30/1/10

Όχι 24 αλλά 17524 ώρες χωρίς αυτούς

«24 ώρες χωρίς εμάς»

Αναρωτιέμαι αν εκείνη την ημέρα επίσης:

α) Κανείς τους δεν στείλει έμβασμα στην χώρα του
β) Δεν κάνουν καμία εγκληματική ενέργεια
γ) Δεν εισβάλουν καινούργιοι λαθρομετανάστες
δ) Οι μετανάστες δεν πάνε να λάβουν τα επιδόματά τους
ε) Το λιμενικό δεν παίξει τον ρόλο του ρουμ σέρβις στους λαθρομετανάστες
ζ) Ο καθένας θα μπορέσει να περπατήσει ελεύθερα οποιαδήποτε ώρα εκείνης της ημέρας απρόσκοπτα και χωρίς να δει λαθρομετανάστη σε οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας (είπαμε, 24 ώρες χωρίς εμάς).

Προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω για ένσημα και φόρους καθώς δεν τα πληρώνουν αυτά έτσι κι αλλιώς.

Έχω μία αντιπρόταση για το "24 ώρες χωρίς εμάς" του Άγκο.

Είναι προφανές βέβαια πως μία μέρα δεν μπορεί να πείσει όλους τους υπερεθνικιστοφασιστογουρουνοέλληνες πως είναι αναπόσπαστο και ανεκτίμητο μέλος της κοινωνίας μας. Προτείνω λοιπόν αντί να έχουμε "24 ώρες χωρίς εμάς" (μία ημέρα δηλαδή) να έχουμε "17520 ώρες χωρίς εμάς" (δύο χρόνια δηλαδή) για να δούμε την πραγματική συνεισφορά αυτών των ανθρώπων στην Ελλάδα.

Στην εξαιρετικά μικρή περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα μπορέσει να επιβιώσει από το σοκ του να μην έχει ένα τόσο πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, οι μετανάστες, μόνιμοι και μη, θα είναι ελεύθεροι να έρθουν και να μας σώσουν. Θα τους δεχτούμε με ανοιχτές τις αγκάλες παραδεχόμενοι το λάθος μας. Αν δεν μπορέσει να επιβιώσει η Ελλάδα, όπως λένε όλοι αυτοί οι σοφοί άνθρωποι, θα είναι πάλι ελεύθεροι να έρθουν και να κάνουν ό,τι θέλουν φτιάχνοντας την ιδανική κοινωνία την οποία για κάποιον περίεργο, ανεξήγητο λόγο δεν κατάφεραν να κάνουν στην ήδη υπάρχουσα πατρίδα τους.

Και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένοι θα βγουν δηλαδή.

Καλώ λοιπόν όλους τους δημοκράτες, όλους τους φορείς του πολυπολιτισμού, του διαπολιτισμού, της ανεκτικότητας και της ειρήνης να υποστηρίξουν το "17520 ώρες χωρίς εμάς" αλλιώς θα είναι φασίστες(ΤΜ) χρησιμοποιώντας και την δική τους γλώσσα.

Ουδείς Ούτις.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα παραθέσω μια σύντομη ιδική μου ανάλυση.

Βασίζομαι στα γεγονότα των "Θερμοπυλών(Αγίου Παντελεήμονα)".

Ώπα ρε μάγκα...."Θερμοπύλες"; Ποιοί είσαστε;

Ναι, "Θερμοπύλες."

Ποιοί ήσαν;
Κάτοικοι τού Άγιου Παντελεήμονος

Πόσοι;
400

Ξαφνικά εμφανίζονται 1000 "άλλοι", τουτ'έστιν συριζοκουκουεδοαλλοδαποι με μακρυά παλούκια.

Η αστυνομία δεν μπαίνει στη μέση να αποτρέψει την βεβαία συμπλοκή που ήρθαν οι "άλλοι" να δημιουργήσουν. Σαν να είπαν οι μπάτσοι στους "άλλους", "ορμάτε είναι λίγοι".

Τελικά από τους 400 κατοίκους οι 50 έρχονται σε συμπλοκή, Κάποιοι διαλυθήκανε και κάποιοι μείναν πίσω.

Αποτέλεσμα,

50 τα βάζουν 1000. Οι 1000 "άλλοι" τσαλαπατιούνται και τρώνε το ξύλο της άρκτου. Τελικά διαλύονται. 53 τραυματίες από τους "άλλους" και μόλις 3 από τους κατοίκους.

Συμπέρασμα. Θυμίζουμε τα ακριτικά τραγούδια. Τί νόημα είχαν οι ακρίτες; Οι ακρίτες ήσαν εθνικός στρατός και γι'αυτό πολεμούσαν με ανδρεία και νικούσαν τους πολύ μεγαλύτερους μισθοφορικούς στρατούς. Μόνο με τους ακρίτες μπορούσε το Βυζάντιο να διασφαλίσει τα σύνορα γιατί οι ακρίτες πολεμούσαν για το χώμα τους και την πατρίδα γενικότερα.

Άρα γιατί 50 κάτοικοι διαλύσανε 1000 "άλλους";

Γιατί οι 1000 ήσαν μισθοφόροι. Πληρωθήκανε για να πάνε να κάνουν τσαμπουκά κάπου. Χωρίς ιδέες και χωρίς κάποια φλόγα πατριωτισμού.

Σήμερα πόσοι θα είμαστε στην εκδήλωση μνήμης;

Το λιγότερο 5000 χιλιάδες. Άρα αν εμφανιστούν "άλλοι" για να βεβηλώσουν την μνήμη των νεκρών πρέπει να είναι το λιγότερο 100.000 για να φάνε πάλι το ξύλο της άρκτου.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε να ξεκατσικωθούν!!
Πραγματικά το "έχουν κατσικωθεί" είναι η λέξη που ταιριάζει..
Να πάνε στην ευχή του Θεού!

Ανώνυμος είπε...

Μακριά και αγαπημένοι...Αν έχουν κότσια ας φύγουν. Αλλά δεν ξεκολλάνε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατὶ μόνο "17520 ὧρες χωρὶς ἐμᾶς"; Βάλε μηδενικὰ, μὴν τὰ λυπᾶσαι. Τὸ "17520000000000000000000 ὧρες χωρὶς ἐμᾶς" πῶς σοῦ φαίνεται; Ἂν καὶ κατὰ τὴν γνώμη μου θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι: "γιὰ πάντα χωρὶς ἐμᾶς".....

Unknown είπε...

Αγαπητέ 01:30:00 μμ,

Τα δύο χρόνια είναι γιατί όπως μας λένε οι πάνσοφοι πατέρες του αρχιδιαλογισμού (ελπίζω να μην μπερδέψει κανείς τον τρόπο προφοράς της τελευταίας λέξης) και της δημοκρατίας οι μετανάστες είναι ανεκτίμητοι. Εφ' όσον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανακαλύψουμε πως όχι μόνο δεν τους χρειαζόμαστε, αλλά μερικές πλευρές της ζωής μας έχουν βελτιωθεί, σίγουρα δεν πρόκειται και να βελτιώσουμε τους ήδη υπάρχοντες νόμους για την υπηκοότητα, την ιθαγένεια, την θωράκιση για την λαθρομετανάστευση και τα πολιτικά δικαιώματα.

Έτσι πλέον ακολουθώντας την λογική αυτών των πανσόφων αρχιδημοκρατών μετά από αυτά τα δύο χρόνια κόλασης που θα έχει περάσει η Ελλάδα, θα έχουμε πλέον "εκδημοκρατιστεί"(ΤΜ) αφού θα έχουμε καταλάβει πραγματικά την αξία τους και θα τους δεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες ώστε να μας σώσουν, το οποίο σημαίνει βέβαια πως η διαπολυτισμικότητα(ΤΜ), η ανεκτικότητα(ΤΜ) και ο "δημοκρατικός πατριωτισμός"(ΤΜ) θα έχουν εναγκαλίσει τον καθένα μας πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ό,τι με τον τρόπο που προωθείται τώρα.

Με λίγα λόγια, αυτό θα είναι ο θρίαμβος της πολυπολυτισμικότητας. Γι' αυτό και τους καλώ να εναγκαλίσουν αυτήν την ιδέα, γιατί κατά την δική τους ιδεολογία αυτό θα φέρει τον εκδημοκρατισμό(ΤΜ) μας. Γιατί αλλιώς θα δείξουν ότι θέλουν η διαπολυτισμικότητα(ΤΜ), η ανεκτικότητα(ΤΜ) και ο "δημοκρατικός πατριωτισμός"(ΤΜ) να επέλθουν μέσα από χρόνιες ζυμώσεις(ΤΜ) και κοινωνικές διαμάχες και αυτό βέβαια θα είναι φασιστικό(ΤΜ). Γιατί ακριβώς αυτά πρόκειται να συμβούν αν οι μετανάστες μας λείψουν 2 χρόνια. Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Κατσαπλιάδες τους έλεγαν προπολεμικά.Και όσοι δεν γνώριζαν τι σημαίνει αυτό τώρα το κατάλαβαν.Γιατί λεηλατούν και τώρα την Ελλάδα.