23/4/13

Τρία χρόνια στο γύψο των Τοκογλύφων

Τεσσερα χρόνια ύφεσης.


Επεσαν σε όλα εξω.Η ανεργία ειναι 27%.

23 Απριλίου 2010.... Χωρίς να προηγηθεί δημοψήφισμα  , ο Αβάπτιστος ανακοίνωσε από το Καστελόριζο ότι προσφεύγει στο μηχανισμό στήριξης Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Για τη σκληρότητα των πολιτικών που θα εφαρμόζονταν, ο τότε επίτροπος, Όλι Ρεν, είπε : «Έλληνες, καλό κουράγιο». Η πράσινη διακυβέρνηση υπέβαλε αίτηση για διμερή δάνεια από τα υπόλοιπα Κράτη Μέλη της Ευρωζώνης και στις 8 Μαΐου του 2010, υπέγραψαν τη σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης ύψους 80.000.000.000 ευρώ που ουδέποτε υλοποιήθηκε, ενώ όλο το σχέδιο ήταν λάθος, με λάθος προβλέψεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα ,γιατι στην υποθεσι της φραουλας εδημοσιοποιηθησαν τα ονοματα των γαιοκτημονων αλλα οχι των "κακων" πιστολερο;

λεγεται σαν φημη οτι αυτο γιγνεται γιατι πιθανον να ειναι αλβανοι!

ψαξτο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαρκοζί έριχνε μπινελίκια του αβάφτιστου όταν πήγε να πει για δημοψήφισμα και έλεγε ότι είναι "τρελός και καταθλιπτικός". Μάλλον κάτι του είχαν σφυρίξει η μυστικές του υπηρεσίες.
Τώρα κυκλοφορεί ότι ο Τζέφρι ήταν προβληματικός από μικρός και ότι τότε είχε νοσηλευθεί σε ειδική κλινική στη Ελβετία γιατί πάσχει από το σύνδρομο Asperger.

Η Προδοσία του 1897. Η υποχώριση ήταν Επιτελικα΄σχεδιασμένη από τον Διάδοχο. 26 Απριλίου. Οι τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, κατέλαβαν το Βελεστίνο και τον Βόλο.

  Οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙΚΟΘΕΝ. (Περίμεναν όμως να γυρίσει την Αθήνα από την Κρήτη ο Βάσος )  ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕ...