16/5/17

Ανέλαβε ο βασικός μέτοχος

Η Ρότσιλντ θα παρέχει στους ΕΚΟΥΜΟΥ τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1. Αξιολόγηση των υποβαλλομένων εκ των θεσμικών οργάνων (Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., κλπ.) προτάσεων σε σχέση με τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και των επιπτώσεών τους στην υφιστάμενη διάθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους.

2. Επεξεργασία, αξιολόγηση και υποβολή προτάσεων αναφορικά με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ελληνικού δημοσίου χρέους που προέρχεται από τον επίσημο τομέα.

3. Επεξεργασία, αξιολόγηση και υποβολή προτάσεων σχετικά με τα μέτρα ελάφρυνσης του προαναφερόμενου χρέους.

4. Παροχή διευκολύνσεων και υπηρεσιών, καθώς και πραγματοποίηση των απαραίτητων επαφών με διάφορους βασικούς φορείς όπως διεθνείς επενδυτές, διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κλπ., αναφορικά με την προετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

5. Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και προτάσεων σε θέματα αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παλι αναρχοκομουνιστες νεο-εαμοβουλγαροι φονιαδες τσακισαν στο ξυλο ελληνες και μαλιστα λοκατζηδες και φυσικα παλι δεν καναμε τιποτα ο πατριωτικος χωρος μας να το αναδειξουμε πρωτο θεμα σε ολη τη χωρα ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ με καθε μεσον και τροπο τις θεσεις μας απειλωντας θεους και δαιμονες....
προσεξτε τη νεροβραστη ανακοινωσουλα των αστικοπατριωτουλιδων.....


http://www.stoxos.gr/2017/05/blog-post_7777.html

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...