24/9/18

Η Συμμορία των άτιμων και των ψευτών

Για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή, τον πούστη, τον πρεζάκια και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.

 Ο εκπρόσωπος της Πουστιάς δήλωσε ότι ο οροθετικός κατέφυγε στο κοσμηματοπωλείο για προστασία από καυγά που γινόταν εκεί έξω. 

Η συνήγορος των Τεθλιμμένων συγγενών, συνομολόγησε «απόπειρα κλοπής». 

Κι τα τάγματα εφόδου απειλούν με «αντίποινα».

Ο επικοινωνιολόγος του Τσιπρέσκου, που δίνει τη «γραμμή» στον Σωτήρη και την Κατερίνα, ο κ. Χριστόφορος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ψεύδους και συνέδεσε τον ξυλοδαρμού του σ. Πέτρου και τον θάνατο του οροθετικού, και ως υπουργός Επικρατείας, και αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου , είπε ότι «υπάρχει συντονισμένο σχέδιο συμμοριών πίσω από τις επιθέσεις σε Κωνσταντινέα - Ζακ Κωστόπουλο και τόνισε την ανάγκη να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία Μέγα το της Πουστιάς και της Πρέζας Κράτος. 

Οι Μπολσεβίκοι όταν οικοδομούσαν το Κρατος των τραπεζιτών έλεγαν ότι 2+2 κάνει 5. Για τους κανονικούς ανθρώπους υπάρχει είτε αλήθεια είτε ψέμα. Είτε σωστό είτε λάθος. Αλλά, για τον κομμουνιστή και τον επικοινωνιολόγο, υπάρχει μόνο η αλήθεια που τον συμφέρει. Αυτή είναι η «επαναστατική/επικοινωνιακή αλήθεια».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πούστηδες θα πολλαπλασιάζονται, όσο οι ανυποψίαστοι γονείς ταίζουν τα αγοράκια τους με σόγια, ηλιόσπορο, λιναρόσπορο, σουσάμι κλπ. φυτικά οιστρογόνα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...