27/9/18

Σήμερα Μαύρος Ουρανός Σήμερα Μαύρη Μέρα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831 

Η δολοφονία του Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια

Οι απεσταλμένοι των Ρόστιλντ και της Στοάς του Λονδίνου δολοφόνησαν στο Ναύπλιο την Κορωνίδα του Ελληνικού Γένους, τον αληθή στύλο της Πατρίδος, και καύχημα του Γένους ολοκλήρου, στου οποίου το πρόσωπο οι αληθείς Πατριώτες έβλεπαν τον δεύτερο Μιλτιάδη , και τον νέο Θεμιστοκλή. Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν ο ελευθερωτής της Ελλάδας και ο Φιλογενής ηγέτης της Αναγέννησης του Ελληνικού Εθνους. 

Οι Ρότσιλντ, ο Ρώμας, οι Αγγλοι, η Στοά Ρόπαλον του Ηρακλέους, η Στοά της Ζακύνθου, ο Μαυροκορδάτος, ο Μιαούλης, και ο Μακρυγιάννης πρωταγωνίστησαν στη δολοφονία του Καποδίστρια .

 Η δολοφονία του Καποδίστρια οργανώθηκε από τον πορτογάλο μασόνο, και πράκτορα των Άγγλων, Αλμέιντα που ήταν φρούραρχος του Ναυπλίου και τον επικεφαλής της Στοάς της Ζακύνθου Ρώμα. Σύμφωνα με τον Νικόλαο Σπηλιάδη, στη δολοφονία εμπλεκόταν και ο πολιτάρχης του Ναυπλίου, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος, ο οποίος διόριζε τους σωματοφύλακες του Καποδίστρια, και προς τον οποίο κατέβαλαν 3000 δίστηλα ο Γεώργιος Κουντουριώτης, ο Ιωάννης Ορλάνδος, ο Δημήτριος Βούλγαρης, και ο Σταμάτης Μπουδούρης . 

Η προσχεδιασμένη δολοφονία του κυβερνήτη από πληρωμένους μπράβους επιβεβαιώνεται και τεκμηριώνεται και από τον Τρύφωνα Ευαγγελίδη. 

Ο κυβερνήτης, πυροβολήθηκε εκ του σύνεγγυς και από πίσω και αυτό δείχνει τον μονόχειρα και μονόφθαλμο ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΖΩΝΗ που δεν ήταν ο «σωματοφύλακας του Καποδίστρια», αλλά τοποθετήθηκε στη φρουρά του από τον Κακλαμάνο εκείνο το πρωί. Ο εκτελεστής του κυβερνήτη, θα μπορούσε να είναι και ο στρατιώτης Ιωάννης Καραγιάννης, από το Ζητούνι, που ήταν διορισμένος από τον Κακλαμάνο, ως φρουρός των Μαυρομιχαλαίων. 

Το όπλο του, είχε αγοραστεί από έναν άνθρωπο των Μαυρομιχαλαίων, ονόματι Σκορδούλη, μαζί με μια άλλη, ίδια πιστόλα, που είχε ο Γιώργος Μαυρομιχάλης, από τον Τηνιακό έμπορο Παξημάδη. Ο δεύτερος πυροβολισμός, που αστόχησε, προήλθε από τον άλλο φρουρό Μαυρομιχαλαίων, τον πατρινό Ανδρέα Γεωργίου, που στεκόταν απέναντι από την είσοδο του Αγίου Σπυρίδωνα. Η απόφαση για την εκτέλεση του Καποδίστρια, δεν ελήφθη στην Ελλάδα , στη σύσκεψη των 5 καραβοκυραίων στην Υδρα, αλλά σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η απόφαση ήταν του Ρότσιλντ, και την έφερε εις πέρας ο άνθρωπός τους ο Ουέλλιγκτον, με την έγκριση της Στοάς του Λονδίνου.

 Χωρίς την εντολή της μητέρας του Κόσμου ούτε ο Ρώμας, ούτε κανείς άλλος Μασσόνος, θα τολμούσε να δολοφονήσει τον Καποδίστρια. Για τον λόγο αυτό ,188 χρόνια μετά τη δολοφονία , παραμένουν ως «άκρως απόρρητοι» οι ενοποιημένοι Φάκελοι, «THE ASSASSINATION OF KAPODISTRIAS», που περιέχει όλα τα σχετικά αγγλικά έγγραφα, και πιθανώς το ιδιόχειρο σημείωμα του μεγάλου Δασκάλου της «μητέρας του Κόσμου», του δούκα του Σάσεξ , Αύγουστου Φρειδερίκου, και ο Φάκελος Μάουερ, του μέλους της αντιβασιλείας και Υπουργού της Δικαιοσύνης , που είχε συγκεντρώσει τα δικά του στοιχεία, και τον οποίο με κάποιο τρόπο τον έβαλαν στο χέρι οι Αγγλοι, με τίτλο «MINISTER DE LA JUSTICE, A ΄ SA MAJSTΕ΄ LE ROIS POUR LA REGENCE». 

Οι Κωνσταντίνος και Γεώργιος Μαυρομιχάλης που μετείχαν της συνομωσίας ήσαν παρόντες στη δολοφονία, και είχαν τον ρόλο που είχε ο Όσβαλντ στη δολοφονία του Τζων Κέννεντυ.

3 σχόλια:

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Αιωνια η μνημη του Εθναρχου μας. Η επιβεβαίωση οτι παραμενουν επτασφραγιστα τα αρχεία της δολοφονιας του Καποδίστρια στο φορειν οφις προέρχεται και απο μαρτυρία του Αγγλου ιστορικου David Irving ο οποιος στη διαρκεια της ερευνας του για τον "μεγαλο ηγέτη" Τσωρτσιλ γραφει οτι υπαρχει φοριαμος αρχειων που δεν πρόκειται να ανοιξει ποτε....για κάποια αρχεία του πατερα της....νικης κ πως μαζι με τα συγκεκριμένα έγγραφα βρίσκονται κ τα εγγραφα και "ο φάκελος της δολοφονίας του Κυβερνήτη της Ελλάδος Καποδίστρια" οπως αναφέρει επι λέξει....

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η Νέμεσις ρε Σπύρο όλα αυτά τα καθάρματα όπως και οι απόγονοί τους έζησαν και ζουν ζωή χαρισάμενη.
Hacking στο τελωνισμό και στο καθαρτήριο έχουν κάνει όλα αυτά τα καθάρματα.

ikonsgr είπε...

Και μόνον το γεγονός ότι σχεδόν ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ μετά την δολοφονία,ο φάκελος της υπόθεσης ΔΕΝ αποχαρακτηρίζεται (όταν πάγια πολιτική της αγγλίας είναι ο αποχαρακτηρισμός απορρήτων σε 50-70 χρόνια το πολύ), είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΧΗΣ! Φανταστείτε δηλαδή τι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ επιπτώσεις θα έχει(προφανώς όχι μόνον για τα παραμύθιας-"ιστορία" που μας ταϊζουν όλα αυτά τα χρόνια) ο αποχαρακτηρισμός, ΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ θα προκαλούσε, γι'αυτό και ΔΕΝ το κάνουν.....