31/1/10

Διαφάνεια παντού ρεεεεε!!!!

Επειδή η ΕΡΤ είναι σπίτι του Στ. Κούλογλου, μήπως μπορεί να μας πει, ο σπιτονοικοκύρης, πόσα εισέπραξε στα 20 χρόνια; (από το σπίτι του);

Σχετικά με την αποδοχή της πρότασης για συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΡΤ, ο Στέλιος Κούλογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια. Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου».

Δηλαδή πρώτα θα εγκρίνει με την ψήφο του τις παραγωγές και μετά θα πάει Ταμείο για να αποκατασταθεί η « κατάφωρη αδικία».

ΥΓ. Επειδή είναι σπίτι του η ΕΡΤ, μήπως μπορεί να μας πει, πόσα εισέπραξε στα 20 χρόνια; (από το σπίτι του);
διαβάστε καί το...
http://cretanpatriot.blogspot.com/2010/01/blog-post_5335.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: