26/12/09

Η εκκλησία, η πολιτική, και ο «παππούλης του Ισλάμ».

Φώναζαν για τον Χριστόδουλο ,επειδή έκανε «πολιτική». Φωνάζουν και για τον Άνθιμο.
Για τον (Κοπρώνυμο) Τζερόνιμο Γκρούβι ,που συμμετέχει στην ανθελληνική κυβερνητική προπαγάνδα, δεν έχουν φυσικά να πουν τίποτα. Είναι το υπόδειγμα το χαφιέ με τα ράσα.
Τους ενοχλούν οι δεσπότες που αντιστέκονται. Τα φερέφωνα της μαύρης προπαγάνδας ,οι Αρλεκίνοι του θεού του Σόρος, είναι για τους χαφιέδες της Νέας Τάξης, το υπόδειγμα ιερωμένου.
Λοιπόν, αντί για κερί, γιαούρτι και αυγό, για τον Τζερόνιμο. Τον νέο-οθωμανό αρχιεπίσκοπο, πάσης «Ισλαμοσκρατούμενης Ελλάδος».(Κάνουν καλό και στην επιδερμίδα).

Σπ.Χ

Ανώνυμος I

ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΝΑ ΓΕΜΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ)

ΑνώνυμοςII

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ GERONIMO GROOVI , ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΛΗΡΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΧΙ ΜΟΜΟ ΠΑΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΡΑΣΑ!!!
ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑδαΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ;;;
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ!!!(ΙΣΑ ΡΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΕΛΕΟΣ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!)
ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;;
ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΤΖΑΚΡΗ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ;;;
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ Ο GEORGE SOROS ΕΤΣΙ;;;
ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ; OPEN SOCIETY;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΠΑδαΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΛΕΤΕ
«Ο Θεός μάς κάλεσε να άρουμε τα εμπόδια στα οποία προσκόπτει η ενότητα του κόσμου. Τέτοια εμπόδια είναι η ταξική κοινωνία, ο εθνικισμός, οι διακρίσεις ανάλογα με το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία».
ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Η ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ANTIFA;;;
ΥΓ. Σπύρος Χατζάρας:
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΓΚΛΗΡΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΙΚΟΥ... ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

«Ο Θεός μάς κάλεσε να άρουμε τα εμπόδια στα οποία προσκόπτει η ενότητα του κόσμου. Τέτοια εμπόδια είναι η ταξική κοινωνία, ο εθνικισμός, οι διακρίσεις ανάλογα με το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία».

Γαμω το θεο ΣΑΣ! Ειναι πουστης και Εβραιος οπως κι εσεις.

Καλη ημερα περιτομης του Γιεσχουα (σε λιγες μερες)!

Ανώνυμος είπε...

Εἶναι τυχαῖο ποὺ οἱ «ἀναρχικοὶ» πρακτοροχαφιέδες τοῦ Σόρος βανδάλισαν μὲ βαριοποῦλες τὴν προσφάτως τοποθετημένη στὸν Βόλο, προτομὴ τοῦ Χριστοδούλου, μὲ ἀποτέλεσμα τὴν καταστροφὴ καὶ τὴν ἀπόσυρσί της; Οὔτε τὴν προτομή του δὲν ἀντέχουν...