29/1/10

Αστυνομικό Δελτιο..."Της κακομοίρας"

http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2010/01/blog-post_4669.html

Ληστεία στο Κέντρο της Αθήνας!

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ένας άγνωστος με την απειλή όπλου μπήκε σαν κύριος στα ΕΛΤΑ στην οδό Νίκης 33 στο Σύνταγμα. Ακινητοποίησε υπάλληλους και πελάτες, πήρε τα λεφτά και έγινε.... καπνός.

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε μια νεαρή, που βάδιζε επί της οδού Σαπφούς 105 στην Καλλιθέα στις 2:30 τα ξημερώματα όταν αλλοδαπός επιχείρησε να την βιάσει.
Στον Άγιο Παντελεήμονα στις 00:15, δύο αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι ανήλικη , την ακινητοποίησαν και της άρπαξαν την τσάντα. Αλλοδαπός, τραυμάτισε με μαχαίρι ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών στην Κυψέλη, και άρπαξε το ποσό των 500 ευρώ.

Με την απειλή όπλων, δύο άγνωστοι εισήλθαν χθες, περίπου στις 11 το βράδυ, σε κατάστημα ψιλικών, που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 41-43, στο Πολύγωνο και αφαίρεσαν το ποσό των 250 ευρώ, που υπήρχε στο ταμείο, καθώς και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αδιευκρίνιστης χρηματικής αξίας. Δύο άγνωστοι, εξανάγκασαν χθες βράδυ στις 11:00 γυναίκα να ακινητοποιήσει το όχημά της, καθώς της έκλεισαν το δρόμο και, ο ένας εκ των δραστών την απείλησε με κατσαβίδι και την λήστεψε . Τέσσερις κακοποιοί, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες, διέρρηξαν χθες βράδυ στις 10 την οικία 97χρονου, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ξενοφώντος και Κωνσταντινουπόλεως στις Αχαρνές.

Οι δράστες χτύπησαν άσχημα τον ηλικιωμένο και άρπαξαν 200 ευρώ .
Ληστεία έγινε στις 8:12 το πρωί, στην Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Παιωνίου
Στo Ράγιο Θεσπρωτίας συνελήφθη Αλβανός να μεταφέρει ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα (χασίς) συνολικού βάρους εκατόν σαράντα οκτώ (148) κιλών και οκτακοσίων οκτώ (808) γραμμαρίων. Σε χωρίο του Αγρινίου, εντοπίστηκε ο Αλβανός δολοφόνος της 25χρονης της οποίας το πτώμα είχε βρεθεί σε προχωρημένη αποσύνθεση στο Λιγοβίτσι, στις 17 Ιανουαρίου

Αναλυτικά στο http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2010/01/blog-post_4669.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα
Παρακολούθησα την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή σας και είδα ότι ο προσκεκλημένος σας κ. Μιχαλόπουλος (αν θυμάμαι καλά το όνομά του) ήταν πολύ οργισμένος γιατί την χθεσινή μέρα είχαν ληστέψει την σύζυγό του και την αδερφή της. Θεωρεί σαν υπεύθυνο τον Υπουργό ΠΡΟ ΠΟ. Δεν κατάλαβα όμως τον παραπέρα συλλογισμό του αν θα κινηθεί νομικά κατ' αυτού ή όχι. Εν πάση περιπτώσει ο προσκεκλημένος σας αν πιστεύει κάτι τέτοιο και έχει στοιχεία σοβαρά καλά θα κάνει να κινηθεί εναντίον των υπευθύνων. ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ Ή ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΕΝΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΤΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Καλή δύναμη στον κ. καθηγητή

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...