...!

ILIAS είπε...

Είναι πολύ απλό.
Ούτε τσακώνομαι μαζί τους, ούτε φωνάζω.
Βάζω και δουλεύουν οι καθαριστήρες και ούτε με πλησιάζουν.
Όσοι δεν θέλουν να τους δώσουν, ας κάνουν το ίδιο.

Κωνσταντίνος Α. είπε...

xaxaxaxa..kalo

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009
Ύποπτη η προσπάθεια απόδοσης Ιθαγένειας και όχι Υπηκοότητας...!
Ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα;
Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…! Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..! Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θέλει να δώσει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!! Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Φυσικά εμείς δεν θέλουμε τίποτα από τα 2! Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Στα όπλα και στα χαρακώματα όλοι.
Ιερός αγώνας για την λευτεριά.

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει τα κοτσια ας περιμενει να δει το βαπορακι των πακιστανων στα φανάρια. ποιος τους κουβαλαει και ποιος τους μοιραζει. και ελατε να μου πειτε μετα ""ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ""