28/10/15

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

«Eίς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρης»                                                                                                         
Για να τους θυμόμαστε πάντα.
Νοέμβριος 1940.

"…..το Απόσπασμα Μπεγέτη, πού είχε διακριθεί σ΄ όλο το διάστημα των επιθετικών ενεργειών, παίρνει το Μπόργια. Στις έξη παρά τέταρτο το βράδι, ένα τάγμα κι΄ ένας λόχος μπαίνουν στην Κορυτσά. Η πολιτεία υποδέχεται τους ελευθερωτές της μέσα σε παραλήρημα, πνιγμένη στις σημαίες. Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε τριανταοχτώ χρόνια πού η Ελληνική Κορυτσά ξανάρχεται στα ελληνικά χέρια.Η αναγγελία έγινε στη Διοίκηση πεζικού της ΙΧ Μεραρχίας μ΄ένα λακωνικό κείμενο : «Αναφέρω ώρα 17,45΄ σήμερον το υπ΄εμέ απόσπασμα εισελθόν Κορυτσάν, απηλευθέρωσε ταύτην». Συνταγματάρχης Μπεγέτης".

Άγγελος Τερζάκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΟΠΟΙΪΑ 1940- 1941 σελ. 102

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
Για την αντιγραφή
Χρίστος Α. Αθανασόπουλος
Εφ. Υπίλαρχος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=v1y4czjhA6Q


επίθεση παρακρατικών κοτόπουλων στην Τ.Ο


Ομάδα ροπαλοφόρων αναρχικών με κουκούλες και κράνη πραγματοποίησε... ηρωική επίθεση στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Οι λαϊκοί αγωνιστές αντιμετώπισαν με εξαιρετικό θάρρος - αλλά και πρωτοφανή εφευρετικότητα - τους τοίχους και τις σκάλες του κτιρίου. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε πόσο καμμένα εγκεφαλικά είναι τα νούμερα του παρακρατικού τσίρκου των "αντιεξουσιαστών".

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τα καραγκιοζάκια που εμφανίζονται στο βίντεο, στην είσοδο της πολυκατοικίας φυλάνε καραούλι άλλοι 50 ροπαλοφόροι-κρανοφόροι, που έκαναν παρέλαση ανενόχλητοι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, δίπλα ακριβώς στα δικαστήρια, στα οποία εδρεύει μεγάλη αστυνομική δύναμη (η οποία αρνήθηκε να επέμβει).

Ανώνυμος είπε...

περασμενα μεγαλεια

σημερα με το προσχημα της μαζικης μεταναστευσης που υποκινειται απο τα επισημα κρατη και τις ελιτ του χρηματος γινεται ενας πρωτοφανης εποικισμος στη νεοτερη ιστορια

εδω πλεον εξελισεται η βιολογικη καταλυση των εθνων και της ελλαδος ειδικα


προκειται για φυλετικη εξοντωση μεσω μαζικης εγκαταστασης εποικων και στη συνεχεια φυλετικων επιμειξιων με μεικτες γεννησεις απογονων σε μαζικη κλιμακα.

γινεται σε εξελιξη αντεστραμμενη ευγονικη προς τα κατω απο πλευρας ποιοτητας




Ανώνυμος είπε...

Επίκαιρη ερώτηση κρίσεως προς σκεπτόμενους πατριώτες και πάντα ενδιαφερόμενο...

Εάν το ΟΧΙ στα Ελληνοαλβανικά σύνορα το 1940 το είπε ο περήφανος Ελληνικός Λαός και όχι ο Ι. Μεταξάς,
το ΝΑΙ το 1974 στη Κύπρο ποιός το είπε; και μάλιστα δις εντός 25 ημερών (αττίλας1, αττίλας2);

Ανώνυμος είπε...

ας επαγρυπνουν οι σκεπτομενοι

το σημερινο πολιτικο συστημα επιδιωκει τα τελευταια χρονια

α. να διαστρεψει το νοημα της επετειου και να την μετετρεψει σε ενα αντιρατιστικο ανθελληνικο προπαγανδιστικο πανηγυρακι υπερ της μετατροπης της ελλαδος σε πολυεθνικη χωρα .

β. να καταργησει σταδιακα την εορτη που συνειδητα υποβαθμιζει εδω και χρονια,οπως και την 25 μαρτιου για λογους υποταγης στη τουρκια

γ. να την αντικαταστησει με την εορτη αποχωρησης του αξονα απο την ελλαδα και μια ατελειωτη εαμολαγνικη και νεο αντιρατσιστικη πολυπολτισμικη πλυση εγκεφαλου στο συλλογικο συνειδητο

δ. οι ανακοινωσεις των κομματων οπως και του αναξιου υπουργου παιδειας μετατρεπουν μια εθνικη εορτη σε μεταεθικο ιδεολογημα κατα του ελληνικου εθνικισμου και υπερ της πληθυσμιακης αλλαγης της συνθεσης της χωρας ωστε να καταστει ενα πολυεθνικο παρακμιακο μορφωμα της κονομας των ολιγων !


ε. οι ανακοινωσεις τους στρεφονται κατα του ελληνικου εθνικισμου υπο το φοβο της χ.α,λες και εορταζεται οχι ο ελληνικος αγωνας αλλα η νικη καποιου αλλου εναντιον του ελλαδικου εθνους η η νικη των κομμουνιστων-δυτικων κατα των ξενων εθνικιστων η η συγχρονη απειλη των βολεμενων δημοκρατων αλλα και μη δημοκρατων -αριστερων απο ολους τους υπολοιπους!


στ. συνεχιζεται η προσπαθεια να δαιμονοποιησουν τον εθνικολαικισμο που αποτελει καθολικη ατζεντα ολου του συγχρονου δυτικου φιλελευθερισμου.

Ανώνυμος είπε...

και τις δυο εθνικες εορτες το ελλαδικο κρατος και τα κομματα ,επομενως το ιδιο το δημοκρατικο καθεστως ,εχοντας εισελθει την τελευταια 20ετια στις νορμες της διεθνους οικονομιας και του διεθνους εμποριου με τα ανοιχτα πολιτικα συνορα,

1. τις υπονομευουν και τις απομειωνουν

2. εκ των υστερων τις αποδομουν και πλαστογραφουν ιστορικα επιδιωκοντας να τις φερουν στα σημερινα μετρα των δικων τους σημερινων επιδιωξεων

3. την σημερινη εορτη την διαστρεφουν σε αριστεριστικο πανηγυρι της ιστοριας,ενω συνεχως μεταδιδουν ψυχαναγκαστικα το επιμονο μηνυμα να γινει η ελλαδα μια πολυεθνικη χωρα δινοντας αντιρατσιστικο και α-εθνικο νοημα στην ...εθνικη εορτη κατοπιν εορτης βεβαια.

στο πλαισιο αυτο επιμενουν να επιτιθενται μονιμως στην εθνικη συνειδηση και να ταυτιζουν τη βια και το κακο αποκλειστικα με την εθνικη συνειδηση θελοντας να δημιουργησουν πλεγμα ενοχης στο πληθυσμο.

το δημοκρατικο πολιτευμα επιτιθεται με ψυχολογικες επιχειρησεις ακομη και στις εθνικες εορτες εναντιον του λαου του!

στοχος να περασει παση θυσια η πληθυσμιακη αλλαγη στη χωρα και να δημιουργηθουν συμπαγεις εθνοτικες και αλλες μειονοτητες !

και για αυτο δουλευει το δημοκρατικο καθεστως εναντιον του εθνους του!

4. την 25 μαρτιου ,επειδη θελουν να κανουν εμποριο και μπιζνες οι ελιτ με την τουρκια,σταδιακα την αποδομουν μετατρεποντας σε προλεταριακη εορτη απο εθνικη,οταν δεν την μειωνουν σε αξια!

προσοχη λοιπον στην εκφυλιστικη δραση που ασκει η παρηκμασμενη δημοκρατια

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η ψοφοδεής Ελλάς.
Ανέκαθεν σερνόμενη και πάντα ημιθανής.
Τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια δεν τολμούσαν οι πολιτικοί λαγουμιτζήδες να εμφανιστούν στις εξέδρες, έπεφτε και καμιά μούτζα από το πόπολο.
Σήμερα πήραν αέρα, βολτάρανε με καμάρι, τους απέδωσαν τιμές τα σώματα, έκαναν δηλώσεις στα μικρόφωνα και φύγανε ατουφέκιστοι.
Πριν 75 χρόνια η στοά και σια μας ενέπλεξε στον όλεθρο του β΄ππ και σήμερα της αποδόθηκαν πάλι ευχαριστήριες τιμές.

Απόγνωση.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...