24/10/15

Συρία: 32 χωριά απελευθερώθηκαν στο Χαλέπι

Ο αραβικός στρατός της Συρίας μαζί με λαϊκές δυνάμεις αυτοάμυνας , συνεχίζουν την μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σε όλα τα μέτωπα στο Χαλέπι. Στα βόρειο –ανατολικό Χαλέπι που σημειώνεται μεγάλη πρόοδος απελευθερώθηκε το 17ο χωριό αλ-Τζαμπούλ.
Στο Ανατολικό Χαλέπι ο αραβικός στρατός της Συρίας απέκρουσε μαζικές επιθέσεις της Αλ Νούσρα θέσεων των κυβερνητικών δυνάμεων για να αναλάβουν τον έλεγχο της εθνικής οδού Χανασσέρ που οδηγεί στην επαρχία της Ράκκα.
Στα ανατολικά καταστράφηκαν επίσης θέσεις της Αλ Νούσρα και του Ισλαμικού Κράτους στο διεθνές αεροδρόμιο, στην Σαρμπάα και την Ρασμ αλ Γκαζάλ Μάχες έγινα και στο παλιό Χαλέπι και στις γειτονιές Bani Zaid, al-Ramousa και al-Rashidin 4.
Στο νοτιοδυτικό Χαλέπι απελευθερώθηκαν άλλα δυο χωριά, ανεβάζοντας τον αριθμό των χωριών που απελευθερώνεται κατά τις τελευταίες δύο ημέρες σε 14. Στο χωριό Ταλ-αλ- Καρσανί που είναι λίγο έξω από το Χαλέπι και το οποίο ειανι το 32ο χωριό που απελευθερώθηκε χθες και σήμερα ο αραβικός στρατός της Συρίας σκότωσε τον αιγύπτιο ηγέτη της αλ-Νούσρα Αμπού Σουλεϊμάν αλ-Μάσρι. Τα βάζω στα αγγλικά για εκείνους του ρουφιανεξ που παρακολουθούν «αμερικανικά» νέα και βλέπουν παντού «ρώσους». στο Χαλέπι, μια πηγή επιβεβαίωσε στο Σπούτνικ Σάββατο .
Syrian Army Kills Jabhat al-Nusra Leader

The Syrian army killed the leader of Jabhat al-Nusra (Nusra Front) terrorist group, Egypt-born Abu Suleiman al-Masri in Aleppo, a source confirmed to Sputnik Saturday .The Nusra Front terrorist group is an al-Qaeda affiliate operating in Syria fighting against the Syrian government. According to the source, the terrorist was killed during a fight near the Tal-al-Karsani village outside Aleppo. The Nusra Front is an Islamist armed group fighting the Syrian government. Damascus also combats the Islamic State militants and a number of opposition forces.

Μεγάλες μάχες συνεχίζονται και στη Λαττάκια, όπου μετά τους χθεσινούς 300 νεκρούς τρομοκράτες σήμερα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 150 «τζιχαντιστες», ενώ απελευθερώθηκαν 4 ακόμα χωριά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ο σαγιαν του μπλογκ?


Αποκαλύφθηκαν! Ισραηλινός συνταγματάρχης συνελήφθη στο Ιράκ ως αρχηγός ομάδας τζιχαντιστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/israhlinos-suntagmatarchhs-sunelhfthh-sto-irak-ws-archhgos-omadas-tzichanti#ixzz3pX3oTOeZ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μάθαμε που είναι οι σαγιάν, να σε ενημερώσω κι εγώ που είναι οι Έλληνες εθνικιστές και υπερπατριώτες; Παίζουν το πουλάκι τους και περιμένουν έναν αλλοδαπό, τον Πούτιν, να σώσει την Ελλάδα, γιατί αυτοί είναι τελείως ανίκανοι...

Ανώνυμος είπε...

Εσκασες μυτη πουλακι μου.
Δεν πηρε και πολυ.
ΣΑΓΙΑΝ ε ΣΑΓΙΑΝ !

ΥΓ
Ο Πουτιν οπου ναναι θα σου γαμησει το ισραηλ σου ρουφιανε.

Ανώνυμος είπε...

Θίχτηκε ο περιούσιος γιατί ξεβρακώθηκαν
οι σιωνιστές-τζιχαντιστές Α.Ε.

Το ψευτο-ρωμέικο σάς έχει προσκυνήσει.

Η Χ.Α. σάς έχει γραμμένους στα...

Συνεχίστε να ρίχνετε λάσπη.