12/9/18

Τα παιδιά του Σόρος ποιόν έχουν πατέρα;

Il buon cugino Αλιέκσι και ο καλός εξάδελφος Κούλι ψήφισαν μαζί υπέρ του πατρός των, και κατά του Ορμπαν και ας τσακώνεται ο πράκτωρ υπουργός με τον τεως πορτ παρόλ της Μαμάς. Το δίδαγμα είναι ότι ο Αριστερός Ιουδαίος και ο Νεοφιλελέ Ιουδαίος είναι από την ίδια Συναγωγή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το απίστευτο που είπε το κουλό του μητσοτάκουλα (μάλλον της ντοράκλας), είναι ότι ο Ορμπάν δεν συμμορφώνεται στις αξίες (sic) της Ε.Ε.!!!
Ποιές αξίες που σε λίγο θα πρέπει να κυκλοφορούμε με μπούρκες...
Πότε το ισλάμ ήταν "αξία" των ευρωπαϊκών χωρών;

Ανώνυμος είπε...

τα ίδια πράγματα πιστεύουν. απλά αυτοί που θεωρούν εαυτούς κομμουνιστές τοποθετούν τον εαυτό τους με τους 'πτωχούς' και οι φιλελέδες με αυτούς που είναι πλούσιοι. φυσικά, και οι δυο τοποθετήσεις είναι αμφότερες αυθαίρετες. οποιοσδήποτε έχει τη πίστη ότι ανήκει / θέλει να ανήκει στην ανώτερη οικονομική κλάση μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως 'φιλελές' είτε είναι είτε δεν είναι πλούσιος. Είναι σαν τα 60 τόσα φύλα που ανακάλυψαν ότι υπάρχουν και μπορείς γιατί έτσι σου ήρθε να λες ότι είσαι ροζ γάτος με μωβ ρίγες. Όλα αυτά είναι ανεκτά όσο δεν καταγγέλλεις τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. Μετά είσαι ακροδεξιός και ναζί, ρωσόφιλος και ψεκασμένος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν έχουν τον Σόρος πατέρα, ξέρω όμως ότι ξέρουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την Ακροδεξιά ρητορεία και αυτή να βγαίνει τελικά υπέρ τους... Μήπως το παιχνίδι είναι καρα-στημένο;