10/5/17

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ)

Ο Γαλλικός Λαός ψήφισε:
-Νέα Τάξη Πραγμάτων.
-Παγκοσμιοποίηση
-Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση.
-Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό το καθεστώς του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Θυμηθείτε Πρόεδροι της Ε.Ε. Σολάνα-Μπαρόζο-Τούσκ- Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ- Γιούνκερ-κλπ και άλλα θέατρα, εκλογής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! .
-Λιτότητα.
-Λαθρομετανάστες, με ότι αυτό συνεπάγεται......
-Το σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI περί αναμείξεως των Ευρωπαϊκών Λαών, με Λαούς Ασίας-Αφρικής.
-Τρομοκρατία, με ότι αυτό συνεπάγεται............
-Γερμανοκρατία για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
-Συνέχιση της πολιτικής Φρανσουά Ολάντ.
-Οικονομική εκμετάλλευση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Οι Λαοί πρεπει να μαθουν να ψηφίζουν Εθνικά, Πατριωτικά, και με βάση τη Γεωπολιτική & τη Γεωοικονομία!!!

ΥΓ. Είναι τυχαίο ή όχι το ποσοστό 66,06% που ανακοινώθηκε για τον εκλεκτό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της Ν.Τ.Π. MACRON ;;; Ο αριθμός αυτός εκφράζει τον «Αντί-Χριστό».......

8 σχόλια:

soulis είπε...

Kαι η πυραμιδα Σπυρο.
Αυτη η φρικτη γυαλινη πυραμιδα τελειως ξεκαρφωτη και ασχετη αισθητικα με τον χωρο που εχει τοποθετηθει εκει απο χρονια.
Καθολου τυχαιο που οι χειριστες του Μακρον επελεξαν αυτο τον χωρο για το πανηγυρι και που η ολη σκηνοθεσια τοποθετουσε αυτο το εκτρωμα να καλυπτει ολη την εικονα στα τηλεοπτικα πλανα ενω το Λουβρο σκοτεινο και ερημο φανταζε στο βαθος και μονο στα μακρινα πλανα σαν φτωχος συγγενης.

Ανώνυμος είπε...

στην καλή εκδοχή θα μπορέσουν να διορθώσουν την ψήφο τους με Λεπέν σε 5 χρόνια, στην άσχημη εκδοχή δεν θα ξαναϋπάρξουν ούτε εκλογές ούτε Γαλλία.

Ανώνυμος είπε...

ο πανος χικ εβγαλε ανακοινωθεν, αν δεν σταματησουν τις μαγκιες οι γυφτομογγολοι θα βουτηξει το ελικοπτερο θα φορεσει κ τις πουλαδες κ θα πεταξει πανω απο το Αφιοκαραχισαρ . θα τους πλακωσει στα κλανιδια , οπως ειναι κ σουρας, κ θα ησυχασουμε για τα επομενα 50 χρονια.
αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω Χατζάρα να έχεις καταλάβει ότι δεν το χειρίστηκες καλά το θέμα των Γαλλικών εκλογών. Καλλιέργησες προσδοκίες ότι η Μαρίν θα νικήσει την πούστρα και αφού πήραμε το 3ο το μακρύτερο του Μακρόν, μετά μουγγαμάρα... Τέτοιες αντιδράσεις μετά από μια ήττα δημιουργούν ηττοπάθεια...

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός ψήφισε.Το μεγαλύτερο ψεύδος

Ανώνυμος είπε...

Δλδ χαλκευσαν τα εκλογικά αποτελέσματα ώστε να δώσουν 666 ή με μεταφυσικό τροπο η ψήφος των πολιτών σχημάτισε το 666; Συγγνώμη αλλα η γραφικότητα εχει κ κάποια όρια. Αν δε σταματήσει αυτη η όσμωση του πατριωτικού χώρου με τη συνωμοσιολογικά σενάρια δε βλέπω προκοπή.

avdargor είπε...

λος πουλος

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατριωτικος χωρος βριθει λουλουδιων μυστικων υπηρεσιων που διαχειριζονται το φαντασιακο καλοπροαιρετων πολιτων ...... Πχ Βελοπουλος, Λιακοπουλος κλπ .........ΕΡΡΩΣΘΕ.