25/9/18

Η σουπερμαντολίνη και το Κόλπο του δρ. Χριστόφορου.

Συγκλονιστικό! Μέσα από το υπόγειο του Μαξίμου γίνεται διακίνηση παράνομης σουπερμαντολίνης με την οποία ντοπάρονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ανακατεμένος και υπουργός στο κύκλωμα
Η φασιστική ψευτο-βία των επικοινωνιολόγων θα μείνει ατιμώρητη;

Ο επικοινωνιολόγος του Μαξίμου σχεδίασε μια ειδική καμπάνια εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού του Κοινού και κανόνισε μια συνάντηση του Αλιέκσι με «θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς» .


 Ο Αλιέκσι, στις 22 Σεπτεμβρίου υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που «δάρθηκε» και μέσω Twitter έστειλε το μήνυμά του δρ. Χριστόφορου «Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι, ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 
Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη». 

Την επομένη ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, είπε ότι δέχτηκε άγρια επίθεση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, και περιέγραψε στην ΕΡΤ, την "άγρια επίθεση" που δέχθηκε από 30 άτομα, αλλά, επειδή είχε πάρει διπλή δόση σουπερμαντολίνης πλακώθηκε με 30 άτομα και βγήκε ατσαλάκωτος.

 Ο επικοινωνιολόγος στη συνέχεια έβγαλε το πολιτικό συμπέρασμα:

 «Εδώ δεν έχουμε πλέον ούτε μεμονωμένα περιστατικά, ούτε κάποιους ακραίους κύκλους, οι οποίοι δρουν εν βρασμώ ψυχής, εδώ έχουμε ένα συντονισμένο σχέδιο, που βεβαίως πατάει και στο γεγονός ότι ιδεολογίες και στάσεις ζωής κατά κάποιον τρόπο εντάσσονται πια στην λογική του κοινωνικού αυτοματισμού, όπως είναι η περίπτωση του Κωστόπουλου, αυτό το αποτρόπαιο θέαμα της περασμένης Παρασκευής. Έχουμε δηλαδή δύο εκδοχές, τη συνειδητή δράση μιας εγκληματικής συμμορίας και έχουμε βεβαίως και τη στάση ζωής ορισμένων πολιτών, οι οποίοι θεωρούν ότι όλα αυτά κατά κάποιον τρόπο είναι φυσιολογικά», είπε ο δρ. Χριστόφορος,  που σχεδίασε τις επιθέσεις στον σ. Πέτρο και τον σ. Βαγγέλη και του ήρθε γάντι ο θάνατος του Ζακ.

 Οπότε ανέθεσε στον Ρουβίκωνα και τους συντρόφους της ΕΡΤ να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία για τις «φασιστικές» συμμορίες που δρουν ανενόχλητες. 

Παράλληλα οι συνάδελφοι του δόκτορος από το ΜΙ6 ετοιμάζουν προεκλογική εξαφάνιση του Νταβόρ Ντραγκίσεβιτς, του εβραιοκροάτη πατρός του Νταβίντ , που τον κλαίει το ΜΙ6, όπως κλαίνε το Ζακ, ο Γρηγόρης και η Έλενα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Στρατούλης βγήκε ατσαλάκωτος όταν τον σκότωνε η Χρυσή Αυγή με ρόπαλα και σφυριά έξω από το γήπεδο.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...