24/5/17

Το Μπορντέλο του Στρασβούργου και το Κράτος Δικαίου

Το Ευρωπαϊκό Πουτανοδικείο καταδίκασε τη Ρουμανία επειδή δεν προστάτευσε επαρκώς μια υπήκοο της που παραπονιόταν για ενδοοικογενειακή βία.
Η απόφαση θα γράψει ιστορία γιατί κρίνει την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» που έκρινε με βάση τα πραγματικά περιστατικά.
Το Πουτανοδικείο τωρα , έκρινε ότι το δικαστήριο δεν σχηματίζει ελευθέρα τη γνώμη του με βάση το αποδεικτικό υλικό και τις καταθέσεις αλλά είναι υποχρεωμένο να δέχεται τις καταγγελίες των ΜΚΟ.

Η μανδάμ κατά τη διάρκεια του 2007 και του 2008, κάλεσε αρκετές φορές, την αστυνομία καταλέοντας ότι δέχτηκε δέχθηκε επίθεση, και υπέβαλε στον τότε 8 μηνύσεις και βγήκαν οκτώ αποφάσεις και το περισσότερο που επέβαλαν στον σύζυγο ήταν πρόστιμο.

Μετά βρήκε ΜΚΟ και δικηγόρο και πήγαν στο Μπορντέλο του Στρασβούργου και δικαιώθηκαν. Η προσέγγιση των Ρουμανικών αρχών , «δεν ήταν σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα σχετικά με τη βία κατά των γυναικών. Η παθητικότητα των αρχών στην παρούσα περίπτωση αντανακλάται μια μεροληπτική στάση απέναντι στην κα …. ως γυναίκα και δείχνει έλλειψη δέσμευσης για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας γενικά στη Ρουμανία», αποφάσισε το Πουτανοδικείο του Στρασβούργου. Η ισότητα αποτελεί κακό παρελθόν.
Τώρα το Κράτους Δικαίου έχει «Διεθνή Πρότυπα».

ΥΓ. Καλά που δεν τους βομβάρδισε ο Τραμπ. Φαντάζεστε να πήγαινε η κόρη και να του έλεγε κλαίγοντας το τι τράβαγε η μανδάμ από τον άντρα της;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, προχθές η δήθεν "ελληνική" οργάνωση της ομογένειας, η μασονο-ΑΧΕΠΑ κατέθεσε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη των ΗΠΑ, κάτι που πράττει αδιαλείπτως από το 1949:

https://www.thenationalherald.com/163517/ahepa-wreath-laying-tomb-unknowns/

Άραγε στους νεκρούς της Κυπριακής τραγωδίας για την οποία ευθύνονται οι ΗΠΑ, έχουν καταθέσει ποτέ στεφάνι;

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=mG8CaIj2liI


Άφυλα παιχνίδια", απο τα (((εκπαιδευτήρια))) Δούκας, με αγάπη!
Πάμε, γύρος δεύτερος! "Άφυλα παιχνίδια", απο τα (((εκπαιδευτήρια))) Δούκας, με αγάπη!
Α, και για να μην το ξεχάσουμε, πρόκειται για κάποιου είδους ιδιωτικό σχολείο που στην κεντρική του σελίδα λέει:
"Στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική Ταυτότητα, εφοδιάζοντάς τους με Ικανότητες 21ου αιώνα και δείχνοντας σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού."
Με λίγα λόγια, θα πνίξουμε στην προπαγάνδα μόνο Έλληνες! Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα