28/1/10

Να μην ξεχνάμε, τους Εφιάλτες, τους πράκτορες, τους χαφιέδες, και τους ρουφιάνους

Φτου σου (ρεζίλη) -αναμνηστικικο Si-mito-σημο

http://deltio11.blogspot.com/2009/01/si-mito.htmlΙΜΙΑ
Δεν Ξεχνώ!
31 Ιανουαρίου 1996. Αποφράδα ημέρα του νέου ελληνισμού. Τιμούμε αυτούς που έπεσαν στο καθήκον.
Βλαχάκος-Καραθανάσης-Γιαλοψός.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρωτοβουλία και τη βοήθειά τους».
Η πρωτοφανής δήλωση του Κ. Σημίτη και οι ευχαριστίες της κυβέρνησής του, προς τις ΗΠΑ, η παρέμβαση των οποίων, ουσιαστικά, έθεσε σε διαδικασία αμφισβήτησης τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στο Αιγαίο, δείχνει το μέγεθος της πρωτοφανούς υποτέλειας της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, που, όχι μόνο δε βγάζει τα κατάλληλα συμπεράσματα από την κρίση των τελευταίων ημερών, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να δίνει τα διαπιστευτήριά της προς τους ιμπεριαλιστικούς κύκλους.
Κατά την ειδική ενημέρωση που έκανε χτες το πρωί στη Βουλή, ο Κ. Σημίτης υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε την απεμπλοκή και την αποκλιμάκωση της κρίσης, "χωρίς καμία διαπραγμάτευση με την τουρκική πλευρά ", προσθέτοντας ότι "ματαιώθηκε έτσι η επιδίωξη της Τουρκίας να εξαναγκάσει την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις, σε σχέση με το νομικό καθεστώς των βραχονησίδων".
Το πώς έγιναν όλα αυτά ο Κ. Σημίτης τα ..."εξήγησε" στη δευτερολογία του. Αφού υποστήριξε ότι "ήμασταν έτοιμοι για την αναμέτρηση χωρίς κανένα δισταγμό", πρόσθεσε ότι εκδηλώθηκε η πρωτοβουλία των ΗΠΑ, την οποία, όπως είπε, δεν την επιδίωξε κανείς.
Ριζοσπάστης.Πέμπτη 1 Φλεβάρη 1996

Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ SOROS ΒΛΕΠΕΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜΙΩΝ"
http://deltio11.blogspot.com/2009/02/5-soros.html

«Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι είχε συμβεί στα Ίμια πριν από (13) χρόνια. Σε μια βραχονησίδα, που έγινε ξαφνικά μήλον της έριδος, υπερεθνικιστές, δημοσιογράφοι και δημοτικοί άρχοντες, με την πλήρη κάλυψη των μυστικών υπηρεσιών Ελλάδας και Τουρκίας, έστηναν ένα γαϊτανάκι εθνικιστικής έξαρσης. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις νεκροί, ένα βυθισμένο ελικόπτερο και παρά λίγο η έκρηξη ελληνοτουρκικού πολέμου».
από ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
τηλέφωνο: 6932955437
http://www.socialforum-media.gr

Δελτίο των 11. (Ακριβώς αυτό τους είπαν να θυμούνται. Να είναι ευγνώμονες πρός τον κ.Κλίντον,τις ΗΠΑ, τον κ.Νάιλς και τον Av-ruri Si-miti. «Εθνικιστική έξαρση» ήταν. Και οι «γκρίζες ζώνες»; Εθνικιστικής έξαρση του Χολμπρουκ; Ίσως. )

YΓ. Απόψε στο δελτίο των 11 συζήτηση με τον Χρ.Καπούτση για τα Ιμια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OI AΝΤΙΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΓΗ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ..


ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...

H OTAN ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΛΑ;ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΛΙΑ;TETOIEΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ;