25/9/18

Ο Χασισέμπορος Αλιέκσι , η Αλβανοκρατία και οι ντόπιοι συνεργάτες τους που τους κάνουν πλάτες

Η Αλβανική Μαφία είναι ελεύθερη να σκοτώνει να εμπορεύεται και να επενδύει στην Αλβανία, την Ελλάδα, το Κόσσοβο, και το Μαυροβούνιο και στα Σκόπια, με την άδεια του Κράτους Δικαίου. 

Τώρα, με τις αλλαγές που κάνει ο Τραμπ, άρχισαν ορισμένες συλλήψεις. 
Οι Ολλανδοί εντόπισαν τη σπείρα των Μπαούρι που διακινούσε ναρκωτικά και άρχισε να τους παρακολουθεί, και ζήτησε τη συνεργασία των Αλβανών, που με πόνο ψυχής, συνέλαβαν στα Τίρανα τον ηγέτη της συμμορίας Ενβέρ Μπαούρι και ακολούθησαν και οι συλλήψεις άλλων έντεκα μελώ της συμμορίας , ενώ δύο καταζητούνται .

 Η Αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση της «επικίνδυνης εγκληματικής συμμορίας» των «Μπαούρι». Ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας Βέλιου Αρντί είπε ότι η παρακολούθηση άρχισε πριν από έξι μήνες σε συνεργασία «ως επί το πλείστον με τους συναδέλφους από την Ολλανδία». «Μετά από δεκάδες ώρες υποκλοπών, και ανταλλαγής πληροφοριών με τους εταίρους», συνελήφθησαν.Σύμφωνα με τον Βέλιου, κατασχέθηκαν ακίνητα, ένα ξενοδοχείο και ένα εστιατόριο στην Βεληπόγια στη Λίμνη της Σκόδρας γιατί υπάρχει η υποψία ότι χτίστηκαν από τα έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες.

 Τα απόνερα της σύλληψης των Μπαούρι υποχρέωσαν και τους «ενστολους» του χασισέμπροα Αλιέκσι, να συλλάβουν κάποιον και να κοκορεύονται ότι σταμάτησαν τις «μεγάλες δουλειές με την κοκαϊνη στο τρίγωνο Αθήνα - Θεσσαλονίκη – Μύκονος».

 Το «κύκλωμα»,  ηταν ο τοπικός εκπρόσωπος των Μπαούρι ,που εισήγαγε κοκαΐνη από την Ολλανδία και κάνναβη από την Αλβανία, και έκανε χρυσές δουλειές μέχρι που στις 20 Σεπτεμβρίου τους συνέλαβαν οι «ράμπο» του Λιμενικού. 

Συνολικά συνελήφθησαν οκτώ στελέχη ενώ στη δικογραφία υπάρχουν και 16 συγκατηγορούμενοι εκ των οποίων ένας «επίορκος λιμενικός» ο οποίος αναζητείται.

 Τόσα χρόνια οι αρμόδιοι οι «αρμόδιες διωκτικές αρχές» δεν εχουν πιάσει τίποτα από τους τόνους χασίσι και κόκα που πουλιούνται στα εκατομμύρια "πελατών" , που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα. 
Μύκονος , Κέρκυρα, Χαλκιδική, Ρόδος Κρήτη, είναι γωνιακά μαγαζιά της Αλβανικής Μαφίας που πουλάει τόνους χασίσι και Κόκα. 

Τωρα που μάζεψαν λίγο τα λουριά οι αμερικανοί ξύπνησαν οι Ολλάνδοι και με πόνο ψυχής έκαναν σύλληψης. οι λεγόμενες διωκτικές αρχές των χασισεμπόρων Εντι και Αλιέκσι .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράμπ έχει κάνει πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα παρ'ότι τον θεωρώ κάργα συστημικό και Μπίλντερμπεργκ.

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Σεπ 25, 08:29:00 μ.μ.


ΣΩΣΤΟΣ.
Αυτη την στιγμη πολεμαει το βαθυ εβραϊκο κρατος των ΗΠΑ, ωστε ο επομενος Προεδρος να μην βρει αυτον τον εβραϊκο υπονομο που βρηκε ο Τραμπ, ωστε να δρασει ανενοχλητα για το καλο και την ευημερια της Ανθρωπωτητας.


ΠΣχΦ

ΥΓ
Μην ξεχνας οτι ειναι ΝεοΫορκεζος και γνωριζει πολυ καλα την σαπιλα της εβραϊλας του Μπρουκλιν.

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...