31/10/15

Οι Κατσαπλιάδες βεβήλωσαν και πάλι τον Ιερό βράχο

Πανό για τους λαθρομετανάστες σήκωσαν
οι κουκουέδες στην Ακρόπολη

Δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Οσιο. Τα Κόκκινα καθάρματα. Η Ακρόπολη γλίτωσε την ανατίναξη από το ΚΚΕ λίμιτεδ   κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών και τώρα έχει γίνει ο μόνιμος στόχος για κάθε ασχήμια αυτού του αντεθνικού μορφώματος εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας.
Για άλλη μία φορά οι κουκουέδες, στην αγωνία τους να υπηρετήσουν το εγχώριο κεφάλαιο, που «διψά» για φτηνό εργατικό δυναμικό, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να διατυπώσουν «αιτήματα» εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών.
Τάγμα εφόδου της ΚΚΕ λίμιτεδ εισέβαλε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως και ανήρτησε πανιά επί των οποίων αναγραφόντουσαν συνθήματα υπέρ του αποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες.
Φυσικά, ο κρατικός μηχανισμός δεν προσπάθησε να σταματήσει την ασχήμια των κουκουέδων επάνω σε ένα Ιερό Σύμβολο της Φυλής μας. Λογικό, βεβαίως, αυτό αφού η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ της πλουτοκρατίας, ενώ το ΚΚE λίμιτεδ αναλαμβάνει την επικοινωνιακή πολιτική του καθεστώτος και ενίοτε την φύλαξη της Βουλής.
Στους Έλληνες απαγορεύεται να φωτογραφηθούν στην Ακρόπολη με την Ελληνική Σημαία, όμως οι κουκουέδες, έχοντας την ανοχή που αρμόζει στο παρακράτος, μπορούν να σηκώνουν πανό!

Πηγή http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosbolh-ths-chwras-pano-sthn-akropolh-shkwsan-oi-koukouedes-gia-tous-lathr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΩΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Τί δεν καταλαβαίνεις σύντροφε;

Πάντα ίδιο ήταν το ανθελληνικό ΚαΚαΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΡΗΜΑΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Το 1944 όμως στα Δεκεμβριανά, που οι Άγγλοι οχυρώθηκαν στην Ακρόπολη, ο ΕΛΑΣ δεν τους έριξε ούτε μιά σφαίρα για να μην καταστραφεί το μνημείο. Αυτό το ξεχάσατε κύριε Χατζάρα, ή ο φανατισμός επηραάζει και τη μνήμη σας;

Ανώνυμος είπε...

κα κα κα κα κα κα κα ε ε ε ε ε ε ε το κωμα του χαφιεεεεεεεεεεε

AvDarGOR είπε...

οι προδοτες κ αυτοι που καταστρεφουν την Ελλαδα εχουν ονοματεπωνυμο κε.Χατζαρα κ διευθυνση....κ δεν ειναι καθολου "κρυφοι"....Κανω λαθος τελικα?.. αλλα κανενας δε τους σταματαει...γιατι?.... μετα να μη κλαιγονται εδω μεσα καποιοι,ειναι οικτροι..μην αρχισω να βριζω παλι. Κ αυτο...γιαιτ φοβαστε..ολοι... ειναι πολυ απλη η εξηγηση κ κλεινε εδω το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε διεθνιστολακαμά AvDarGOR, ΥΠΑΓΕ ΓΑΜΗΘΕΙΝΑΙ στο αλασκουζοσκάί σου και μη μας φουσκώνεις τα κάκαλα με τις διεθνιστολακαμίες σου...
και οι προδοτες κ αυτοι που καταστρεφουν την Ελλαδα εχουν ονοματεπωνυμο... ονομάζονται AvDarGOR

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...