21/10/15

Την υγεία μας να έχουμε ή εβίβα πράσινο!

Έρχεται ο πράσινος φόρος στα σουβλάκια, και τις πίτσες!

Η Παγκόσμια διακυβέρνηση, επειδή είναι καλοί άνθρωποι φροντίζουν για την υγεία μας . Επιτρέπονται μόνο τα εγκεκριμένα πράσινα τρόφιμα.
Όσοι γουστάρουν τα «ανθυγιεινά», «Τζάνκ φούντ» θα τα πληρώνουν ακριβότερα.
 Όπως ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι υπουργοί υγείας και του αθλητισμού της Βουλγαρίας θα επιβληθεί φόρος υγείας στα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, αλατιού, καφεΐνης ή φυτικά έλαια που θα κυμαίνεται μεταξύ 3 και 80%.
Και επειδή είναι καλοί άνθρωποι τα έσοδα του φόρου θα πάνε σε «καλό σκοπό». Το 20% θα δαπανηθεί για την ανακαίνιση ή την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων .Ένα άλλο 20% θα διατεθεί για την πράσινη βελτίωση των σχολικών γευμάτων και το υπόλοιπο 60% θα διατεθεί για τη θεραπεία των ασθενειών που προκαλούνται από το «πρόχειρο φαγητό».
Ο βούλγαρος Υπουργός Υγείας που πρότεινε την ιδέα τον Σεπτέμβριο, είπε ότι ο φόρος θα τονώσει τη χρήση της υγιεινής διατροφής, αποθαρρύνοντας παιδιά και εφήβους από άλλα προϊόντα.
Ο υπουργός είπε ότι ο φόρος θα καταβάλλεται μόνο μία φορά από τους παραγωγούς ή τους εισαγωγείς και θα μπορούσε να επανεξεταστεί εάν τα συστατικά των αντίστοιχων προϊόντων έχουν αλλάξει.
Μια άλλη λαμπρή ιδέα κατέβηκε στο κεφάλι της υπουργού δημόσιας διοίκησης της Σερβίας. Τώρα που εκεί κάνουν απολύσεις και δημοσίων υπαλλήλων, κατά την πάγια σύσταση του ΔΝΤ, στους υπαλλήλους που απολύονται αλλά βγαίνουν στην σύνταξη δεν θα καταβάλλεται η προβλεπόμενη από το νόμο αποζημίωση. Δηλαδή, σκοτώνουν τζάμπα τα άλογα όταν γεράσουν.

ΥΓ.Πως δεν το σκέφτηκε αυτό ο Κυριάκος;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=eRHzA1bO58U

Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest