26/1/10

Ο Τέσλα και το υπερόπλο «Haarp»

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο Μέγας Σέρβος επιστήμων και εφευρέτης, Νίκολα Τέσλα, δημιούργησε το 1898 μια μηχανή παραγωγής σεισμών. Η «μηχανή σεισμών» του Τέσλα, γνωστή και ως «ταλαντωτής Τέσλα» (Tesla Oscillator), είχε μήκος 30 εκατοστά περίπου και βάρος δύο λίβρες .

Το 1898, το εργαστήριο του Τέσλα στη Νέα Υόρκη στην οδό Houston 48 , τινάχτηκε σχεδόν στον αέρα από αυτή την συσκευή , που λειτούργησε με πίεση αέρα πέντε λιβρών που παρείχε μια μικρή ατμομηχανή.

Το περιστατικό, το απεκάλυψε ο ίδιος ο Τέσλα στην New York World, στις 11 Ιουλίου 1935, λέγοντας ότι ο σεισμός στην γειτονιά, που προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και ασθενοφόρων , ήταν αποτέλεσμα της μηχανής του.

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε στην επιστήμη σαν το «Συμβάν Τέσλα».

Ο Τέσλα πειραματιζόταν για να βρει τρόπους να διαβιβαστεί κινητήρια δύναμη μέσω της γης!

Πίστευε ότι μεγάλοι ταλαντωτές, 100-200 φορές μεγαλύτεροι από τη μηχανή που κατασκεύασε , θα μπορούσαν να διαβιβάσουν τη χρησιμοποιήσιμη κινητήρια δύναμη οπουδήποτε τον σε ολόκληρο πλανήτη .

Η συσκευή Τέσλα μπορούσε να εντοπίσει σκάφη, υποβρύχια και κτήρια οπουδήποτε στον πλανήτη.

Ο Τέσλα εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό για τα αποτελέσματα της τεχνολογίας που ανακάλυψε, και τούτο διότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου άπαξ και αρχίσει η ταλάντωση εντός του εσωτερικού της Γης.

Αυτή η ταλάντωση μπορεί να διαλύσει τη Γη σε κομμάτια.

Τον Ιανουάριο του 1978, το περιοδικό «Specula», δημοσίευσε άρθρο που περιέγραφε το φαινόμενο που μπορούσε να παραχθεί εντός της Γης σύμφωνα με το «Συμβάν Τέσλα».

Σύμφωνα με το άρθρο , τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης ,δύνανται να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα δύνανται να προξενηθεί μια διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος της Γης και να τροφοδοτήσει και να ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα .

Κατ’ αυτόν τον τρόπο , τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε από την επιφάνεια της Γης. Με την τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα δύνανται να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιάς μεγάλης ενέργειας. Αυτή η συγκεντρωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε μεμακρυσμένα σημεία.Όλοι οι επιστήμονες, συμφωνούν ότι θεωρητικά και κάτω από ορισμένες συνθήκες η συντονισμένη ταλάντωση μπορεί να λάβει χώρα, αλλά οι διαφωνούντες επισημαίνουν ότι πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί απαιτούνται αστρονομικά ποσά ενέργειας.

Επομένως όποιος μπορούσε να παράγει την αναγκαία ενέργεια θα είχε και το υπερόπλο του Τέσλα.

Από το 1898 έχουν περάσει 112 χρόνια. Όμως τον Απρίλιο του 1997, ο τότε υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ κ.Ουίλιαμ Κοέν, έκανε την ακόλουθη περίεργη και πολυσήμαντη δήλωση : «Ορισμένοι αναπτύσσουν ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , ώστε να μπορούν να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς και να προκαλούν εκρήξεις ηφαίστειων , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 )

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα, παρατηρω οτι στο youtube, το Δελτιο των 11 εχει μεινει στις 9 Ιανουριου.

http://www.youtube.com/user/blueskyathens

Μηπως μπορειτε να πειτε μια κουβεντα στο καναλι για να σας βλεπουμε κι εμεις πιο ευκολα , οι του εξωτερικου;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν σχετικά άρθρα με το θέμα και τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

Ποιά η δικιά σας άποψη

Ανώνυμος είπε...

Έριξαν το Λαζόπουλο στη μάχη αλλά φευ! Μέχρι και για "ακροδεξιά κανάλια" μίλησε΄για μα πείσει για τους λάθρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικά αυτά που είπατε για τα καρτέλ. Σιγά σιγά να ξυπνάει ο κόσμος!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Σπύρο και μη μασάς τίποτα, αφού η αλήθεια βέβαια δεν έχει χορηγό.
Επιτέλους μια καθαρή φωνή σε αυτό τον τόπο.
Να σ' έχει πάντα καλά ο Θεός.
Ας ακουστούμε κι εμείς, οι γνήσιοι Έλληνες πια.

Ανώνυμος είπε...

ο Τεσλα δημιουργησε το haarp για ειρινικους σκοπους λογικα εγω διαβασα οτι στην Αμερικη εχει αναοτυχθει σχεδιο με το ονομα haarp απο το πενταγονο.εχουν καμια σχεση?

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...