31/1/10

ΟΧΙ στους προδότες-ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο

Πάνω από 7000 πολίτες φώναξαν «ΠΑΡΟΝ» στην εκδήλωση μνήμης για τους ηρωικούς νεκρούς των Ιμίων, τον Υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό, που έπεσαν υπέρ πατρίδος το πρωί της αποφράδας 31ης Ιανουαρίου 1996.

Καλή -έως πολύ καλή- η εκδήλωση. Εντυπωσιακή κυρίως η οργάνωση.
Ο κόσμος εξαιρετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Σόρος για το indymedia...οι συγκεντρωθέντες ήταν 250 με 300 άτομα...Σύμφωνα με το άλλο «έγκυρο» και αντιρατσιστικό tvxs του Κούλογλου οι συγκεντρωθέντες ήταν 500 άτομα...Σύμφωνα με τον "Ταρζάν" που λέει πως δεν είναι σαν τους άλλους ...οι συγκεντρωθέντες ήταν 1000 άτομα...Σύμφωνα με τους υπόλοιπα ΜΜΕ....δεν έγινε συγκέντρωση!!!!
Oι συγκεντρωμένοι, καταδίκασαν τους προδότες πολιτικούς των Ιμίων, και το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο.

Μια πρώτη γεύση από την χθεσινή πορεία από το greekalert....


ΙΜΙΑ 2010
http://www.greekalert.com

Δήλωση για τη συγκέντρωση των Ιμίων

«Η Επιτροπή Εθνική Σωτηρίας συγχαίρει τους 7000 πατριώτες που συμμετείχαν ατομικά, ανεξάρτητα από την πολιτική και κομματική τους τοποθέτηση, στην Εθνική Συγκέντρωση Μνήμης ,για τους ήρωες, που έπεσαν υπέρ πατρίδος, την αποφράδα νύχτα των Ιμίων, προδομένοι από την πολιτική ηγεσία τους.

Η προδοσία εκείνης της νύχτας είχε ονοματεπώνυμο. Αυτοί που ολιγώρησαν, αδράνισαν, ενέδωσαν, πρόδωσαν το φρόνημα και τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού, και τελικά «μίκρυναν» την Ελλάδα ,εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσα μας και γαντζωμένοι στην Κυβερνητική εξουσία, μεθοδεύουν μια νέα Εθνική προδοσία προκειμένου να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

Στις τραγικές στιγμές, για το Έθνος και την Πατρίδα, που ζούμε, η συγκέντρωση των Ιμίων, πήρε και τον χαρακτήρα διαμαρτυρίας για το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, κατόπιν οδηγιών Ξένων Κέντρων.

Η Επιτροπή Εθνική Σωτηρίας, συγχαίρει όλους όσους μόχθησαν για την οργάνωση και την περιφρούρηση της συγκέντρωσης και της πορείας, και επισημαίνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι ηρωικοί νεκροί ανήκουν στο ΕΘΝΟΣ, και ότι το κίνημα αντίστασης κατά του Νέο-Οθωμανισμού και του εξισλαμισμού της Ελλάδας, είναι παλλαϊκό και πολυσυλλεκτικό, και δεν έχει κηδεμόνα, και ΑΡΧΗΓΟ.

Για την πορεία των Ιμίων , μόνο μια σημαία έπρεπε να υπάρχει. Η ελληνική. Για την οποία έχασαν την ζωή τους οι 3 ήρωες.

Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

23 Ιουλίου 1965. Η Πάνδημος κηδεία του Σωτήρη Πέτρουλα που τον σκότωσαν ο Αλ Καπόνε Μητσοτάκης και η εγκληματική Συμμορία του.

 Ο Σωτήρης Πέτρουλας δεν σκοτώθηκε στα επεισόδια με την Αστυνομία. Τον έπιασαν ζωντανό και τον έβαλαν ζωντανό στην Κλούβα  Αποκατάσταση της ...