31/1/10

H μαύρη προπαγάνδα από τον "ΙΟ", της «Χαφιεδοτυπίας» και τα Χαφιεδομπλόγκ

Είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους που ομολογούν και τα ψέματα και τις κατασκευές της μαύρης προπαγάνδας.

πηγή http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/01/blog-post_3294.html#more

«Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (23/1/10), έξι συνδικάτα και μαζικοί φορείς (ανάμεσά τους η Β' ΕΛΜΕ, ο τοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και δύο σωματεία νοσοκομειακών) είχαν προγραμματίσει αντιρατσιστική συγκέντρωση στον σταθμό του μετρό της Πανόρμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιδρομή, δυο βδομάδες νωρίτερα (10/1/10), ακροδεξιών σε πολιτιστικό στέκι της περιοχής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό»…… Η επιδρομή εκείνη, από περίπου 20 μασκοφόρους εθνικοσοσιαλιστές που προπηλάκισαν τους συγκεντρωμένους, είχε επικροτηθεί πανηγυρικά από μερίδα της κοινοβουλευτικής ακροδεξιάς …..όπως είχε χειροκροτηθεί και το πρώτο «χτύπημά» τους στη Στοά του Βιβλίου (19/11), κατά του «αντεθνικού» μυθιστορήματος του Βασίλη Γκουρογιάννη...»,
γράφουν οι «Χαφιεδο-ιοί».

Όπα, εδώ είμαστε.

Συνδέουν τα ασύνδετα, άσχετες μεταξύ τους ενέργειες, για να καταλήξουν ότι, οι μαχητές της ΕΛΔΥΚ που πολέμησαν τον Αττίλα στην Κύπρο, είναι «ακροδεξιά στοιχεία», και η αποδοκιμασία τους κατά του ψεύτη και συκοφάντη συγγραφέα, που ξαναγράφει την Ιστορία ,σύμφωνα με τις απόψεις των Σόρος, ήταν ρατσιστική ενέργεια.

Οι Χαφιέδες περιγράφουν τα επεισόδια στην Πανόρμου ως εξής:

«πριν καλά καλά η συγκέντρωση αρχίσει, περίπου πενήντα κρανοφόροι, κουκουλοφόροι και παλουκοφόροι «Αυτόνομοι Εθνικιστές», επιτέθηκαν για να τη διαλύσουν. Όμως οι συγκεντρωμένοι δεν το έβαλαν κάτω…. μετά από συμπλοκή 30' απωθήθηκαν από τους παρευρισκόμενους….η αστυνομία, παρ' όλο που είχε ειδοποιηθεί και βρισκόταν (με μικρές δυνάμεις) στον χώρο, δεν αντέδρασε κατ' αρχάς στην επίθεσή τους…υπό την πίεση του κόσμου όμως, που εν τω μεταξύ είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, τελικά προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές των φασιστών».

Επομένως ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου δεν συνελήφθει κατά την διάρκεια των επεισοδίων αλλά μετά από αυτά, «υπό την πίεση» των «αντιρατσιστών».

Οι Χαφιέδες παραθέτουν και την περιγραφή της αστυνομίας.

« Οι ακροδεξιοί «πλησίασαν τους συγκεντρωμένους με απειλητικές διαθέσεις, έχοντας στην κατοχή τους ξύλινα κοντάρια και εκτοξεύοντας ύβρεις. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών (3) ατόμων από τους αρχικά συγκεντρωθέντες και ενός (1) ατόμου, από την ομάδα που προσέγγισε στο σημείο».

Αυτή είναι η ομολογία, για την σύλληψη του τραυματισμένου δημοσιογράφου ,«υπό την πίεση» των «αντιρατσιστών», τον οποίο, κατόπιν εντολών η αστυνομία εμφάνισε ως επιτιθέμενο, και ως κρανοφόρο. Κανείς από τους «κρανοφόρους» ωστόσο δεν τραυματίστηκε.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση (από τους «συγκεντρωμένους» που δεν το έβαλαν κάτω) και δεν επιτέθηκε. Τραυματίστηκε και δεν τραυμάτισε. Και συνελήφθη κατόπιν υποδείξεως.

Και συνεχίζουν οι Χαφιέδες

«Περιδιαβάζοντας πάντως τα έντυπα και (κυρίως) τους δικτυακούς τόπους του «πατριωτικού χώρου», διαπιστώνει κάποιος την … ένθερμη στράτευση σύμπασας της ακροδεξιάς στο πλευρό των «διωκόμενων πατριωτών». Από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Ηλία Πολατίδη ώς τη «Χρυσή Αυγή» κι από τον Σπύρο Χατζάρα μέχρι τα εθνοπρεπώς μιλιταριστικά μπλογκ, όλοι έσπευσαν να καταγγείλουν τη δίωξη των τραμπούκων ως ποινικοποίηση του ...«πατριωτικού φρονήματος». Προφανώς θεωρούσαν δεδομένο το ακαταδίωκτο όσων βιαιοπραγούν κατά του «εσωτερικού εχθρού». Και σίγουρα γελά κανείς με την ψυχή του, βλέποντας τους ίδιους που υπεράσπιζαν με κάθε τρόπο τον «κουκουλονόμο», να διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους για τον άδικο χαρακτήρα του»!

Εδώ είναι απόλυτο το ξεβράκωμα τους.

Θέλουν να ανακατέψουν το «δελτιο των 11» με πολιτικά κόμματα και την "ακροδεξιά", και με συμπαρατάσσουν με τον κ Γιώργο Καρατζαφέρη και τη «Χρυσή Αυγή» για να με στοχοποιήσουν.

Το «δελτίο των 11» όμως δεν υποστήριξε καμία επίθεση.

Είπαμε ότι τους ανήλικους τους έπιασε η αστυνομία στον σορό, και ότι τον Παπαγεωργίου, που έκανε ρεπορτάζ, τον χτύπησαν οι «αντιρατσιστές» και ότι η σύλληψη του, και η προφυλάκιση του ,από έναν υπόδικο ανακριτή, είναι πολιτική.Τον προφυλάκισαν επειδή είναι δεξιός και όχι επειδή χτύπησε κάποιον.

Οι Χαφιέδες προσπαθούν να εμφανισθούν σαν θύματα, ενώ αυτοί έχουν τα όπλα και τις βόμβες και τις κατσαρόλες.

Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΣΠΥΡΟ.
ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ...
ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ...
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ...

ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΓΙΝΕΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δύο παρατηρήσεις:
Πρώτον:
Οι Αλβανοί κάνουν τη δουλειά τους πουλώντας μαγκιά με τις πλάτες των Αμερικάνων. Ποτέ δεν είχαν σοβαρό κράτος και ούτε θα κάνουν. Ένα άθροισμα από ομάδες που κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους είναι.
Όσοι είναι ξύπνιοι από αυτούς θα θελήσουν να αφομοιωθούν. Το συμφέρον τους είναι να ζήσουν στη χώρα όπως την βρήκαν σαν Ελλάδα και όχι να την κάνουν Αλβανία. Αν είναι μάγκες τους καλώ να κάνουν την χώρα τους μεγάλη(σε ανάπτυξη) τώρα που έχουν χρήματα. Τα υπόλοιπα είναι λεονταρισμοί που τους λένε μεταξύ τους γιά να χαίρονται. Επίσης αν μας θέλουν γιά φίλους να σταματήσουν να μιλάνε γιά τα σύνορα της Αλβανίας που είναι μέχρι την Αθήνα γιατί έχει και η υπομονή τα όριά της. Όσο γιά το υπαρκτό κι από τις δύο πλευρές μίσος έχω να πω στους λογικούς από αυτούς ότι το πρόβλημα των Ελλήνων είναι τα πάρα πολλά εγκλήματα που έχουν κάνει δικοί τους εδώ.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Δεύτερον:
Επειδή οι φίλοι από taxalia ανάρτησαν εικόνα από το Google με πισίνες στη Νίκαια, θέλω να τους πληροφορήσω τα εξείς:
α. Στην Νίκαια εδώ και πολλά χρόνια χτίζουν βιομήχανοι, γιατροί και διάφοροι εύποροι επαγγελματίες από την Λάρισα και όχι μόνο. Είναι κάτι σαν τα βόρεια προάστια της Λάρισας.
β. Στο μπλόκο της Νίκαιας συμμετέχουν κυρίως αγρότες από την Καρδίτσα.
γ. Όσοι δεν έχουν κάνει ούτε μιά αγροτική δουλειά στη ζωή τους θα τους συμβούλευα να μη σχολιάζουν με τον τρόπο που είδα(στα σχόλια) στη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Αν κάποιος φίλος έχει λογαριασμό στο Google ας τους το διαβιβάσει πάντα φιλικά.
ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο, είσαι από τους λίγους δημοσιογράφους που μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας ανεξαρτήτως κόστους και η κοινωνία μας σε χρειάζεται. Απερίγραπτη η αλητεία του sibilla

Ανώνυμος είπε...

Em βρε Σπυρο τί περιμένεις, όταν παλιοι σου σύντροφοι σαν τον ΣιβυλαΠΡοκτωρ, που παριστάνουν απο την μια μερια τον φυλακα άγγελο καθε χαμασίτη και κάνουν πως καταλαβαίνουν και πόνάνε την Κυπρο, τάχα σεβόμενοι το έργο και τον αγώνα του Βάσου Λυσσαρίδη , δεν αφήνουν, οι πατριώτες, αδημοσίευτο κανένα αρθρο των Κωλοβακτηριδίων και των ιών της ΠΑνούκλας της Δουλοτυπίας!

τα αληταρια της στρατευμένης γραφίδας 30 χρόνια τωρα, δουλεψαν σα σαράκι και σαπισαν ότι κατάφεραν αιωνες και αιώνες αγώνων.
Κατι τύποι σαν τον ΜκΟεισπρακτορα καργκιόζη, φροντίζουν να ματαδώσουν την γαγραινα, επιβεβαιώνοντας την παλιάνθρωπη βρωμερή τους αργυρώνυτη πένα!

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία παρατήρηση σου είναι ακριβής. Όμως κάνεις ότι είναι δυνατόν να δώσεις αφορμές , όπως και οι πιο πολλοί.

Απροσεξία...

Και αυτό ισχύει για όσους έχουν πατριωτικά κίνητρα ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, κτλ...

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κτλ... θα πρέπει να ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ , από το πατριωτικό χώρο.

Δεν είναι δυνατόν να γίνεται πορεία για τα Ιμια και να παρευρίσκονται και οι Λάτρεις της Φυλής..

Οι Έλληνες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν , ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ τους Εθνομηδενιστές , ΚΑΙ τους Εθνοκεντριστές και το κακό συναπάντημα.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.


ΕΛΛΗΝΑΣ = ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλο και περισσότεροι Έλληνες μαθαίνουν τι σημαίνει Ιός και Σόρρος και ΕΛΙΑΜΕΠ. Όλα αυτά έχουν την ίδια αφετηρία και τον ίδιο προορισμό. Δε χρειάζεται να ξέρουμε λεπτομέρειες. Το λύκο τον βλέπουμε, τον τορό του (τα ίχνη του) γυρεύουμε;

Ανώνυμος είπε...

Εχθές έγινε η πορεία για τα Ίμια. Χωρίς καμμία προβολή μαζευτήκαμε κόσμος που δεν θα μαζέψουν ποτέ οι "αντιρατσιστές". Φυσικά δεν ενεφανήσθη κανείς τους. Το κίνημα θα γίνει μαζικό και εκ των πραγμάτων όλοι οι Χαφιέδες των ΜΜΕ θα σταλούν στο Πακιστάν μαζί με τους απελαμένους εισβολείς. Όσο για τους 300 υπάρχει το Γουδή.

  16/4/23 Η 16η Απριλίου στην Ιστορία Η 16η Απριλίου, είναι η 107η ημέρα του έτους. Υπολείπονται 258  ημέρες.   529.  Ολοκληρώθηκε η σύνταξη...