28/1/10

Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος ζητεί με επιστολή του τη σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

Για κάποιους έχουν σημασία οι 120 μέρες που πέρασαν. Για μένα έχουν οι 1.340 μέρες που απομένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Η επιστολή Παναγιωτακόπουλου πρός τον Σωκράτη Ξυνίδη

Αθήνα, 26/01/2010

Προς: Γραμματέα Ε.Σ. σ. Σωκράτη Ξυνίδη

Κοινοποίηση: 1) Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου

2) Μέλη Π.Σ.

Σύντροφε Γραμματέα,

Νοιώθοντας επιστρατευμένος, όπως και όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη μεγάλη κοινή προσπάθεια για να μην απωλεσθεί και η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να ανακάμψει από την κρίση στην οποία τη βύθισε η δεξιά διακυβέρνηση των τελευταίων χρόνων, επικοινωνώ μαζί σου για να σου εκφράσω την άποψή μου για την πορεία μας.

Έχω, δημόσια, διατυπώσει τη θέση ότι οι προσπάθειες και το όραμα του Γιώργου Παπανδρέου μόνο σύμμαχο μπορούν να έχουν την κοινωνία που αγωνιά και το ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι ικανό να ακούσει, να παρέμβει και να προτείνει.

Αν για την Ελλάδα η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι η τελευταία ευκαιρία και για το ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτή η συγκυρία αποτελεί μια τελευταία ευκαιρία να συμβάλλει στον κοινό αγώνα. Έτσι δική μου σκέψη, σημαίνει συμβολή διάλογος και συμμετοχή.

Σου ζητώ, λοιπόν, να κινήσεις άμεσα τις διαδικασίες σύγκλησης τριήμερης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, στην διάρκεια της οποίας όλοι όσοι αποτελούν την έκφραση του οργανωμένου ΠΑ.ΣΟ.Κ θα εκφραστούν και θα συμβάλλουν σε μια αποτελεσματική πορεία χωρίς μισόλογα και χωρίς επικοινωνιακά προσχήματα. Πιστοί στο πρόσταγμα του Προέδρου να είμαστε αντιεξουσιαστές μέσα στην εξουσία.

Για κάποιους έχουν σημασία οι 120 μέρες που πέρασαν. Για μένα έχουν οι 1.340 μέρες που απομένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ελπίζοντας ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, αναμένω τη θετική σου ανταπόκριση.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Μέλος Ε.Σ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καλά, Παναγιωτακόπουλε, περίμενε να ανταποκριθή ο (πως τον είπαμε;) Ξυνίδης.
Αυτόν το έβαλε ο Jefry σαν μαντρόσκυλο, για να μην κουνηθή κανείς στο ¨Κινημα¨ (τρομάρα να σας ερθη)
Κίνημα...ακίνητο κι αμίλητο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ?????

ΤΟ ΣΙΩΠΑΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΗΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΕ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ?????

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟ????

ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ΣΗΚΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται ο κ. Γ. Παναγιωτακόπουλος έχει καταλάβει το ζοφερό μέλλον που μας προετοιμάζει ο πρωθυπουργός και διατυπώνει όσο γίνεται πιο κομψά τη θέση του που είναι και θέση των περισσοτέρων σκεπτόμενων ανθρώπων εντός του ΠΑΣΟΚ. Λέει δηλαδή, πάμε τώρα σε σοβαρό εσωκομματικό διάλογο, γιατί διακρίνουμε ότι βαδίζουμε έχοντας δεμένα τα μάτια πάνω σε τεντωμένο σκοινί, που κάποιοι (έξω & έσω) σύμμαχοι μέχρι και αυτό το πριονίζουν!!!
Καλό είναι να ακουστούν τώρα αυτές οι φωνές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ πριν να είναι τελείως αργά.
Και δυστυχώς αυτό είναι πάρα πολύ κοντά μας...

Ημέρες του 1945. Το ΚΚΕ από την επικοινωνιακή βάση του στο Λονδίνο διέδιδε ψευδώς ότι βρισκόντουσαν στην Φυλακή 60000 αγωνιστές.

Γυναικοκτονία. Ινδός στρατιώτης της Κοινοπολιτείας, αποκεφάλισε την Ελεηνίδα "φίλη του" και έριξε το κεφάλι της σε Πηγάδι στη Νέα ...