25/9/18

Ο Ζακ Κωστόπουλος θα ζούσε αν η Ανοιχτή Κοινωνία επέλεγε να χρηματοδοτήσει αυτόν αντί για τον Βαλλιανάτο.

Τον Ζακ Κωστόπουλο τον σκότωσαν οι «επαναστατικές» κυβερνήσεις που διορίζουν τα ανίκανα κομματόσκυλα που τώρα του βγάζουν δακρύβρεχτους επικήδειους λόγους. 
Τον σκότωσαν οι περικοπές στην Υγεία και η υποχρηματοδότηση των κοινωνικών δομών για να πληρωθούν στο ακέραιο και να πλουτίσουν οι «φιλάνθρωποι» προστάτες των γκέι και γύπες των Χρηματιστηρίων όπως ο Σόρος και ο Πόλσον. Τον σκότωσαν οι κλεφταράδες εκατομμυριούχοι καλλιτέχνες της «αριστεράς» που άδειασαν τα κρατικά ταμεία σε συνεργασία με τους φίλους τους στην κυβέρνηση και τώρα «δακρύζουν» στο Facebook. 
Τον σκότωσαν Αυτοί που προωθούν τη χρήση ναρκωτικών ως «λαϊκη επανάσταση» και την πανσεξουαλικότητα ως «αντίσταση» στον συντηρητισμό. Τον σκότωσαν αυτοί που βγάζουν λεφτά από τα ναρκωτικά και τη σεξουαλική εκμετάλλευση...τους οποίους ο δραστης-θύμα θεωρούσε φίλους του. Έμποροι ναρκωτικών και μαστρωποί ήταν οι φίλοι του...αλλά τον αγαπούσαν …
 Τον σκότωσαν αυτοί που θεωρούσε φίλους ...και οι δολοφόνοι του θα μαζευτούν στην κηδεία του αφού καλέσουν τα κανάλια και τα κοτσομπολίστικα περιοδικά για να προβληθούν πάνω απ' όλα ... Όπως ακριβώς έκαναν οι Μαφιόζοι πηγαίνοντας στις κηδείες των θυμάτων τους για αποπροσανατολισμό. 
Και μόνο το ότι τον θρηνούν όλα τα τοξικά σκουπίδια της εξουσίας και του Σόρος...αρκεί για να μην ασχοληθεί κανένας σοβαρός άνθρωπος με το δράμα του. 
Οι ανώμαλοι «αντιφασίστες» της εξουσίας το βράδυ ψωνίζουν ανήλικα προσφυγόπουλα κι εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά ...και τη μέρα μας παραδίδουν μαθήματα ανθρωπισμού και ηθικής.

 Ο Ζακ Κωστόπουλος θα ζούσε αν ο Τσίπρας έπαιρνε αυτόν για Σύμβουλο ...αντί για τον Καρανίκα. 
Τι παραπάνω είχε ο Καρανίκας από τον Κωστόπουλο; Ο Ζακ Κωστόπουλος θα ζούσε αν ο Σόρος επέλεγε να χρηματοδοτήσει αυτόν αντί για τον Βαλλιανάτο. 
Τι παραπάνω είχε ο Βαλλιανάτος από τον Κωστόπουλο; 

Πηγή http://makpress.blogspot.com/2018/09/blog-post_478.html#more

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/09/13_25.html

δες εδω και φριξε κανε το βουκινο το περιστατικο

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και στους ΛΟΑΤΚΙ υπάρχει εκμετάλλευση ! Άλλοι πέρνουν τα κονδύλια κι άλλοι τα κονδυλώματα και τις κλωτσιές.Όπου φτωχός κι η μοίρα του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζακ δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο...Υπήρξε και πρόεδρος της ΟΛΚΕ δηλαδή Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας! Φυσικό είναι αυτοί που μας ξεπουλάνε την Μακεδονία να τον υπερασπίζονται.....


ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΤΟΝ ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΝΕΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΙΦΤΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΖΑΚ...ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ...ΕΛΛΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΟΙΝΕΣ ΓΚΑΙΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛ ΑΧΛΙ 5-3.. 500 ΑΠΟΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΛΥΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΛΥΚΑ ΑΓΟΡΙΑ...ΚΟΛΟΣ- ΜΟΥΝΙ- ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ-Η ΕΛΛΑΣ.

mike είπε...


Εύγε,Σπύρο (για την αναλυσή σου).

Τίποτα άλλο..