28/1/10

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ...

Παίζει πρώτα το κεφάλι της, και στη συνέχεια την κοινωνική ζωή και το μέλλον της Ελλάδας στα ζάρια.

Η προσωρινή ολιγοήμερη μετατόπιση της κατάθεσης του λαθρονομοσχεδίου, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους εισβολείς και τους ντόπιους προστάτες τους, αλλά φρόντισαν και οι δυο να θυμίσουν προς πάσαν κατεύθυνση πως βρίσκονται όλοι τους σε μια αγωνιώδη στάση αναμονής.
Μόλις χθες επιχειρήθηκαν δυο παρεμβάσεις πίεσης με οργάνωση παράλληλων διαδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σημασία δεν έχει το εύρος της κινητοποίησης.
Σημασία έχει το άμεσο και κυρίως ο χαρακτήρας της απάντηση
ς.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_6166.html

Το μήνυμα ήταν σαφές:
«ΕΠΙΣΠΕΥΣΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ»

Κι αυτή η αγωνιώδης αναμονή, δε συνιστά ανυπομονησία για το χειροκρότημα της «ευγνωμοσύνης», όπως επιμένουν να βαυκαλίζονται τα κομψευόμενα πράσινα άλογα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Αυτή η «αναμονή» ισοδυναμεί με την ανησυχητική ηρεμία πριν το ξέσπασμα της θύελλας και της γενικευμένης επίθεσης σε βάρος ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, που θα φέρει η πρωτοφανής για τα παγκόσμια δεδομένα, στάση μιας κυβέρνησης που υποθηκεύει ανερυθρίαστα την ίδια της τη χώρα, αμφισβητώντας τη γενικευμένη κατακραυγή για την επικίνδυνη και εθνικά εγκληματική πολιτική της.

Θα πρόκειται σε πρώτη φάση για μια γενικευμένη επίθεση «αιτημάτων», ψευδεπίγραφων «δικαιωμάτων», «νομιμοποιημένων» απαιτήσεων και λοιπών διεκδικήσεων, που θα θέσουν σε καθολική αμφισβήτηση την ελληνική κοινωνία, τις πατροπαράδοτες αξίες της, την καθημερινότητα και την ίδια την κοινωνική συνοχή σε τελευταία ανάλυση.

Σε δεύτερη φάση, και σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη εκχωρητική εξωτερική πολιτική που ασκείται, ο δούρειος ίππος θα βρίσκεται πλέον και νομιμοποιημένος εντός των τειχών, πρόθυμος κι έτοιμος, χαλιναγωγημένος και φανατισμένος, να θέσει σε αμφισβήτηση ακόμη κι αυτή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Η εμπειρία και τα προβλήματα της λοιπής δυτικής Ευρώπης ( η οποία σημειωτέον έχει και αποικιοκρατικό παρελθόν), που σε εποχές ανύποπτες εφήρμοσε πολιτικές σχετικά χαλαρής διακίνησης του μεταναστευτικού ( και όχι λαθρομεταναστευτικού), πείθουν και τον πλέον αφελή για τη δήθεν βιωσιμότητα της αυταπάτης περί δήθεν αφομοίωσης, κοινωνικής ενσωμάτωσης και λοιπής πολιτικής φανφαρολογίας.

Και σήμερα που οι εποχές είναι πλέον υποψιασμένες.
σήμερα που οι υπερεθνικοί σχεδιασμοί είναι όχι μόνο εμφανείς αλλά και απροκάλυπτοι.
σήμερα που όλοι οι υπόλοιποι επανεξετάζουν προς το αυστηρότερο τη διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με τη μετανάστευση.
σήμερα που κοινωνικά «ήσυχοι» λαοί (Ελβετία) αφυπνίζονται και ξεσηκώνονται συναισθανόμενοι το μέγεθος της απειλής.

Η ελληνική κυβέρνηση, ανίκανη να δει ένα βήμα πέρα από τη μύτη της, επιλέγει πολιτικές που διχάζουν το λαό, και βαδίζει αποφασισμένη να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως.

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» είχε επισημάνει έγκαιρα, πως σύντομα η Ελληνική κυβέρνηση θα είναι αλυσοδεμένη και ανίκανη να πάρει πίσω ακόμα και τις πλέον απερίσκεπτες υποσχέσεις της. Και πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η στιγμή είναι πλέον γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Τα μηνύματα δεν είναι ευχάριστα.

Όλα δείχνουν πως το δίκτυο των εμπρηστών της ομαλότητας οργανώνεται και περιμένει το σύνθημα.
Και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται υπό καθεστώς μιας ιδιότυπης ομηρείας και μάλιστα εν μέσω κρίσης κι γενικευμένης εξαθλίωσης.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι παίζει με τη φωτιά.
Στοχοποιεί επικίνδυνα την Ελληνική κοινωνία και αυτό αποθρασύνει τους εισβολείς και τους προστάτες τους.
Οι μεγαλοστομίες για «κοινωνική ένταξη» και οι αηδιαστικές πολυπολιτισμικές φιλολογίες, δεν είναι τίποτε περισσότερο από παραπλανητικά φιλολογήματα που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού και την άνευ όρων παράδοσή του στις επιλογές της Νέας Τάξης.

Καλό είναι η Ελληνική κυβέρνηση να συναισθανθεί έστω και την τελευταία στιγμή το μέγεθος της ευθύνης της.

Πρόκειται για πράξη εθνικής διάλυσης, και δεν έχει το δικαίωμα να οδηγήσει τα πράγματα εκεί με την απερίσκεπτη και ασπόνδυλη πολιτική της.

Καλό είναι η Ελληνική κυβέρνηση, να μην προχωρήσει σε μέτρα και πρωτοβουλίες που θα διχάσουν τον Ελληνικό λαό.
Καλό είναι να μην αποφασίσει να ρίξει την τελευταία σταγόνα προκειμένου να μην ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Αν αυτός ο λαός ξεσηκωθεί - και οφείλει να ξεσηκωθεί - για το Σύνταγμα που παραβιάζεται, για την πατρίδα του, για τις αξίες του, για τη ζωή και την εθνική του αξιοπρέπεια, τότε θα είναι αργά για όλους.

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να καταλάβει ότι παίζει με τη φωτιά. Οτι παίζει πρώτα το κεφάλι της, και στη συνέχεια την κοινωνική ζωή και το μέλλον της Ελλάδας στα ζάρια.

Οι λαοί στην Ευρώπη ξεσηκώνονται. Αυτή την αλήθεια οφείλετε να μη την αγνοήσετε και να συναισθανθείτε το μέγεθος της μεγάλης σας ευθύνης πριν να είναι αργά.

Πάρτε πίσω τώρα το λαθρονομοσχέδιο και μην ξεσηκώνετε τον εισβολέα εναντίον της πατρίδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ)
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Συνομοσπονδίας Μουσταφά Ελληνοτούρκ. Την επομένη της ορκομωσίας υπέγραψε την ιθαγενοποίηση των 5.000.000 μεταναστών που διάλεξαν την συνομοσπονδία για νέα τους πατρίδα.
Ο κύριος υπουργός αέναης ιθαγενοποίησης δήλωσε: Θα τους συνηθίσετε.
Η κυρία υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας δέχτηκε αίτημα να γίνουν τα Ελληνικά τρίτη γλώσσα για τους Έλληνες ιθαγενείς.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Αλλάζει εκ νέου ο κώδικας ιθαγένειας. Έλληνας πλέον θεωρείται όποιος δηλώσει ότι
θέλει να γίνει, όπου κι αν βρίσκεται. Αυτόματα του χορηγείται ταυτότητα, δίπλωμα
οδήγησης και δωρεάν συμμετοχή σε 2ΜΚΟ.
Η Ελευθεροτυπία αποφάσισε να κυκλοφορεί ως ένθετο του Ιού κάθε Κυριακή καθώς πλέον είναι μόνο εβδομαδιαία. Το ΒΗΜΑ δίνεται πλέον δωρεάν στο ΜΕΤΡΟ.
ΜΑΡΤΙΟΣ
Ο πρωθυπουργός την τελευταία 22ετία και αρχηγός του Ανοικτού ΠΑΣΟΚ κος Παπανδρέου βραβεύτηκε από την ένωση
σκηνοθετών της ΟΥΖΑ(USA) για την καινούρια μεγάλη επέκταση του τρισδιάστατου κινηματογράφου, τον live τετραδιάστατο κινηματογράφο. Σύμφωνα με την καταπληκτική νέα εφεύρεση οι θεατές είναι και οι πρωταγωνιστές του έργου. Σε κάθε στενό ή κάθε δεύτερο παραμονεύουν σκιές που μπορεί να σας ζητήσουν ένα πορτοφόλι (είναι άγραφος νόμος να μην ζητάνε το 2ο από τα 10 που υποχρεούστε να
έχετε μαζί σας). Κάθε 200μ συναντάται μία συμμορία με καλάσνικωφ. Στα 5χμ το πολύ θα συναντήσετε το τέμενος της πόλης όπου πρέπει να προσκυνήσετε λέγοντας
σφάξε με πασά μου να αγιάσω 5 τουλάχιστον φορές. Μάλιστα μετά την εφεύρεση της χρονομηχανής οι θεατές μπορούν να επίστρέψουν σε άλλη χρονολογία(έχει μόνο όπισθεν) και να αποφύγουν τα πυρά(αν προλάβουν). ΤΕΡΜΑ η βαρεμάρα.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ο κος Μητσοτάκης ζήτησε από τον κο Πρωθυπουργό να μειώσει τις συντάξεις στα 50Ε το δίμηνο και να βάλει κατώτατο όριο συνταξιοδότησης τα 90 έτη ηλικία που
προέκυψε από τον μέσο όρο των εν ζωή φίλων και συμμαθητών του. Κατόπιν δήλωσε ότι θα ζήσει μέχρι να δει τον εγγονό του πρωθυπουργό στην Κρήτη, ενώ δεν
παρέλειψε να ευχηθεί καλή θητεία στον κο Σαμαρά για την νέα θητεία του ως αρχηγού της Παλιάς (πια) Δημοκρατίας καθώς και στον νέο μούφτη της χώρας.
ΜΑΙΟΣ
Σεισμός στη χώρα της Κρήτης με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν 3 μιναρέδες.
ΙΟΥΝΙΟΣ
Έγινε η κλήρωση των ομίλων του Αυγούστου του Τσάμπιονς Link.
Αποφασίστηκε οι χώρες της συνομοσπονδίας του κομματιού που παλιά λεγόταν Ελλάδα να συμμετέχουν σε κοινό όμιλο που θα έχει τις πρωταθλήτριες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ
ΙΟΥΛΙΟΣ
Ανοιξαν τα Τέμπη. Εκλεισε η διώρυγα της Κορίνθου αφού καταστράφηκε από το τσουνάμι της Κρήτης.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ουρές σχηματίζονται στο Τελωνείο Πιερίας από όσους θέλουν να πάνε για μπάνιο στον Πλαταμώνα καθώς οι υπάλληλοι ζητούν απόδειξη διοδίων αλλά κανείς δεν έχει.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Έγινε η απογραφή της δεκαετίας στη συνομοσπονδία. Ευρέθησαν:
3.000.000 Ελληνες Πακιστανοί
5.000.000 Ελληνες Αφγανοί
2.000.001 Ελληνες Κινέζοι
4.000.000 Ελληνες Ιθαγενείς
5.432.005 Ελληνες Αλβανοί
3 Ελληνες Ρώσοι
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Οι αγρότες αποφάσισαν να φύγουν από τα μπλόκα καθώς συμπλήρωσαν ηλικία συνταξιοδότησης.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Συλλαμβάνονται στην επέτειο του Πολυτεχνείου οι τρεις τελευταίοι αναρχικοί και δύο κουκουλοφόροι οι οποίοι για τιμωρία αποφασίστηκε να εργαστούν, λόγω εμπειρίας, στον Πολυεθνικό πλέον συνεταιρισμό ελαιοχρωματιστών: Ο Πράκτορας Ασπριτζής καθώς και στον συνεταιρισμό Κατεδαφιστών: Ο Επαγγελματίας Βάνδαλος.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Βέτο της χώρας της Κρήτης στην είσοδο της χώρας της Πελλοπονήσου στο νέο αμυντικό συνεταιρισμό που αντικατέστησε το ΝΑΤΟ και λέγεται πλέον ΠΟΥΝΤΟ.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

Ioannis είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ
Τά πράσινα μουλάρια πού κυβερνούν τόν τόπο έχουν άποφασίσει νά τά άλλάξουν όλα. Φαίνεται ότι δέν έχουμε συνειδητοποιήσει αύτή τήν τρομερή
άπειλή. Σημαίνει στήν κυριολεξία οτι προσπαθούν νά μάς άλλάξουν τά πάντα, ένα σόκ τού μέλλοντός μας. Γιαυτό καλώ όλα τά κόμματα νά συναισθανθούν τό μέγεθος τής καταστροφής καί νά τούς έμποδίσουν. Πρέπει νά τούς σταματήσουμε, καί αφού καταστρεφόμαστε άς τούς καταστρέψουμε έμείς. Η άπειλή πού μέ θρασύτητα έκστομίζει συνεχώς, έγινε έφιάλτης στά αύτιά τών Ελλήνων. ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ. Εκλογές τώρα. Οχι στήν έκλογή Παπούλια γιά πρόεδρος. Τό πρόβλημά μας είναι ό διακοσμητικός πρόεδρος ή ότι χάνεται ή Ελλάδα; Καλώ όλους τούς βουλευτές νά άρνηθούν νά μήν ψηφίσουν τήν έκλογή. Απευθύνομαι στόν άρχηγό τής άξιωματικής άντιπολιτεύσεως. Μέ ποιό δικαίωμα συνεργείς κ.Σαμαρά στήν καταστροφή πού έτοιμάζει ό μειοδότης πρωθυπουργός; Γιατί στηρίζεις Παπούλια; Μπορεί ό Παπούλιας νά άποτρέψει τό κακό πού έρχεται; Εχει τή δυνατότητα; Οχι. Αρα τί τζάμπα συναίνεση είναι αύτή; Συναίνεση σέ τί, στή διάλυση; Συμφωνείς μέ τίς προτεραιότητες Παπανδρέου από αύτά πού έχεις δεί μέχρι σήμερα; Ακουσε κ.Σαμαρά άν δέν είσαι έτοιμος άκόμη νά πάρεις τήν Ελλάδα στά χέρια σου λυπάμαι, έχεις άργήσει πάρα πολύ. Κι άκόμη χειρότερα είσαι μέρος τού παιχνιδιού σέ βάρος τής χώρας. Δέν κουβαληθήκαμε 800.000 κόσμος στίς κάλπες τής ΝΔ γιά νά σέ κάνουμε άρχηγό τής πλάκας. Φαίνεται ότι δέν πήρες τό συγκλονιστικό μήνυμα, τήν άγωνία ένός λαού πού έχει άντιληφθεί τό ξεπούλημα τής χώρας του. Η τελευταία λοιπόν εύκαιρία όλων μας γιά όμαλές πολιτικές έξελίξεις, πρόσεξέ το αύτό, είναι νά μήν στηρίξεις Παπούλια καί νά πάμε σέ έκλογές.
Κι άν δέν τό κάνουν οί πολιτικοί τών κομμάτων κ. Πρόεδρε νά τό κάνετε έσείς. Χρόνια διπλωμάτης είστε μπορείτε κάλιστα νά άντιληφθείτε τί συμβαίνει καί πού όδηγείτε ή χώρα. Εχουμε έναν πρωθυπουργό πού τά ξένα κέντρα άποφάσεων, πολιτικά καί οίκονομικά, πολιορκούν να τά δώσει όλα, διότι γνωρίζουν τίς προθέσεις του τά πιστεύω του, είναι ευάλωτος, καί διστάζει να προχωρήσει λόγω τών άντιδράσεων τής έλληνικής κοινωνίας καί λόγω τών άντιδράσεων μέσα στό κόμμα του. Παίζονται όλα δηλαδή ή χώρα όλόκληρη, σταματήστε τον, ίσως τού κάνετε καλό. Παραιτηθείτε κ. Πρόεδρε τής έπανεκλογής σας κι ό λαός νά είστε σίγουρος οτι θά σάς εύγνωμονεί γιαυτό.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα και το video πατώντας τον τίτλο (άνω) ή χρησιμοποιόντας το Link (κάτω)

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/01/24/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-01-24_00-00.htm#plohghsh_03

Ημέρες του 1959. Στις 22 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, η Χορεύτρια του "Περοκέ" Μαρία Ντι Πετρίλλιο φωτογραφήθηκε με Μαγιό στο Σιντριβάνι της Ομόνοιας

  Στο Στρατοδικείο Αθηνών έληξε η "Δίκη Γλέζου" που αναστάτωσε τους Δημοκράτες σε Γαλλία και Λονδίνο.  Δικαζόντουσαν οι κατάσκοποι...