26/9/18

ΝΑΤΟ και Κομμουνιστική Διεθνής το ίδιο συνδικάτο

Η Κομμουνιστική διεθνής υποσχόταν Σταθερότητα, Ειρήνη και Ασφάλεια, στην  περιοχή εάν έπαυε η "καταπίεση" του "μακεδονικού λαού" από την «Βαλκανική Μπουρζουαζία», ακριβώς όπως υπόσχονται πρόοδο, σταθερότητα και επενδύσεις, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ,  εάν αναγνωρίσουμε τον "μακεδονικό λαό" και την γλώσσα του.
Στις 14.12.1924 ο Ριζοσπάστης με τίτλο «Ζήτω η Ανεξάρτητη Μακεδονία» εξηγούσε: 
«Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαραίνει πάνω μας , δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν σε βάρος μας, εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπίεσης της μακεδονίας από την βαλκανική Μπουρζουαζία. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την Ενωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και για την ενιαία ανεξάρτητη κρατική της ύπαρξη»

Υπογραφή, Ζήτω το Ελληνικό προλεταριάτο. 

Θα μπορούσε να είναι Εμμανουέλ Πουστρόν, Δωροθέα Μέρκελ. Γιένς Στόλτεμπεργκ, Αλιέκσι Χαβαναγκίλα, Νίκος Κοτζιάς, κλπ, κλπ, κλπ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ιστοσελίδα του ΚαΚαΕ γράφει ότι αν γίνει πόλεμος αυτοί θα παλέψουν για την ανατροπή της αστικής τάξης, δηλαδή θα πολεμήσουν με τους τουρκους, αλβανούς, βούλγαρους, σκοπιανούς όπως κάνανε από το 1922 και πιο πριν με πρόσχημα την ανατροπή της μπουρζουαζίας, έτσι λέγεται περιφραστικά η προδοσία.