1/4/13

Οι Ευρώ-Ναζιστές του Ταλμούδ και το Γρόσι

του Σπύρου Χατζάρα


Το 1800 στην Κέρκυρα,μιλούσαν για την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους, αλλά 15 χρόνια μετά, υπό την αγγλική κατοχή, οι «Ιόνιοι» πράκτορες, μαζί με τους «αυτόχθονες» ιουδαίους τοκογλύφους του νησιού, έλαβαν το κοινό ψευδώνυμο «Ιονικός λαός».
Το 1955 ξεκίνησε ο αγώνας της ΕΟΚΑ με σύνθημα «γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες».Τώρα βγήκε στους δρόμους της διχοτομημένης Λευκωσίας, ο «ευρώΚυπριακός λαός», δηλαδή ένα συνονθύλευμα καταθετών, από αγγλοτραφείς δυτικόστροφους αβνανιστές και μαλθακούς αστούς, τουρκόφρονες μεγαλοαστούς , αριστερούς διεθνιστές, αυτόχθονες «κυπριοποιημένους» ιουδαίους, νέγρους, Ρώσους , Σέρβους , Αλβανούς, σουνίτες και σιίτες Άραβες, και (λαθρο)ευρωκύπριους , για να υπερασπιστεί τις τράπεζες του και τις καταθέσεις του κάθε Αμπράμοβιτς, και του κάθε φοροφυγάδα.

Μαζί με τον όχλο και ο Σύριζα και ο εθνικόφρων Μπλάκ Λέιμπελ με τον εθνικόφρονα Χαχαμικάτο του, που χειροκροτούσαν το ΟΧΙ του ο «Κυπριακού λαού»,το οποίο το καθοδηγούσε η ίδια η τρόικα.

Αφού η τρόικα και ο Αναστασιάδης οδήγησαν τον αλαφιασμένο κόσμο στο αδιέξοδο, τότε και οι ημέτεροι παπαγάλοι , επειδή το 73,6% είπε στους γκαλοπατζήδες ότι καλώς η κυπριακή Βουλή καταψήφισε το νομοσχέδιο που επέβαλε φόρο στις καταθέσεις, άρχισαν τα τηλεοπτικά μαθήματα στο πόπολο, ότι οι «μαγκιές» δεν περνάνε και ότι χρειάζεται «σύνεση» σαν αυτή που έχουν ο Αντωνάκης-Ζήμενς, των μαύρων ταμείων, ο συνταγματολόγος και ο κυρ Φώτης.(Κουρέλης).

Ξεσηκώθηκε λοιπόν το κυπριακό συνονθύλευμα που επέλεξε «σχέδιο Αβνάν» και διζωνική , επειδή φοβήθηκε ότι θα του θίξουν την κωλοτσέπη,  και τις πιστωτικές, και ότι θα χάσει την αεριτζίδικη καλοπέραση.
Στο κόλπο και η αποστολή του 67χρονου ομοφυλόφιλου στη Μόσχα, για τις κάμερες μόνο, για να στηθεί το σενάριο, ότι δεν βοήθησε ούτε η Ρωσία, την Κύπρο που έπεσε στα χέρια της «Κομαντατούρ». Μόνο που «Κομαντατούρ», είναι το London School of Economics (LSE) που σπούδασε ο Michael και η World Bank που έκανε καριέρα. Η «Κομαντατούρ», είναι η World Bank και το International Monetary Fund, που έκανε καριέρα συμβούλου ο καθηγητής, ο Πανίκος.

Οπότε να πως κοροϊδεύουν τον κόσμο. Φταίει λένε η στρίγγλα η ναζίστρια Μέρκελ. Μόνο που δεν υπάρχει Μέρκελ. Η γερμανική Κεντρική Τράπεζα, είναι θυγατρική της FED, που ανήκει στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ. Δηλαδή στους Ραβίνους του χρήματος. Και μόνο που η Μέρκελ δεν είναι Γερμανίδα.
Ο μπαμπάς της ήταν Εβραίος από τη Βαρσοβία, και λεγόταν Kazmierczak, πριν το αλλάξει επί το γερμανικότερο σε Kasner. Και ο Σόιμπλε ήταν υπάλληλος της Γκόλντμαν Ζάξ. Της Τράπεζας του Γιαχβέ Θεού των Ταλμουδιστών.

 Για αυτό και είναι κοροϊδία οι διαδηλώσεις κατά της ΕΕ και των Γερμανών για συμπαράσταση στον κυπριακό λαό, και η φασαρία με τη «Μπότα» των «Γερμανών», για την οποία φωνάζει ο Τράγκας. Όλοι οι αριστεροδέξιοι, συμπαράσταση στον Οβριό από την Κρήτη κάνουν, ο οποίος κονόμησε τσάμπα μετά την Αγροτική, και τα υποκαταστήματα Λαϊκής και Κύπρου, «διασφαλίζοντας τις καταθέσεις των Ελλήνων και τις θέσεις εργασίας», «ελέω θεού».

Κατόπιν όλων αυτών η τρόικα και η ιουδαία Μέρκελ, είπαν ότι η καλή ΕΕ εγγυάται τα λεφτά όλων των καταθετών, μέχρι τις 100.000 και οι πολλοί ξέχασαν την αλληλεγγύη στον Αμπραμόβιτς και τη Ρωσική μαφία. Αλληλεγγύη μόνο με τις ρωσίδες από εδώ και πέρα.
Στην Ελπίδα και οι Έλληνες ομολογιούχοι που τους κούρεψαν, αλλά τότε ο συνταγματολόγος ήταν υπέρ. Μετά έγινε κατά.
Ο κουρέας του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού δήλωσε: «Για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια υπόκεινται σε φορολόγηση όλες οι καταθέσεις, ακόμη και οι ασφαλισμένες. Τώρα πλέον οι πολίτες όλης της ευρωζώνης ξέρουν ότι και οι καταθέσεις σε τράπεζες, αλλά και τα ομόλογα του δημοσίου, είναι υψηλού ρίσκου τοποθετήσεις»!!!
Τώρα το κατάλαβε Σαχιν-ίδης. Όταν φορολογούσε το κεφάλαιο των ελλήνων ομολογιούχων, το έκαναν προφανώς αυτός και το ΠΑΣΟΚ, για να στηρίξουν τα ομόλογα του δημοσίου!!!
Έκκληση προς την ΕΕ να επιδείξει «πνεύμα αλληλεγγύης» προς την Κύπρο, απηύθυνε και ο κυρ Φώτης του ΚΙΣ, που θέλει «εναλλακτική λύση εντός του ευρώ».

Το κόλπο της φορολόγησης του κεφαλαίου, έρχεται από πολύ ψηλά από τα «κεντρικά».Από τον «θεό» του χρήματος. Η ισπανική κυβέρνηση σύντομα θα επιβάλει φόρο 3 τοις χιλίοις στο κεφάλαιο των καταθέσεων για να μαζέψει 2 δισ. ευρώ, για το Ταμείο Εγγύησης καταθέσεων. Και μετά έρχεται και η δική μας σειρά. Για να καλύψουν το έλλειμμα στα έσοδα του προϋπολογισμού.

Το «υπερήφανο» ΟΧΙ του «κυπριακού» λαού δεν ήταν ΟΧΙ στην Χούντα των τραπεζιτών ούτε ΟΧΙ στην Χούντα του ευρώ. «Αριστερή λύση» εντός του ευρώ, και εντός του ΝΑΤΟ, αναζητούν, σαν αυτή που προσφέρουν ο Σόρος και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πραγματική λύση και του ελληνικού και του κυπριακού προβλήματος βρίσκεται μόνο εκτός Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, εκτός ΟΝΕ, και εκτός Ευρώ.
Και αν δεν τους αρέσει η δραχμή ας πάνε στο γρόσι, όπως τους πρότεινε ο καλός μας γείτονας ο κ. Μπαγίς.
Και ας παραδεχτούν οι «φωνασκούντες» Τραγκιστές-αντιτροικανοί και λοιποί μπουρδολόγοι, ότι οι Ευρώ-Ναζιστές είναι Εβραίοι για να τελειώνουμε με την εξαπάτηση. Άλλωστε όπου επικρατεί ο Ιουδαίος Τραπεζίτης κανείς άλλος δεν μπορεί να ζήσει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο θα ηθελα την εκτιμηση σου για το τι θα συνεβαινε σημερα στην Κυπρο εαν ειχε επικρατησει το ''ΝΑΙ'' στο δημοψηφισμα του 2008

Ανώνυμος είπε...

TO μεσημερι πηγα σε ενα υποκαταστημα του Τ.Τ. με την καρτα αναληψεως κ ζητησα απο το μηχανημα 300€. ΤΟ Ποσο ειναι μεγαλο μου λεει το μηχανημα. βαζω 200, παλι μεγαλο λεει το μηχανημα. τελικα πηρα 100. παιζει κατι; κ δεν εχω πληρωθει για μαρτιο, να τον κλαιω τον πενιχρο μισθουλακο μου;
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Ετσι Χατζαρα ετσι! Ξεκαθαρα λογια! Ουτε υπεκφυγες ουτε παραλιακες διαδρομες.
Αυτοι ειναι η ριζα του κακου.
Ολα τ' αλλα ειναι αρχιδια χαρτοπολεμος!




Πατρικιος

Αμφιάραος είπε...

Μπραβο ρε Σπυρο!!! Πεστα μηπως ξυπνησουν τα βοδια εδω και στην Κυπρο.....αν και χλωμο το κοβω....

gryphon είπε...

Πληρης περιγραφή τής κατάστασης.
Πολυ καα κανεις και αναφέρεις τον Τραγκα.Καποιος ρέ παιδιά να τον μαζέψει.Το ζαχαρο τόν έχει αποτρελλανει τελειως.Ειναι τρομερο το κακο που εχει κάνει αυτός ο τυπος στον πατριωτικό εθνικιστικό χώρο με αυτές τίς βλακείες για τους γερμανους και τήν Μερκελ τον Σοιμπλε κλπ σάν συνεχιστές δηθεν τών ναζι.Αυτος περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον έστειλε και στέλνει χιλιαδες καλοπροαιρετα θυματα στον Συριζα και τους καμμενους ελληνες.Εδω η Μερκελ και φετος στο υποτιθεται χριστουγεννιατικο μηνυμα της μιλαγε παλι για την αναγκη να καταπολεμηθει ο αντισημιτισμος και ο ρατσισμός και αυτο ο βλακας παραμυθιαζει τον κοσμο για την προτεσταντικη ηθικη της Μερκελ και για τους κακους γερμανους.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!! Κι επειδή ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια που λένε και στο χωριό μου, πες μου σε παρακαλώ κε Χατζάρα, απο που κι ως που ο άφραγκος κος Καζάκης κάνει διάλεξη στο σίτυ του Λονδίνου και με ελεύθερη είσοδο μάλιστα!!! Αν τρέχει κάτι με αυτόν και τους ιουδαίους φίλους μας, μήπως να το μάθουμε επιτέλους, μια και έχει παρασύρει ήδη αρκετό κόσμο στις γραμμές του;;http://www.youtube.com/watch?v=MA-ZsYMxMHg

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι