20/10/15

20 Οκτωβρίου 2011 το λιντσάρισμα του Μουαμάρ Καντάφι.

Οι τελευταίες στιγμές..................

Tο αναλυτικό σημερινό "χρονολόγιο" στο........  http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2015/10/20.html

ΥΓ. Χάσαμε δύο μέρες. Του χρόνου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KA GE

KA GE

Β EEE


H KATSAROLA SOY LAGE

τουλιουμπα κουτσουμπα είπε...

ΝΔ EΠΕ

"ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ...Ο ΠΟΛΙΤΗΣ "



Επεισόδιο στη βεντέτα Μητσοτακομπακογιάννη - Σαχλαμαρά εξελίσσεται στη Νέα Δημοκρατία ΕΠΕ λιμιτεδ, με αφορμή την απόσυρση της υποψηφιότητας της Ντόρας για την αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος


Δύο ημέρες πριν από την έναρξη της συνόδου-κρασοκατανυξης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος "oles oi tortillas gia kai apo to lao stis koiloubes mas"
(στις 21-22 Οκτωβρίου, στη Μαδρίτη), η υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη απεσύρθη χθες από τον πρόεδρο της ΝΔ, καθώς εκτιμήθηκε ότι το έδαφος δεν ήταν πρόσφορο λόγω των συσχετισμών που υπάρχουν στο ΕΛΚ και έτσι η Νέα Δημοκρατία θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση στη διαδικασία διεκδίκησης για την αντιπροεδρία.


ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ KAI AΓΩΝΕΣ ...ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

H κ. Μπακογιάννeνα αποδέχεται το πρόβλημα, δηλαδή ότι θα ήταν δύσκολος ο δρόμος για την εκλογή

Ωστόσο τακτικοί συνομιλητές δηλαδη παπαγαλοι της τονίζουν ότι σε αυτό το πρόσκομμα, δηλαδή του «τίτλου», προσετέθη και παρέμβαση κύκλων δηλαδη πουτανακιων-ρουφιανων του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαχλαμαρά, λέγοντας ότι η υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννeννα θα συνιστούσε εμπλοκή στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη νέου προέδρου.

ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΕΝΗ!

Γκαρσονια του Αντώνη Σαμαρά αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στις διαδικασίες του ΕΛΚ και απαντούν ότι «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»! Οι ίδιοι ,δηλαδη το αντωνης , διερωτώνται πώς θα ήταν δυνατόν ο κ. Σαχλαμαράς να επηρεάσει ένα κόμμα με περίπου 900 συνέδρους.


ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ...Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ...ΛΑΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ


"Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία,Δηλαδη εμενα ,να κερδίσει μία θέση αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος"


είπε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης που πήρε τη σκυτάλη και, σύμφωνα με σεκιουριταδες του, πρόσθεσε



Ο μεταβατικός πρόεδρος προέκρινε χωρίς να με ρωτήσει κανέναν την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη. Μια υποψηφιότητα αβέβαιης δυναμικής και εμβέλειας, όπως αποδείχθηκε. Μια υποψηφιότητα που αποσύρθηκε άρον άρον μπροστά στο φάσμα της ήττας. Που δεν είχε δυνατότητα επιτυχίας, αν και ήταν μόνο 13 υποψηφιότητες για 10 θέσεις αντιπροέδρων


Ο ίδιος μιμος του κ. Κεφαλογιάννη συνέχισε λέγοντας ότι «σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την παράταξη ο πρόεδρας αρνήθηκε να με υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Μανώλη Κεφαλογιάννη αυτοπροσωπως, επικεφαλής της διορισμενης ΚΟ των ευραιωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ΕΠΕ. Μια υποψηφιότητα που θα έδινε σίγουρα στη ΝΔ μια θέση αντιπροέδρου στο ΕΛΚ και στο Μ. Κεαφαλογιαννη αυτοπροσωπως».

Πληροφορίες λένε ότι υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα ήταν και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ-ΒΙΣΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Ωστόσο, ούτε εκείνος συγκαταλέγεται στους υποψηφίους λογω ποδαγρας τουρκικης.