ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

27/5/17

Κάποια ημέρα τα αδέρφια θα είναι μαζί

Πήγαν μαζί χθες στον Ντρίνα, οι Πρόεδροι της Σερβίας και της Σερβικής Δημοκρατίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς και Μίλοραντ Ντόντικ μαζί με τους πρωθυπουργούς τους, τον Βούτσιτς και την Τσβίγιανιτς για να επιθεωρήσουν τα έργα στη Γέφυρα της «αδελφικής αγάπης» πάνω από τον Ντρίνα που θα ενώσει τους Σερβους του Μπράτουνατς με τους Σέρβους στη Λιουμπόβιη.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς επιζητώντας τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας δήλωσε πως ελπίζει ότι η Σερβία και η Σερβικη Δημοκρατία μια μέρα θα ενωθούν. «Θα ήθελα ειλικρινά να ελπίζω ότι μια μέρα θα ζουμε σε ένα σπίτι», δήλωσε δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Νίκολιτς και τόνισε ότι η Σερβία και η Σερβική Δημοκρατία , προσπαθούν να οικοδομήσουν το κοινό τους μέλλον καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουν τις αντιδράσεις.
«Η Ευρώπη είναι ενωμένη, και πολλά κράτη στον κόσμο δημιουργούν ομοσπονδίες, και οργανισμούς για να μπορούν να επιτύχουν από κοινού τους στόχους τους, αλλά υπάρχει ένα έθνος χωρίζεται από τον Ντρίνα στο οποίο δεν επιτρέπεται να εργάζεται από κοινού.
Ο Νίκολιτς στηρίζοντας και τον Ντόντικ εξέφρασε τη χαρά του επειδή οι πραγματικοί πολιτρικοί που ακούν τη φωή του λαού και στο Βελίγράδι και στη Σερβική Δημοκρατία σκάφτονται επιτέλους με τον ίδιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θράσος γεννά τους Τυράννους. Ο Σοφοκλής μίλησε και για την Κούλα Εφιλατένσκι

  "ὕβρις φυτεύει τύραννον ὕβρις,   εἰ πολλῶν ὑπερπλησθῇ μάταν, ἃ μὴ επίκαιρα μηδὲ συμφέροντα, ἀκρότατον εἰσ αναβᾶσ᾽ αἶπος ἀπό...