14/5/17

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ 7-8 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΚΕΔ)

«Να τους πικράνετε κερνάει η ‘Αντζυ…»

Με 10 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε στον ΕΔΟΕΑΠ το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, από παλιές οφειλές αγγελιοσήμου μέχρι τα τέλη του 2016, παραμένει ανοιχτός ο οργανισμός.
Πρόκειται για λεφτά που δεν θα τα γυρίσει πίσω επειδή είναι από αυτά που μας χρωστάνε. Και δεν θα πληρώσει και τόκους.
Εκκρεμούν όμως ακόμη οφειλές εκατομμυρίων από διαφημιστικές εταιρίες, γραφεία ισολογισμών , εργοδότες και ΔΕΚΟ τις οποίες αφήνει ανείσπρακτες η πλειοψηφία στη διοίκηση του ταμείου.
Αλλά η θλιβερή πλειοψηφία στο προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ έχει από καιρό βάλει μπροστά το σχέδιο.
  Έχει επιλέξει αντί για την είσπραξη των οφειλομένων να ζητήσει δάνειο με επαχθείς όρους από τον ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο σχεδίου του για την υπαγωγή του ΕΔΟΕΑΠ στο Δημόσιο ή στη μετατροπή του σε επαγγελματικό ταμείο, με διαχείριση από ασφαλιστική εταιρία, όπως έχουν υποδείξει και οι καναλάρχες.

Παίρνει στο άψε σβήσε τα πρώτα δυόμιση εκατομμύρια δάνειο, δίχως να ξέρει καλά - καλά το επιτόκιο, για να το γυρίσει μαζί με τα ρέστα μέχρι το τέλος του χρόνου.
Θέλει να χώσει βαθειά τον ΕΔΟΕΑΠ στο κόκκινο.
Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ), ενώ το γεγονός επισημαίνεται και στην έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, που αναφέρει σχετικά:
Τα ποσά αυτά που εξασφάλισε η ΕΣΗΕΑ στα τέλη του 2016, «προέκυψαν μετά από πρωτοβουλία, όπως μας δηλώθηκε, και έρευνα του Δ.Σ. Κατοχυρώθηκαν στη συνέχεια με νομοθετική ρύθμιση που υποχρεώθηκε να κάνει το Υπουργείο Εργασίας και την υπογραφή σχετικής υπουργικής απόφασης (60973/3381/28-12-2016), ύστερα από απαίτηση του Δ.Σ. της Ένωσης.
Με την ίδια απόφαση μεταφέρθηκε στον ΕΔΟΕΑΠ ποσό 7.611.000,00 ευρώ.
Με τη χρηματοδότηση αυτή, που συμπληρώνει προηγούμενη μεταφορά περίπου 3 εκατ. ευρώ του 2016, από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, συνεχίζεται μέχρι σήμερα η λειτουργία του Οργανισμού..».

Οι εκλογές λοιπόν στην ΕΣΗΕΑ 7 και 8 Ιουνίου 2017, αποδεικνύονται οι πιο κρίσιμες, επειδή είναι και για τον ΕΔΟΕΑΠ, για τις παροχές, τις συντάξεις και τους ανέργους μας.
  Η Ένωση χρειάζεται και πάλι διοίκηση που να μπορεί να βάλει φρένο στις εργοδοτικές επιδιώξεις που μετά τον ΕΔΟΕΑΠ ετοιμάζουν απόβαση με στόχο και τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ. Είναι η ώρα του μαύρου για τα τσιράκια της διαπλοκής .Είναι όμως και η ώρα του Εισαγγελέα για όσα τους βαρύνουν

Δεν πειράζει που θα τους πικράνετε. Τους έχει εξασφαλίσει μπακλαβαδάκια, από το ζαχαροπλαστείο της, η ΄Αντζυ… Μπορεί να δηλώνει άνεργη αλλά έχει μαγαζί γωνία στο Χαλάνδρι.

       Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΦΤΟΔΕΝΤΡΟ-ΑΔΕΝΔΡΟΣ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑΣ, ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΚΡΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΒΑΝΟΙ..."ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ" ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΣΕ !



ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...


Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2012 | 10:12

http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/THessaloniki-Pigan-na-dialysoyn-gefyra-toy-OSE-gia-na-klepsoyn-to-metallo/170149


Θεσσαλονίκη (ΑΔΕΝΔΡΟ) : Πήγαν να διαλύσουν γέφυρα του ΟΣΕ για να κλέψουν το μέταλλο!


Πρωταγωνιστές τρεις τσιγγάνοι, που τη νύχτα έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους...
Μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ προσπάθησαν να διαλύσουν τρία άτομα, μέλη των λεγόμενων συμμοριών του σκραπ, προκειμένου να κλέψουν το μέταλλο. Συνελήφθησαν όμως επ' αυτοφώρω και οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στο 'Αδενδρο Θεσσαλονίκης, όπου οι τρεις συλληφθέντες -τσιγγάνοι- προσπαθούσαν να αποκολλήσουν μεταλλικά τμήματα της γέφυρας. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 36χρονο, μία 40χρονη και μία 36χρονη. Ακόμη αναζητείται 47χρονος συνεργός τους.

Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα κι ένα φορτηγό που ήταν φορτωμένα -μεταξύ άλλων- με φιάλες οξυγόνου και προπανίου, λάστιχα οξυγονοκόλλησης και συρματόσκοινα. Εξάλλου, στην κατοχή της 36χρονης βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Στο μεταξύ, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι από τις αρχές του καλοκαιριού διέπραξε έξι κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και μονοκατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Πολίχνης Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας ηλεκτρικές συσκευές και αλουμινένια αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πουλούσε σε μάντρα περισυλλογής μετάλλων. Από την Αστυνομία αναζητείται και η ηλικίας 31 ετών ιδιοκτήτρια της μάντρας.


ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...