27/12/09

ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΟΛια ΝΕΑ, ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΠ» ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ.

Η Υπόθεση "βρωμάει" πολύ!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων με το 22αρι,(νεροπίστολο), είναι Έλληνας 31 ετών, οδηγός ταξί, και συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ,ενώ οδηγούσε το μαύρο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε και το όπλο των επιθέσεων.

Πρόκειται για κανονικότατο επικοινωνιακό τέχνασμα.

Τον έβαλαν να πυροβολήσει έναν Αφγανό και μια Βουλγάρα για να τον εμφανίσουν , σαν ψυχοπαθή, που επιτίθεται στους αλλοδαπούς.(Και ότι άλλο ήθελε προκύψει).

Η αστυνομία του Χρυσοχοϊδη μάλιστα, από τη χαρά της, δεν «σεβάστηκε» τα προσωπικά δεδομένα του δράστη και τα ανακοίνωσε. (Ενώ για τους Αλβανούς τα σέβεται!).
Ο φερόμενος ως δράστης , ενώ γνώριζε ότι «η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό , ερευνώντας όλα τα μαύρα οχήματα τύπου «τζιπ» με φιμέ τζάμια», όπως έλεγαν όλα τα Κανάλια, συνέχισε να κόβει χριστουγεννιάτικες βόλτες, με το «μαύρο τζίπ», έχοντας πάντα μαζί του το 22άρι, ώστε να το βρουν.

Βρωμάει επικοινωνιακό τέχνασμα.

Σπύρος Χατζάρας



ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΠ : ΕΔΡΑΣΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ Ή ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ; « ΤΟΥ 'ΡΘΕ » ΕΤΣΙ, Ή ΤΕΛΟΥΣΕ ΣΕ... «ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ» ΥΠΗΡΕΣΙΑ ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ , ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ - ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΠ - ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!

Τι είναι το Neuro - Linguistic Programming ( NLP ) ;

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ - ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΡΟ-ΓΡΑΜ-ΜΑ-ΤΙ-ΖΟ-ΝΤΑΙ !!!
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/12/blog-post_5385.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γενικά κύριε Χατζάρα σε τυχόν συλλαλητήρια θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβοκάτσιες με επιθέσεις ναζιστών στους λαθρομετανάστες,το κίνημα πρέπει να περιφρουρηθεί.

anti metatron είπε...

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΜΦΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ" ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
[ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ "ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΩΝ" <> ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΩΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ]

Ανώνυμος είπε...

Εμάς δεν μας προγραμματίζει κανένας και τίποτα .Μη κουράζονται αδίκως και χάνουν το χρόνο τους ,κρίμα είναι .

Ανώνυμος είπε...

Εμάς δεν μας πιάνει το Αλαφουζολ!

Ανώνυμος είπε...

Μην παρασύρεστε. Όλα όσα αναφέρεστε δεν μπορούν να τεκμηριωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άτοπα.

Ως προς την εκδοχή του αν ήταν βαλτός ή όχι, καλό θα ήταν να περιμένετε. Ειδικά μαν παρακολουθήσει κανείς το όλο θέμα μέχρι τέλους.

Ας δούμε πως θα θα πάει η ανάκριση.

Όλα αυτά τα λέω, όχι γιατί δεν πιστεύω ότι λέτε, αλλά για να σας πω να προφυλαχθείτε.

Τους κάνετε δώρο με τον παρορμητικός σας το επίθετο "γραφικός".

Ο Οδυσσέας....πάντοτε λειτουργούσε την κατάλληλη στιγμή....

Μην βιάζεστε...και μην αφήνετε το θέμα.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ και δεν πρέπει να μας ξεφύγουν.

Έξυπνα, και με χιούμορ. Μία απλή αναφορά του προγράμματος θα αρκούσε.

ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. (πχ. είστε γραφικοί- ναι είμαστε και για να ελαφρύνουμε το όλο θέμα σας αναφέρουμε σας παραθέτουμε και μία χολιγουντιανή εκδοχή...τσούπ.. η αναφορά του προγράμματος. Από την στιγμή που κάποιοι θα το διαβάσουν, ο σκοπός της ενημέρωσης θα έχει επιτευχθεί. )

Χώρια που υπάρχει πλούτος επιχειρημάτων αν το πάνε στον ρατσισμό...

Η μόνη τακτική στην παρούσα φάση είναι να τους οδηγούμε στο αυτό- ξεβράκωμα και όχι της σύγκρουσης.

Γιατί τα λέω αυτά. Κάθε πρόγραμμα προπαγάνδας έχει ένα στόχο. Να ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ με το μέρος της την μεγάλη ουδέτερη ως εκείνη την στιγμή πλειοψηφία.

Αν η αντίπαλοι του εκάστοτε προγράμματος ακολουθήσουν άλλη τακτική και προσπαθήσουν ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ την ουδέτερη πλειοψηφία με το μέρος τους, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ, διότι στα μάτια της ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ.

ΕΞΥΠΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν έχουμε και λεμε:

το star channel ανέφερε 2 περίπου μέρες πριν την συλληψη οτι "είχε επιβεβαιωμενες πληροφορίες" οτι ο δράστης είναι αλλοδαπός

επικοινωνιακό τρίκ, δεν είναι δα και κανένα εγκυρο δελτίο, ας πετάξει μια μπαρούφα να παρασύρει και"κρεμάσει"
όσες σελίδες το αναπαράγουν και τα "χώνουν" οσον αφορά την αυξηση της εγκληματικοτητας απο τους ξένους

σε πρωϊνη εκπομπή στο αλτερ, αλλοδαπος (φίλος του θύματος που πυροβοληθηκε) έκανε αναφορά για διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου..
και για αριθμό ατομων πέρα του ενός
όπως και ή ρεπόρτερ του Αυτιά η οποία έκανε αναφορά για περισσότερα άτομα.. την οποία "σταμάτησε" ο αυτιάς λέγοντας "οτί μιλαμε για ένα ατομό δεν ξέρουμε κάτι άλλο κτλ μάλλον για να μην αφήσει να ξεφύγουν υπαινιγμοί οργανωμενου σχεδίου.


τσέκαρε το όλα αυτά έχουν παιχτεί

καλό θα ήταν με την βοηθεια δημοσιογράφων στο blue sky ή όπως αλλίως είναι δυνατόν να βρείτε τα βίντεο και να τα παραθεσε τα κομματια μαζί ωστέ να καούν όλοι

εκπομπή δελτιου ειδήσεων σταρ

πρωϊνη εκπομπή αυτία

και τη γνωστή προπαγανδα του ψυχοπαθή "Ελληναρα δραστη"

επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος ακούστηκε τις πρώτες μέρες οτί υπηρχε δράση και στη βόρειο Ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΣΩΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΠ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ


ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΖΟΥΓΚΛΑ


ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΙ ΚΥΠΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙA ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΧΗΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΩ ΜΜΕ;






ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90536&cid=4

"Καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Ηλία Μπρέστα έπαιξε ένας γείτονάς του, ο οποίος έδωσε σημαντικές πληροφορίες στην αστυνομία. Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, τις ημέρες που σημειώθηκαν οι επιθέσεις, το τζιπ του 31χρονου έλειπε από το σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, τις ημέρες που σημειώθηκαν οι επιθέσεις, το τζιπ του 31χρονου έλειπε από το σπίτι του.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...