28/1/10

Διευρύνεται το ισλαμικό προγεφύρωμα

Ο εχθρός αποβίβασε χθες στην Σάμο ακόμα 3 διμοιρίες επιλεγμένων εποικιστών.
Οι Λιμενικοί «συνέλαβαν» τους 60 λαθρομετανάστες καθώς προσπαθούσαν να μπουν παράνομα στη χώρα μας με ένα φουσκωτό σκάφος, χωρίς να έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα.
Το πρωί «σύμφωνα με το πρόγραμμα φιλοξενείας» τους προσέφεραν ζεστά κρουασάν.

Σπ.Χ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου αυτό.

Δηλαδή όποιος άγνωστος εμφανήζεται στα σύνορα είμαστε υποχρεωμένοι να τον μαζέψουμε μήπως θέλει άσυλο;

Δεν το καταλαβαίνω. Ποιά χωρα το κάνει αυτό; Όταν λέμε έχουμε πρόβλημα με τους εισβολείς θα φανταστεί κανείς ότι μπαίνουν κρυφά ενώ εμείς τους βάζουμε. Τί πρόβλημα έχουμε;

ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Ενα θερμό καλωσόρισμα, ένα ζεστό χαμόγελο και ένα ζεστό κρουασανάκι μετά απο τόση ταλαιπωρία στη θάλασσα είναι οτι πρέπει κ. Χατζάρα. Θα ακολουθήσει σύντομα ένας στενός κω...ς, ένα παχύ πορτοφόλι, ένα σπασμένο αμάξι ή σπίτι και μπόλικη μαύρη σκόνη....Απ' όλα έχει ο μπαξές(ο κήπος στην νεοελληνική).

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός έχει εξαπατηθεί έντονα, σε πνευματικό επίπεδο, τώρα και πολλές δεκαετίες.
Όταν πέσει η ψυχή ενός λαού, τότε είναι απόλυτα σίγουρο και αναπόφευκτο, ότι θα πέσουν και όλες οι ορατές (εξωτερικές) εκδηλώσεις του λαού.

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...