ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

30/12/09

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

http://filotimia.blogspot.com/2009/12/blog-post_29.html

Η άκαιρη, άσκοπη, πρόχειρη και κυρίως επικίνδυνη πρωτοβουλία της κυβερνήσεως για την απόδοση της ιθαγένειας σε 250.000 μετανάστες, εγείρει πλήθος ερωτημάτων και περισσοτέρων αντιδράσεων. Είναι αυτονόητο ότι οι, κατά βιολογική προδιάθεση, λείχοντες την σοσιαλιστική εξουσία δημοσιογράφοι και τα, λόγω επίκτητης επαγγελματικής διαστροφής, οσφυοκάμπτοντα Μ.Μ.Ε αγνοούν την πρόταση νόμου του κ. Ραγκούση.

Είναι όμως εξ ίσου βέβαιο ότι η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων αντιτίθεται στην αλλοίωση της πολιτιστικής, κοινωνικής, θρησκευτικής και πολιτικής ταυτότητάς τους. Ορισμένοι επικεντρώνονται σε νομικά επιχειρήματα, προκειμένου να καταδείξουν ότι ο νόμος με τον οποίο θα «χαρίσει» η Ελλάδα την ιθαγένεια σε πρώτη φάση, σε 250.000 αλλοδαπούς είναι αντισυνταγματικός.

Τούτο έχει ως συνέπεια να αντιμετωπίζεται η Ελληνοποίηση Αφγανών, Πακιστανών, Αλβανών και άλλων, ως νομικό πρόβλημα. Όμως οι συνέπειες από ενδεχόμενη υπερψήφιση αυτής της προτάσεως νόμου εγείρουν κοινωνικά, πολιτιστικά και αναπόδραστα εθνικά ζητήματα. Ερωτήσεις συγκεκριμένες που απαιτούν σαφείς απαντήσεις:

*Γιατί αποδίδεται μαζικά η ιθαγένεια σε 250.000 αλλοδαπούς;

*Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί;

*Τι θα συμβεί αν δύο εκατομμύρια μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας, ζητήσουν την Ελληνική ιθαγένεια;

*Με δεδομένο ότι όλοι σχεδόν οι άνθρωποι αυτοί τεκνοποιούν με ανεξέλεγκτο ρυθμό αποδέχεται η κυβέρνηση την σχεδόν βέβαιη διαμόρφωση αναλογίας πληθυσμού 60% Ελλήνων, 40% Ελληνοποιημένων αλλοδαπών;

*Γνωρίζει η κυβέρνηση ότι όσοι αλλοδαποί είναι μουσουλμάνοι (και είναι σχεδόν όλοι) αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια, θα ζούν και θα συμπεριφέρονται σύμφωνα με τους κανόνες που τους επιβάλλει η Σαρία;

*Έχει ενημερώσει η κυβέρνηση τους Έλληνες πολίτες ότι η Διακήρυξη του Καΐρου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ισλάμ, η οποία υπεγράφη το 1990 από όλα τα Ισλαμικά κράτη, ορίζει σαφώς ότι η Σαρία είναι η μοναδική πηγή από την οποία αντλούνται οι ρυθμίσεις για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων στον Ισλαμικό κόσμο και δεν υφίσταται διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος;

*Γνωρίζει η κυβέρνηση ότι σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα Δικαστήρια κρίνουν με βάση τον Ισλαμικό νόμο; (ενδεικτικά μνημονεύω την από 1η Απριλίου 2008 απόφαση του Δικαστηρίου της γαλλικής πόλεως Lille, σύμφωνα με την οποία ο σύζυγος δικαιώθηκε για την εκδίωξη της συζύγου του, επειδή του απέκρυψε ότι δεν ήταν παρθένος.
Η Σαρία υπερίσχυσε του γαλλικού δικαίου. Η θρησκευτική υπεροχή έναντι του λαϊκού χαρακτήρα του κράτους).

*Γνωρίζει η κυβέρνηση την σχετικά πρόσφατη (Φεβρουάριος 2008) δήλωση του κ. Villy Søvndal προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος της Δανίας :«αυτοί οι άνθρωποι ήλθαν σε λάθος χώρα. Αν είναι τόσο ανόητοι ώστε να απαιτούν χαλιφάτο ή την εφαρμογή της Σαρία, να πάνε στο Ιράν ή στην Σαουδική Αραβία. Δεν είναι δεκτοί στην Δανία. Να φύγουν από την χώρα μας και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο».

*Γνωρίζει η κυβέρνηση ότι για κάθε επιπλέον μετανάστη θα πρέπει να δημιουργούνται επιπρόσθετες υποδομές (κατοικίες, νοσοκομεία, σχολεία, θέσεις εργασίας κλπ). Τούτο θα απαιτεί επιπλέον δαπάνη ίση προς το τετραπλάσιο του ετησίου μισθού του. Σε περίπτωση δε που ο μετανάστης έχει σύζυγο και τρία παιδιά, η απαιτουμένη δαπάνη ισούται με το εικοσαπλάσιο του ετησίου μισθού του. Ευνόητο είναι ότι κάτι τέτοιο είναι οικονομικά ασύμφορο και δυσβάστακτο. Αυτοί δεν είναι δικοί μου υπολογισμοί, αλλά του κ. Maurice Allais, βραβευμένου με το Νόμπελ οικονομίας το 1988.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://dhmopshfisma.blogspot.com προκειμένου να ενημερωθείτε για την πρόταση δημοψηφίσματος επί του νομοσχεδίου. Πάντως είναι σημαντικό αν τελικώς το νομοσχέδιο φθάσει στην Βουλή, να ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία ώστε να πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες για την συμπεριφορά και συνέπεια των εκπροσώπων τους στο Κοινοβούλιο.
.
Στέργιος Κ.
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ Ο ΣΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤHTΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ; ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΑΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!!! ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΧΙΔΑ!!! ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ - ΜΕΣΑ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ!!! ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΧΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θυμίστε μου:

* Στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, δεν υποσχέθηκε ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου»?


Αντιγράφω από το http://www.newstime.gr


Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Δανού σκιτσογράφου Κουρτ Βέστεργκορντ, που με τα σκίτσα του στη δανέζικη εφημερίδα Ζίλανς Πόστεν για τον Μωάμεθ, το 2005, είχε προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων, και ενός αστυνομικού κατηγορείται 28χρονος Σομαλός που εισέβαλε στο σπίτι του σκιτσογράφου το βράδυ της Παρασκευής.


Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Κουρτ Βέστεργκορντ στο Όρχους της Δανίας, όταν ο νεαρός εισέβαλε με μια ΑΞΙΝΑ και ένα ΜΑΧΑΙΡΙ ζητώντας "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" και "ΑΙΜΑ". Ο 74χρονος σκιτσογράφος πρόλαβε να κλειδωθεί στο δωμάτιο ασφαλείας που διαθέτει και από εκεί ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν η αστυνομία έφτασε επί τόπου, ο ύποπτος επιχείρησε να επιτεθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά ενός αστυνομικού στο χέρι και το γόνατο.

Ο δράστης, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο στο δικαστήριο του Όρχους προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων και πρόκειται να περάσει στην απομόνωση τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα, πάντως, με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας,ο δράστης πρόσκειται στους ισλαμιστές Αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας και έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα της Ανατολικής Αφρικής.

Την απόπειρα δολοφονίας χαιρέτισε σήμερα η σομαλική ισλαμική παράταξη Αλ Σεμπάμπ, προσπαθώντας στο μεταξύ να κρατήσει αποστάσεις από πληροφορίες που φέρουν τον νεαρό δράστη να συνδέεται μαζί τους.

"Χαιρετίζουμε το επεισόδιο στο οποίο ένας νεαρός Σομαλός μουσουλμάνος επιτέθηκε στο διάβολο που προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ", δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο Μογκαντίσου Σεΐχ Αλί Μουχάμαντ Ράτζε και τόνισε: "το επεισόδιο αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί μόνο με τους Σεμπάμπ ή με κάποια άλλη οργάνωση. Είναι καθήκον ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων να ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ την ΠΙΣΤΗ τους και τον ΠΡΟΦΗΤΗ", πρόσθεσε. "ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ να ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ όπως αυτός ο διαβολικός Δανός ή άλλους όπως ο Σαλμάν Ρούσντι που προσέβαλαν τη θρησκεία μας και τον προφήτη", κατέληξε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέστεργκορντ, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές απειλές τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, ενώ τον Οκτώβριο το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει τη σύλληψη δύο υπόπτων με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση κατά των γραφείων και των εργαζομένων της εφημερίδας Ζίλανς Πόστεν.
**Το νομοσχέδιο αυτό, λοπόν, δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Εδώ καλά-καλά δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι μετανάστες. Στην τελευταία απογραφή είχανε βγει στις παραλίες και στα βουνά(!)για να μην τους βρουν.

***Εγώ μάλιστα προτείνω μια και θα μαζευτούμε,(γιατί το δημοψήφισμα ΘΑ ΓΙΝΕΙ!) να βάλουμε υπό την κρίση του Λαού και άλλα ζητήματα. Είναι μοναδική ευκαιρία, μια στα 35 χρόνια, να εκφραστεί άμεσα και ελεύθερα ολόκληρη η Βάση, μακριά από κόμματα και ιδεολογίες. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα -που λέει και η διαφήμιση!

Ζητώ λοιπόν εκτός από το Δημοψήφισμα για την απόδοση Ιθαγενείας στους μετανάστες,

παράλληλα να γίνει και

-Δημοψήφισμα για σύνθετη ονομασία στα Σκόπια
-Δημοψήφισμα για την κατάργηση του Ασύλου
-Δημοψήφισμα για την κατάργηση Θρησκευτικών Συμβόλων

Η 6η Ημέρα των Δεκεμβριανών του 1944

  Το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου 1944, ο ΕΛΑΣ επεχείρησε νέα προσέγγιση προς τη Σχολή Χωροφυλακής στην Μεσογείων , αλλ' αποκρούστηκε αμέσως...