12/5/17

Έρχεται (αλβανική) λύση του μακεδονικού;

Ο κ. Ζάεφ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πομπιεντα», του Μαυροβουνίου, μίλησε «για ταχεία επίλυση της διαφοράς για την ονομασία», ενώ η κα Σεκερίνσκα σε κομματική εκδήλωση είπε ότι σε έξη μήνες η πΓΔΜ θα είναι μέλος του ΝΑΤΟ.
Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Τζαφέρι κάλεσε την Ολομέλεια για τις 20 Μαΐου. Δηλαδή, στην λήξη του δεκαημέρου, του κ. Ιβάνοφ.
Οπότε μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι η Βουλή θα κληθεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

18 Ιουνίου 1992. Μνήμη του υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά. Θυσιάστηκε για την Πατρίδα. ΑΘΝΑΝΑΤΟΣ! Ζει και μας Οδηγεί.

Ο Νικόλαος Σιαλμάς έδωσε την ζωή του για την Ελλάδα.  Ούτε για το ΝΑΤΟ, ούτε για  την ΛΟΑΤΚΙ Ευρώπη και την ΛΟΑΤΚΙ+ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΔΕΞΙΑ