24/4/13

Για τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Το ύφος και την ποιότητα των τοποθετήσεων των φίλων της Χρυσής Αυγής που παρακολουθούν το μπλόγκ για τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, παρέμεινε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και για αυτό τις δημοσίευσα.

Ο Μητροπολίτης είναι Μητροπολίτης. Και είναι Εθνικός ηγέτης. Στύλος της Πατρίδας και του Έθνους.

Το ύφος και η ποιότητα της ανακοίνωσης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει να τον απαξιώσουν ως Εθνικό ηγέτης.

Και το ερώτημα είναι, ποιος τους έβαλε να το κάνουν.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Είναι αυτονόητο ότι είμαι με τον Μητροπολίτη.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΛΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο, θα μου επιτρέψεις ένα ακόμα σχόλιο επί του σχολίου σου. Το οποίο αποδεικνύει πόσο δύσκολος είναι ο εθνικός χώρος και πόσο εύκολα παρεξηγήσιμος, ακόμα κι από καλοπροαίρετους ανθρώπους και πατριώτες όπως εσύ. Οι άλλοι, οι βαλτοί, που ψάχνουν αφορμή για να αποδώσουν το χαρακτηρισμό του φασίστα στους εθνικόφρονες , φυσικά δεν μας απασχολούν.
Δεν είμαι οπαδός της ΧΑ, όπως έσπευσες να με χαρακτηρίσεις, ίσως παρασυρόμενος από τις θέσεις μου κατά του Σεραφείμ. Θα ψηφίσω εν καιρώ κατά συνείδησιν. Πιστεύω όμως στη διαχρονικότητα του ελληνικού πολιτισμού, που έγραψε τις λαμπρότερες σελίδες του, πολύ προ της ελεύσεως του Χριστιανισμού και της επιβολής του επί του Ελληνισμού διά της μαχαίρας. Δεν δέχομαι από κανένα παπά να προσβάλλει τις δοξασίες των προπατόρων μας και να συνεχίζει να τις αναθεματίζει, αντί να ζητήσει συγνώμη για τα εγκλήματα που το δόγμα του διέπραξε. Δεν είμαι Δωδεκαθεϊστής, αλλά δεν πιστεύω ότι ο εβραιογενής Χριστιανισμός, είναι ανώτερος ως φιλοσοφία-θρησκεία από τις αντιλήψεις των προγόνων μας.
Τις εθνικές πράγματι θέσεις του Σεραφείμ, που κι εγώ επαινώ, σε σχέση μάλιστα με τις αντίστοιχες του Λιάπη, του Σιατίστης και λοιπών απεθνοποιητικών εκκλησιαστικών κύκλων, είναι κρίμα να αμαυρώνουν οι άκαιρες και γι αυτό διχαστικές και επικίνδυνες, σκοταδιστικές καλογερίστικες δοξασίες περί ειδωλολατρών Ελλήνων νεωτέρων και παλαιών, παραλληλιζομένων μάλιστα με το Ισλάμ. Η θρησκεία οφείλει αν δεν ταυτίζεται με το Έθνος, ως εθνική, να έπεται αυτού και να το υπηρετεί.
Γ.Σ.

Αμφιάραος είπε...

Φιλε Σπυρο ειμαι φανατικος Χ.Ο. ,δεν ειμαι με τη χρυση αυγη αλλα με αυτα που γινονται στο τελος θα γραφτω καθαρα απο ατιδραση. Δεν αμφισβητω τον πατριωτισμο του Μητροπολιτη αλλα αυτη η εμμονη ολων με τη Χ.Α. σπαει κοκκαλα. Δηλαδη οταν Σαμαρας-Μπενακης μιλουσε στη συναγωγη και θα επρεπε να αφοριστει, δεν τον ενοιαζε και ψαχνει τωρα να βρει αν καπιοι ειναι αρχαιολατρες οταν σε ολα τα κομματα υπαρχουν μασονοι και πρακτορες....Δεν ξερω αν παιζονται εφοπλιστικα παιχνιδια στο λιμανι με τον Καρατζοκατακαμμενο black label η ειναι παιχνιδια της αυλης του Μητροπολιτη αλλα το μονο που πετυχαινουν ειναι να ανεβαινει η δημοτικοτητα της Χ.Α. που στο κατω-κατω ειναι και το μονο κομμα που τα χωνει ευθεως στους εβραιογερμανοτσολιαδες πολιτικους-δημοσιογραφους χωρις περιστροφες....

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΤΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ
ΠΡΟΣ ΑΝΕΛ, Χ.Α, ΚΚΕ(που κατεδικασε σικ!!)
ΜΗΤΡΟΠ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ,ΑΡΜΕΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ
ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΤΩΡΑ
ΤΩΡΑ
ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Χατζαράκο δεν θα κανω καμμία πολιτική επιχειρηματολογία


απλά παραθέτω μία πρόταση τού Σεραφείμ

"Δέν εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό τήν ἀναβίωση ἑνός ἰδιότυπου θρησκευτικοῦ ἐθνικισμοῦ νά κτυπήση τόν οἰκουμενικό καί παγκόσμιο Χριστιανισμό πού τιμᾶ καί ἁγιάζει καί θεώνει τό ἀνθρώπινο πρόσωπο χωρίς διακρίσεις φυλῆς, καταγωγῆς, χρώματος καί φύλου."

βλέπω μέσα δύο ωραίες λέξεις

"οικουμενικός" και "παγκόσμιος"

αυτά τα δύο χαλάει η Χρυσή Αυγή κατά τον Σεραφείμ....

ουάου

και αυτός χαλιέται με την Χρυσή Αυγή όπως και ο σύριζα και η κλεπτοκρατία και εσύ....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΘΝΑΡΧΗ(ΠΟΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ)

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΕΒΡΑΪΚΟ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;;;;;;

ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

TO ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ 12-ΘΕΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Κ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΑΠΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα, εχω μιαν απορια

καθηγηταδες και καπιταλες και κομμουνι μας λεν οτι το εθνος οπως και το φυλο του ανθρωπου ακομη ειναι μια κοινωνικη κατασκευη

αληθεια τα ανθρωπινα δικαιωματα που συνεχως επικαλουνται για να τα πληξουν αμφοτερα δεν ειναι κοινωνικη κατασκευη επι χιλια?

δηλαδη συγγνωμη η ρατσα του ανθρωπου η τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι κοινωνικη κατασκευη?

η πουστια και ο γαμος της δεν ειναι καθαρα κοινωνικη τεχνητη κατασκευη εν σχεσει προς το φυλο του αρρενος η θυληκου?

αν το εθνος ειναι κατασκευη τοτε τα ανθρωπινα δικαιωματα τι ειναι?

Ανώνυμος είπε...

περιεργη οντως η στροφη του δεσποτη που ξαφνικα ανακαλυψε 6 εκατομ. ιουδαιους νεκρους. τελος πανυων, τιμω τη ελληνορθοδοξη εκκλησια γιατι ειμαι Χ.Ο αλλα τιμω κ τη πατρωα θρησκεια το δωδεκαθεο γιατι αυτη ειναι η ιστορια μας εδω κ 4500 χρονια. να μην ανοιξουμε τωρα καμια συζητηση για το ποιος κατεστρεψε τους αρχαιους ναους της ελλαδος τα πρωτα χρονια. εχουμε αλλα προβληματα τωρα.
περιεργη ομως η στροφη του πειραιως οπως κ η στροφη του θεσσαλονικης ως προς το μπουταρη. ποιος να ειναι απο πισω, σπαω το κεφαλι μου. χαχα
Νικος πειραιας.
Υ.Γ ακουσα κατι στο γραφειο του πειραια εχθες αλλα δε το γραφω, θελω να το τσεκαρω πρωτα.

Ανώνυμος είπε...

Κατ'εμε, με τα ερωτηματα που θετει ο κκ Σεραφειμ βγαινει στο φως το προαιωνιο ερωτημα που ταλανιζε τοσο το Βυζαντιο, την τουρκοκρατουμενη Ελλαδα οσο και το μετεπειτα νεο-ελληνικο κρατικο μορφωμα. Κατα ποσο καποιος που ειναι Ορθοδοξος χριστιανος ,στην ελλαδα παντα, μπορει να φερει το ονομα ΄΄Ελληνας''.Και για να γινω λιγο πιο προκλητικος: καποιος που δεν ειναι Ορθοδοξος χριστιανος, μπορει να δρα και να φερεται ως Ελληνας? (πλειστα τα παραδειγματα αρμενιων, κιρκασιων, τουρκοφωνων, πομακων,''εθνικων'' ακομα και εβραιων, που εδωσαν τη ζωη τους για την Ελλαδα).

Υ.Γ. Σπυρο το ''ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ'' ετοιμαζεται κανονικα για Συρια, μαλλον μετα το Πασχα τα σπουδαια...

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

2 σχόλια προς αποκτάσταση της τάξης και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

1ον) Ο οικουμενισμός και η παγαγκοσμιότητα που αναφέρει ο μητροπολίτης πειραιώς και χαρακτηρίζουν όντως την ορθοδοξία, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την παγκοσμιοποιηση της συμμορίας των αντιχριστων!
- Οικουμενισμος = Αυτά που ανήκουν, που είναι κοινά σε ΟΛΗ την ανθρωπότητα!
-Παγκοσμιοποιηση = Η ΕΠΙΒΟΛΗ κοινών χαρακτηριστικών σε όλη την ανθρωπότητα!
Ο Ορθοδοξος οικουμενισμός, πρεσβέυει μεν μία ενιαία ενωμένη ανθρωπότητα, η οποία ΟΜΩΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του ΚΑΘΕ ανθρώπου, του ΚΑΘΕ έθνους, μέσα σ'ενα ενιαιο πλαίσιο δικαιοσύνης, αληλοσεβασμού και αγάπης.Μην ξεχνάτε ότι Θεμελιωδες δόγμα της ορθοδοξίας είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, η οποία πηγάζει απευθείας από τον ιδιο τον Θεό!
Η παγκοσμιοποιηση από την άλλη, είναι η ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ κοινών χαρακτηριστικών, "αξιών", συνθηκών για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους! Αυτή η ισοπεδωτική "ισότητα" και "αδελφοσύνη" δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με τον οικουμενισμό της Ορθοδοξίας!

2ον) Η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι "εβραιογενής", ούτε έχει καμμία σχέση με τον εβραϊσμο, τουλάχιστον έτσι όπως τον εννοούν οι περισσότεροι, δηλαδή με τη μορφή του σιωνισμού,ταλμουδισμού κτλ. Ξεχνάτε όλοι εσείς οι πολέμιοι του Χριστιανισμού, ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ΕΠΕΒΑΛΕ τον χριστιανισμό στους Ελληνες,αντιθέτως για αιώνες διώκονταν συστηματικά όσοι Ελληνες γίνονταν Χριστιανοί!
Την αλήθεια του ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, την γνώριζαν οι Ελληνες χιλιάδες χρόνια πριν το Χριστό, όπως αποδεικνύεται κυρίως από τους παναρχαιους ορφικούς ύμνους, αλλά και τα γραπτά πολλών αρχαίων φιλοσοφων.
Γι' αυτό και οι έλληνες ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή αναγνώρισαν την ΑΛΗΘΕΙΑ του ΑΛΗΘΙΝΟΥ, Ενσαρκωμένου Θεού σ'αυτόν!
Η ορθοδοξη Χριστιανική Πίστη δεν είναι απλώς "μια ακόμα θρησκεία". Δεν είναι η πίστη σε κάποιον "προφήτη" ή "μεσάζωντα" του Θεού.
Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πίστη στον ΕΞ' ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ!

Ειναι μεγάλη πλάνη λοιπόν (και ίσως και "εβραιοκινούμενη") η δήθεν αντιθεση Οροθοδοξίας και Ελληνισμού. Μην λησμονάτε ΠΟΤΕ το ότι η επανάσταση του γένους το 1821 έγινε με ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:
"ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!"

Ευχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ανάσταση στις ψυχές όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

"Ξεχνάτε όλοι εσείς οι πολέμιοι του Χριστιανισμού, ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ΕΠΕΒΑΛΕ τον χριστιανισμό στους Ελληνες" γράφει ο κ. Κωνσταντόπουλος. Δεν θέλω να γίνω εριστικός, αλλά τα αγάλματα και τους Ναούς ποιος τους κατέστρεψε, οι Ελλοχείμ του Λιακόπουλου; Την δε φιλόσοφο Υπατία, ποιοι την καμμάτιασαν οι Αρειανοί;
Αναφέρει επίσης ο ίδιος, ότι οι Ορφικοί συνέπιπταν στις αντιλήψεις περί του μοναδικού Θεού, με το Χριστιανισμό. Δεν εγνώριζα ότι το "ορφικόν ωόν" περιλαμβάνεται στο δόγμα του Χριστιανισμού.
Αν ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής, ας μη μας εύχεται να βρεθούμε εις τας αγκάλας του Αβραάμ, όταν πεθάνουμε. Δεν γουστάρω ρε παιδί μου. Εκτός αν μας αποδείξει ο σχολιογράφος ότι ο Αβραάμ δεν είναι γεννήτωρ των Εβραίων, αλλά οπαδός του Ορφέως. Ή αν αφαιρέσει ο Πειραιώς τη συγκεκριμένη "ευχούλα" από τη νεκρώσιμη ακολουθία. Και κάτι άλλα περίεργα από αλλού.
Μέχρι τότε επιφυλάσσομαι και εύχομαι καλή φώτιση σ αυτούς που ανακίνησαν εκ του μη όντος, αυτό το διχαστικό και άκαιρο θέμα.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.
δεν ειμαι οπαδος της ΧΑ για ενα λογο ,φιλοι εχουν δει τα ματακια μου ενα σωρο προβοκατορες που δεν βρισκω εναν σωστο .Κατ΄αρχς ολοι οι λεγομενοι ηγετες που δημιουργησαν το νεο δωδεκαθειστικο κινημα ολοι μα ολοι ειναι εμισθοι των εβραιων.Χριστιανος φανατικος , με το ευαγγελιο στο χερι , δεν ειμαι και σιγουρα πιστευω οτι χωρις ελληνες δεν εχει νοημα να μεινουν πισω αδεια κουφαρια οπως το πατριαρχειο στην Πολη.Αρα η σωτηρια της πατριδας εχει παντα προτερεοτητα .Οταν βλεπω παλλικαρια με 10 κιλα @ΡΧΙΔΙΑ σαν τον Πειραιως δεν μπορω με τιποτε να αμφισβητησω την εντιμοτητα του , ασχετα αν τα ριχνει στα νεοπαγανα και με το δικιο του γιατι μονο διασπαση φερνουν σε πνευματικο επιπεδο , επειδη λεει οτι ο Θεοδοσιος ο ισπανο εβραιος εσφαξε 5000 σαλονικεις.Τι να κανουμε δηλ? να καψουμε τις εκκλησιες επειδη ο χριστιανισμος ειχε και θεοδοσιους και αλαριχους και και?ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ -ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.(που ειλικρινα θα ψηφιζα διοτι δεν εχει και τιποτε αλλο) θελω να κανουν τον κοπο να δουν αυτο http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4492.html και να κρατνε και μια πισινη για την ειλικρινεια της ηγεσιας , ειδικα μετα και απο το θεμα της Αγροτικης, ετσι για να μην ξεχνιωμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΑΡΑ
βαζε παλικαρι μου τις εκπομπες σου στο you tube γιτι δεν μπορουμε , λογω εργασιας να τις ακουμε οι εκτος αθηνων.

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Τα αγάλματα και τους Ναούς κύριε Γ.Σ. (που φαίνετε ότι δεν έχετε και το θάρρος της γνώημς σας για να υπογρφετε με αρχικα...) τους κατέστρεψαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ο φανατισμός και οι εμμονές σε συνδιασμό με την άγνοια είναι κακοί σύμβουλοι. Γι'αυτό θα πρότεινα να διαβάσετε το παρακάτω ακρως διδακτικό και ωφέλιμο αρθρο:

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%8A%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα μισαλλόδοξο κράτος, όπου η κρατούσα θρησκεία είναι κράτος εν κράτει και ο σεβασμός στην αρχαιοελληνική παράδοση ερμηνεύεται ως ειδωλολατρία, φασισμός και ό,τι άλλο ήθελε επινοήσει ο εγκέφαλος διαφόρων καλοθελητών, η ανωνυμία είναι μερικές φορές απαραίτητη κ. Κωνσταντόπουλε. Το να παραθέσω ένα όνομα εξάλλου, υπαρκτό ή ανύπαρκτο δεν ενδυναμώνει τις θέσεις μου, ή τις δικές σας.
Στις οποίες θέσεις μου ουσιαστικά δεν απαντήσατε, εκτός αν θεωρείτε επαρκή δικαιολογία για τους διωγμούς των Ελλήνων, ότι τους διέπραξαν εκχριστιανισθέντες ομοεθνείς τους. Σαν να λέμε, δεν τους έσφαξαν οι Τούρκοι αλλά οι Γενίτσαροι. Οι Γότθοι του Αλάριχου δεν ήταν ούτως οι άλλως ελληνικής καταγωγής. Και οι εκχριστιανισθέντες Έλληνες δεν είναι Χριστιανοί;
Κυρίως όμως δεν δικαιολογήσατε, τη μη εβραϊκή -σύμφωνα με εσάς- προέλευση του Χριστιανισμού. Γιατί θα έπρεπε τότε να εξηγήσετε, γιατί ο Χριστιανισμός στηρίζεται και αποδέχεται απόλυτα το ιερό-εθνικό βιβλίο άλλου λαού και γιατί χωρίς την Παλαιά δεν νοείται και η Καινή διαθήκη. Εκτός αν έχουν χάσει οι λέξεις τη σημασία τους και το «εβραιογενής» δεν σημαίνει για σας, τον προερχόμενο από τους Εβραίους.
Γ.Σ.

Unknown είπε...

ΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝ....ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ!

'Περικλης Γιαννοπουλος'

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...