18/4/13

Η Νέα Τάξη η παγκόσμια θρησκεία, και ο «Διαθρησκευτικός διάλογος»... στην Κομοτηνή!

Ρουφιάνοι όλου του Κόσμου Ενωθείτε

Πηγή http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/12668-2013-04-17-16-25-55.html  

Ιδού η είδηση: «24 νέοι από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, τη Λετονία, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κομοτηνή συμμετέχοντας στο διεθνές σεμινάριο Mind Games για τον διαθρησκευτικό διάλογο, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την ειρηνική επίλυση συγκρούσεων».

«Το σεμινάριο χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση και διοργανώνεται από την System and G με την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής. 'Η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε στοχευμένα μεταξύ νέων που εργάζονται σε διάφορους οργανισμούς, οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν τον διαθρησκευτικό διάλογο γύρω από τις περιοχές στις οποίες ζουν, όπου υπάρχουν διαμάχες', λέει ο Αργύρης Χούλιας, εκ των διοργανωτών του προγράμματος».
«Αναφορικά με την παρουσία εκπροσώπων της Σουηδίας και της Λετονίας στο σεμινάριο, ο κ. Χούλιας εξηγεί ότι επελέγησαν οι δύο αυτές χώρες ως παραδείγματα πολυπολιτισμικών κοινωνιών, όπου αναπτύσσεται διαθρησκευτικός διάλογος. 'Η Σουηδία δέχεται πάνω από 100.000 μετανάστες τον χρόνο. Έχει, συνεπώς, δημιουργηθεί ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον κι έχουν αναπτυχθεί μέθοδοι κι εργαλεία προώθησης του διαθρησκευτικού διαλόγου - καλές πρακτικές δηλαδή. Το παράδειγμα της Λετονίας ίσως είναι λιγότερο γνωστό, αλλά στη χώρα αυτή έχει αναπτυχθεί διαθρησκευτικός διάλογος καθώς συνυπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι, καθολικοί και προτεστάντες', επισημαίνει ο κ. Χούλιας».
-«Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, στην Κομοτηνή βρίσκεται ο διεθνούς φήμης εκπαιδευτής πάνω σε τέτοιου είδους ζητήματα Γιόργκεν Γιόχανσεν, ο οποίος έχει αναπτύξει δράση σε πάνω από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων και ορισμένες από τις πιο θερμές γωνιές του πλανήτη».

Για τους Ρουφιάνους λεφτά υπάρχουν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα κρασια πεστους.ειναι αξιολυπητοι και δουλευουν να κανουν και αλλους το ιδιο καταθλιπτικους σαν τα μουτρα τους.

οπου δημιουργουνται κοινωνιες με διαφορετικες θρησκειες και ρατσες,εκει ειτε οι ανθρωποι θα αλληλοκαταπιεζονται και θα ειναι δυστυχεις ειτε θα σφαζονται οταν η δυστυχια φτανει στα ορια της...

οι χωρες με πολυφυλετικες μαζες ειναι χωρες που οι ανθρωποι δεν μπορουν ποτε να ειναι ευτυχεις δεν υπαρχουν σταθερες στη ζωη τους και κοινες αξιες.

ο ανθρωπος για να ειναι αυτυχης πρεπει να ζει σε περιβαλλον οικειο και φιλικο με ανθρωπους που ειναι σαν αυτον με κοινα την ρατσα τα πιστευω τον τροπο ζωης κλπ. σαν οικογενεια.

αλλιως ειναι συνεχως δυστυχης και αποξενωμενος και δεν μπορει να ειναι ισορροπημενος.

για αυτο στις ηπα τρελλαινονται οι αποξενωμενοι και σκοτωνουν μαζικα αλληλους.

αυτες ειναι οι πολυπολιτμικες χωρες μια απολυτη καταστροφη που δεν υπαρχει ουτε δειγμα ευτυχους ανθρωπου.

Ανώνυμος είπε...

καλα κρασια πεστους.ειναι αξιολυπητοι και δουλευουν να κανουν και αλλους το ιδιο καταθλιπτικους σαν τα μουτρα τους.

οπου δημιουργουνται κοινωνιες με διαφορετικες θρησκειες και ρατσες,εκει ειτε οι ανθρωποι θα αλληλοκαταπιεζονται και θα ειναι δυστυχεις ειτε θα σφαζονται οταν η δυστυχια φτανει στα ορια της...

οι χωρες με πολυφυλετικες μαζες ειναι χωρες που οι ανθρωποι δεν μπορουν ποτε να ειναι ευτυχεις δεν υπαρχουν σταθερες στη ζωη τους και κοινες αξιες.

ο ανθρωπος για να ειναι ευτυχης πρεπει να ζει σε περιβαλλον οικειο και φιλικο με ανθρωπους που ειναι σαν αυτον με κοινα την ρατσα τα πιστευω τον τροπο ζωης κλπ. σαν οικογενεια.

αλλιως ειναι συνεχως δυστυχης και αποξενωμενος και δεν μπορει να ειναι ισορροπημενος.

για αυτο στις ηπα τρελλαινονται οι αποξενωμενοι και σκοτωνουν μαζικα αλληλους.

αυτες ειναι οι πολυπολιτμικες χωρες μια απολυτη καταστροφη που δεν υπαρχει ουτε δειγμα ευτυχους ανθρωπου.

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Για ρωτήστε τον κύριο Χούλια, πόσο "ανακατεμένο" είναι το "πολυπολιτισμικό, διαθρησκευτικό" περιβάλλον στη Σουηδία; Γιατί είμαι βέβαιος ότι η κάθε... "ράτσα" μεταναστών, έχει φτιάξει το δικό της ΓΚΕΤΟ σε όποια πολη βρίσκεται!
Δηλαδή αυτό που συμβαίνει στην "γενετειρα" του... "πολυπολιτισμού" Η.Π.Α , όπου παρόλο που έχουν περάσει αιώνες από την δημιουργία του "αμερικανικού έθνους", ακόμα και σήμερα, το ΠΡΩΤΟ πράγμα που βλέπεις σε μία τυπική αμερικανική μεγαλούπολη είναι... ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ! Η κάθε ράτσα έχει το δικό της κομμάτι της πόλης χωρίς πολλά,πολλά με τους άλλους: Αλλού οι ασιάτες, αλλούς οι μεξικανοί, αλλού οι μαύροι, αλλού οι λευκοί WASP (White Agglo Saxon Protestants).
Και φυσικά,"αλλού" σε στρατόπεδα συγκεντρωσης οι ιθαγεννείς ινδιάνοι!
ΠΟΣΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ... "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" ΔΗΛΑΔΗ;
Ο πολυπολιστιμός δεν είναι παρά ένα βλακώδες ευφυολογημα-εφευρημα της κτηνώδους, απάνθρωπης φασιστικής χούντας των.... "αγορών", μέσω του οποίου πρωοθούν στα μυαλά των ηλιθίων προβάτων τις "αξίες" της ισοπεδωτικής ισότητας και ομογενοποιησης ως κάτι το δήθεν προοδευτικό!
Στην πραγματικότητα "πολυπολιτισμός-αχτρματοποιηση-ομογενοποιηση" υπήρξε μόνον στα άρρωστα, "αριστερά", μυαλά τους!

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα στην ερτ εχουν καλεσμενο στο στουντιο τον γερμανο φιλελληνα με το κρητικο ονομα χατζημαρμαγκα καπως ετσι.

αυτος ο γερμανος αλεξιπτωτιστης της κρητης ειναι πολυ χρησιμος γιατι ξερει ελληνικα και εχει ελληνικο ονομα οποτε ξεγελαει το κοινο.

θυμησου το διαχρονικο πρακτορατζιδικο.

θα εχουμε ανθρωπους που θα μοιαζουν ελληνες θα μιλουν ελληνικα αλλα θα περνουν την δικη μας γραμμη.

σου θυμιζω οτι αυτος ο γερμανος ειχε παει στα σκοπια προ ετους και εκανε δηλωσει περηφανεια που βρισκοταν στην μακεδονια και ποσο ωραια ειναι η μακεδονικη γλωσσα και αλλα τετοια γερμανικα σαχλα.

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα ο προπο πηγε στην ηλεια να στηριξει την αγια του ευρωμονοδρομου λαθριλα και να προστατευσει τα λουμπεν μαυριδερα μην τυχον πεθανει κανενα πανω στον αγωνα για πολυπολιτισμο των αγορων.

ειναι εξοργιστικο το ανθελληνικο κομματικο συστημα ολο που αναφερεται και δινει λογο στους εξω εργοδοτες του πως απλωνει μια υστερικη προστασια μπραβου της παγκοσιοποιησης πανω στους λουμπεν μαυριδερους και μη φονιαδες, κλεφτες του ψωμιου μας και παρασιτα της τσεπης μας που εφερε μαζικα στο ελλαντα,μολις αυτα υποστουν μια αδικοπραγια.

και το κανει ακριβως γιατι ειναι αλλοφυλοι οχι γιατι υπεστησαν αδικοπραγια ανεξαρτητως αν ησαν ελληνες η οχι.

την ιδια στιγμη ουδεποτε υπουργος και κανενα απο τα κομματα αυτα των μπραβων των αλλοφυλων δεν εδειξε ιχνος ευαισθησιας για τους ελληνες π.χ του κεντρου των αθηνων που τους εγκατελειψε στα νυχια των λουμπεν αρπακτικων τους που ασκουν φυσικη κατοχη και τρομο...ουδεποτε πηγε στην κυψελη εξω απο το πσιτι μιας δολοφονημενης ελληνιδας να απειλησει και να προστατευσει στα λογια τους ελληνες που γαμωτο αυτοι πληρωνουν φορους για να υπαρχουν σωματα προστασιας και καταστολης οχι οι λουμπεν για τους λουμπεν και τα κομματα.

τα προστυχα μμε υστερικα ασχολουνται με τα κωλαρακια των μαυριδερων αλλα δεν αναφερουν καν τους ελληνες στα νεκροτομεια γιατι τους εχουν πολιτες τριτης διαλογης οι δημοσιολογουντες στημενοι και της γραμμης που δινει το διακομματικο καθεστως .

ειναι εμφανες οτι το πολιτικο συστημα ειναι ετεροκατευθυνομενο απο εξω και απολογειται μονον στους δυτικους εργοδοτες του τους οποιους τρεμει μην δυσαρεστησει αν βλαπτουν οι κλεφτες του ψωμιου μας αλλοδαποι αθεμιτοι ανταγωνιστες της εργασιας μας,θεμελιωδης επιλογη για να επιβιωσει υποτιθεται η ελλας στον ανοικτο απο παντου εμπορικο ανταγωνισμο.

ειναι ενα εχθρικο καθεστως βαθυτατα περοφρονητικο της βουλησεως μας και πολεμιο των ελληνων που νοιαζεται μονον για τον ρολο φθηνης τριτοκοσμικης εργατικης πατσαβουρας που εχει στην ελλαδα αναθεσει στον διεθνη καταμερισμο του εμποριου η νεα ταξη του και τον δικο τους ρολο προνομιακου βολεμενου μεσαζοντα επι των ιθαγενων.

οι ελληνες ειναι αξιοι της μοιρας των που επιλεγουν τετοιους παλιανθρωπους χωρις προσωπικοτητα πολιτικης ηγητοριας να υπερασπιζονται τελικα τα συμφεροντα των μαυριδερων των αλβανων κλπ και των φονιαδων τους οι οποιοι ειναι μονοδρομος στα ματια των κομματων για τον διεθνη ανταγωνισμο εντος ευρω και νεοφιλελευθερισμου...

Ανώνυμος είπε...

@ 09:31
Σωστός! Ο προπο είναι μασώνος. Ιστορικό ανάλογο είναι η κυβέρνηση του μασώνου Κερένσκυ που παρέδωσε την κυβέρνηση στην συμμορία των μασόνων Εβραιομπολσεβίκων. Τα υπόλοιπα θαρρώ είναι γνωστά ως ιστορικά γεγονότα.

συμμετέχων είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=S4l2k4-MkdM
ουάου...! κοιτάξτε πώς σχεδιάζουμε να σας κατακτήσουμε! -_- (like seriously? πιστεύετε ό,τι βλακείες σας πλασάρει το κάθε καμένο blog? get a life!)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...