21/9/18

Ένα απέραντο μπορντέλο

Ενώ η Αστυνομία μαζεύει από δεξιά και αριστερά πτώματα, και οι ένοπλοι φρουροί το βάζουν στα πόδια μπροστά στον Ρουβίκωνα, οι ρουφιάνοι της ενημέρωσης και η «Τυφλή» ασχολούνται με μια πρεζού που πήγε μαζί με τον πρεζάκια συνοδό της στον Γύφτο έμπορα, και επειδή η πρέζα και η πουτανιά πάνε μαζί έκαστε και την απαύτωσε, και μετά, έπαθε ταράκουλο, από τη δόση και
 ο έμπορας μαζί με τον πρεζάκια την άφησαν στον δρόμο για να την μαζέψει το νοσοκομειακό χωρίς να μπλέξουν. 

Κάπως έτσι πέθανε και η σύζυγος του Ροκά που ήταν ανιψιός του «Παναγιωτάκη». 

Και ο άλλος πρεζάκιας έσφαξε την καπέλα στο νεκροταφείο. Στο Ηράκλειο καταδικάστηκε σε ισόβια η 27χρονη πρεζού που για να βρει λεφτά έκανε την πουτάνα και μαχαίρωσε τον γειτονα της, γιατί της είπε να μη στριγγλίζει. 
Ε, που θα πάει, θα την αφήσουν και αυτήν ελεύθερη. 

Σε μια κοινωνία Χασισεμπόρων και Πρεζεμπόρων, οι πελάτες έχουν πάντα δίκαιο. Και η τηλεόραση στέκεται το πλευρό τους.

 Αλλά , η πρέζα είναι «ψεύτρα». Και οι πρεζάκηδες είναι σαν τους κομμουνσιτές. Άτιμοι και Ψεύτες. Και οι κομμουνιστές ρεπόρτερ, που ψάχνουν τον ανθρώπινο πόνο, μας τα πρήζουν με τα βάσανα της πρεζούς και με τον πρεζέμπορα που της πούλησε τη δάση, αλλά πληρώθηκε σε είδος. 

ΥΓ.Αι σιχτίρ πιά. Ένα απέραντο μπορντέλο κατάντησαν την Ελλάδα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αστυνομία είναι απασχολημένη, καθώς ερευνά τα "ποινικά αδικήματα" του Λαφαζάνη, τα οποία διέπραξε εμποδίζοντας τους καθόλα "νόμιμους" πλειστηριασμούς! Δεν έχει ξαναγίνει να διώκεται ποινικά αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση...

avdargor είπε...

μονο ενοπλα μπορει να υπαρξει αντιδραση. δεχτητε το.

επισης αρχισε κ η προπαγανδα μη υπαρξης ελληνων... δειτε τι ειδηση παιζει....

ετοιμαζουν τον ολικο αφανισμο μας αριστεροι κ ξενοι παραγοντες ολοι μαζι δλδ κ δε κινητε τιποτα...... κιχ... οι μισοι δε ξερετε τι να ψηφισετε ακομα... κ οι αλλοι τρεμουν τους αριστερους.... ειναι αργα πλεον. στα νησια δε οπως στη Κω 15χρονες πανε ηδη με Ιρακινους κτλπ.... οι γονεις δλδ των νησων αυτων δινουν κατα κυριολεξια τα παιδια τους στους λαθρο... αλλα κ παλι ΔΕΝΑΚΟΥΓΕΤΑΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ Κ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΧ!! ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ? οχι.. απλα εχετε μια εντυπωση οτι....δημοκρατικ θα λυθουν αυτα ..καποτε.....μοιρολατρικα.... ομως δε γνωριζετε ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΑΙ!! ΔΕΝ..ΕΠΙΒΑΛΛΕΣΑΙ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ. ξυπνατε ρε επιτελους απο την αφασια. ειναι σα να πιστευεται οτι το 21 επρεπε να ψηφιζαν...για να εφευγε η οθωμανικη αυτοκρατορια...

τεσπα.. μονος τα λεω.. ειναι αργα πλεον. κ ας φαντασιωνονται καποιοι Διηνεκης...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΟΔΟΣ ΦΥΛΗΣ......ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ...ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ..ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ...ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ.Σαλουτε αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

αιντας
οταν πεθανω
θαφτε με σε μια στοα μοναχο
και διπλα την ποδιτσα μου παρηγορια μου ναχω
βαλτε μου 20 καναβουριες να κανουν καναβουρια
για να 'ρχονται οι αριστεροι να γινονται μαστουρια

dimiki είπε...

Σπυρᾶκο ὅπως τὸ εἶπες, ἕνα ἀπέραντο μπορντέλο εἶναι τὸ Ἑλλαδιστάν.

Δὲν ἔχει σωτηρία αὐτὸς ὁ τόπος μὲ αὐτῆς τῆς ποιότητας

ψηφοψεκασμένους καὶ μὲ ἕνα σωρὸ πολιτικὰ ὑποκείμενα

ποὺ εἶναι ἐγκληματίες τοῦ Κοινοῦ Ποινικοῦ Δικαίου μὲ κουστούμι.

Ξεφτυλίζουν καὶ τὰ κοστούμια.

Κάτι ἤθελα νὰ ρωτήσῳ στὴν ἐκπομπή σου ἀλλὰ τὸ ξέχασα.

Εὐκαιρία τώρα εἶναι, ὁ κοντὸς στὸ Κρεμλἰνο ἔχει πολλοὺς

περιούσιους στὴν αὐλή του ἢ εἶναι τὰ χέρια του τελείως ἐλεύθερα;

Ἡ κεντρικὴ τράπεζα τῆς Ρωσίας ἀνήκει ἀκόμα σὲ αὐτοὺς ἀπὸ τὴν ἐποχὴ τῶν τσάρων

ἢ πέρασε στὰ χέρια τοῦ ρωσικοῦ ἔθνους;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;
21/09/2018

Γράφει ο Αντίοχος

Αναρωτιούνται πολλοί, τι νόημα είχαν τα μεγάλα επεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αγρίνιο, που δημιούργησε το μαρξιστικό παρακράτος στην επέτειο θανάτου του Φύσσα, με αποκορύφωμα την δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα κατά της 19χρονης Μαρίας.

Είχαν και παραείχαν! Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η συγκυβέρνηση αμερικανομπολσεβίκων και συνοδοιπόρων προδοτών, ήταν πολύ στριμωγμένη από τις συνεχείς διαδηλώσεις των πατριωτών – κυρίως στην Θεσσαλονίκη αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της Β. Ελλάδος- με αποκορύφωμα το όργιο της αριστερής κρατικής καταστολής στην ΔΕΘ. Έτσι, ευρισκόμενα υπό το καθεστώς πανικού τρόμου, λόγω της απώλειας του «πεζοδρομίου», τα μεγάλα αφεντικά της κόκκινης χούντας αποφάσισαν να ξαμολήσουν τα παρακρατικά σκυλιά τους, για να επιχειρήσουν αντεπίθεση προκειμένου να ξαναπάρουν τον έλεγχο του «πεζοδρομίου».

Για το σκοπό αυτό, αφενός μεν δόθηκαν εντολές για «μη συγκρουσιακή στάση» στους αστυνομικούς και αφετέρου τα συντρόφια ήταν σκοπίμως εξαιρετικά βίαια. Και η παρ’ ολίγον φονική επίθεση κατά της 19χρονης Μαρίας, δεν έγινε διόλου τυχαία! Οι δράστες είχαν ειδικές «άνωθεν εντολές» να χυθεί αίμα ανύποπτων πολιτών, για να σοκαριστεί και να τρομοκρατηθεί σε μέγιστο βαθμό η κοινωνία που τόλμησε να «σηκώσει κεφάλι»! Πρόκειται για την τακτική «σοκ και δέος», με ωμή βία κυρίως εις βάρος αμάχων, που εφαρμόζουν πάντα οι αφέντες τους κατά των εχθρών τους, σε πλείστες περιπτώσεις (Ιράκ, Σερβία, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη και αλλού). Γι’ αυτό άλλωστε, δεν συνελήφθησαν και δεν πρόκειται να συλληφθούν ποτέ οι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ επίδοξοι δολοφόνοι, παρ’ ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή τους σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, είναι πανεύκολη υπόθεση για την αστυνομία!

Αλλά, ότι και να κάνουν οι μαρξιστές και οι φασουλήδες συνοδοιπόροι τους, το έχουν χάσει το «πεζοδρόμιο» οριστικά και αμετάκλητα. Κι αυτό θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα στην Θεσσαλονίκη!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...