14/5/17

Το Κράτος Δικαίου και ο Μλάντιτς

Το Δικαστήριο της Χάγης απέρριψε το αίτημα του στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς, 
να μεταφερθεί για ιατρική περίθαλψη στη Ρωσία λόγω της επιδείνωσης της υγείας του, παρόλο που η ρωσική κυβέρνηση παρείχε εγγυήσεις γα την επιστροφή του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα εχει υποπεσει στην αντιληψη σου οτι στην ερτ1 προβαλλεται ενα εμετικο προγραμμα της κοινοτητας ομοφυλοφιλων προφανως με την συνδρομη της αμερικανικης πρσεσβειας και λοιπων καθε κυριακη απογευμα 18.30-1900;



το προγραμμα αυτο εχει τον παραπλανητικο τιτλο (για να μην προκαλεσει προφανως)

ανιμερτ

προκειται για μια πονηρη διαφημιση της ομοφυλοφιλιας και προπαγανδα ολων των συναφων η οποια αναμειγνυεται δολιως με ενα ασχετο δηθεν αθωο θεμα περι της τεχνης των κινουμενων σχεδιων!

οι τυποι εχουν παραχωρησει μια εκπομπη προπαγανδας στις ανωμαλιες και την εχουν ντυσει με θεματα σκιτσου ,γραφικων κομπιουτερ και κινουενων σχεδιων για να την καμουφλαρουν και να την κανουν πιο ευπεπτη!

πριν απο λιγο επαιζε παλι αυτο το προγραμμα και διαφημιζε την ομοφυλοφιλια ενω παρουσιαζει συνεχως συνεντευξεις απο αγγλοσαξωνες πρεσβεις για το γκειλικι

σημερα δε ειχε και την βασικη διοργανωτρια του γκει παρειντ αμερικανοεβραια λεσβια γκιλμπερτ,η οποια ειναι ο εθνικος κατα χωρα συνδεσμος για λογαριασμο της αμερικανικης πρεσβειας που ειναι ο αφανης οργανωτης τους!


η δε εκπομπη αυτη αναφερεται στον τιτλο της στον οδηγο προγραμματος οτι αφορα σε ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΑ ,προπαγανδιζοντας δηλαδη την νοσηρη ψυχοπαθολογικη κατασκευη για τα 78 κοινωνικα φυλα !!!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...