21/5/17

Ο Ράμα ειναι Κοκαινομανής

Ο καθηγητής πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πρίστινα αλλά και των Τιράνων, Νετζμεντίν Σπάχιου σε συνέντευξη του στη σερβική Κρατική τηλεόραση (RTS) είπε ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, προσθέτοντας οτι «όλοι στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο ξέρουν ότι ο Ράμα έχει μεγάλα προβλήματα με την κοκαΐνη».

Πιστεύω ότι ο Ράμα είχε τραβήξει τις μυτιές του όταν μίλησε για την ενοποίηση μεταξύ της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου. Δεν θέλει την ενοποίηση, γιατί είναι πολύ επικίνδυνη. Ήθελε να εκβιάσει τις ΗΠΑ και την ΕΕ», είπε ο Σπάχιου στην RTS. Στους αλβανούς δημοσιογράφους που τον πίεζαν, «για ξηγήσεις» είπε: -
"Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο; Ο καθένας στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο ξέρει ότι ο Ράμα έχει προβλήματα με τα ναρκωτικά. Ο εθισμός του στην κοκαΐνη είναι πολύ σοβαρός και συχνά εμφανίζεται δημόσια και κάνει δηλώσεις υπό την επήρεια της Κοκαΐνης. Αυτό τα ξέρει καλλά και ο «διεθνής παράγων» και οι υπηρεσίες». Όλοι έχουν επίγνωση της εξάρτησης του Ράμα από την κοκαΐνη.Οι βλακώδεις δηλώσεις του Ράμα και του Θάτσι δεν πρέπει να λαμβάνονται στα σοβαρά, είπε ο Σπαχίου προσθέτοντας υπάρχει πολύ μεγάλη διασύνδεση της μαφίας του λαθρεμπορίου ναρκωτικών και της αλβανικής πολιτικής".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Κρήτη είναι πασοκομανείς.

Ανώνυμος είπε...

Έχει την χαρακτηριστική τσιμπλιασμένη ιδρωμένη όψη.
Κατά σύμπτωση ίδια όψη έχουν μία όψιμη κομμουνίστρια βουλευτής, ένας πρωτοκλασάτος νεοδημοκράτης τελάλης με τσιριχτή φωνή, ένας γνωστός παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών, ένας ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ κλπ.
Σύμπτωση είπαμε, δεν κατηγορούμε κανέναν. Τα παραπάνω αναφέρθηκαν καθαρά γιά εκπαιδευτικούς λόγους όπως δηλώνουν και στο γιού τιούμπ.

Ανώνυμος είπε...

Από αυτούς που αναφέρεις, μόνον ο Τράκης είναι σεσημασμένος...