21/9/18

Οι ημερομηνίες που δεν «πρέπει» να θυμόμαστε

Στις 20 Σεπτεμβρίου 1944 κατά το μεσημέρι οι κομμουνιστές άνοιξαν την πόρτα στο Μπεζεστένι του Μελιγαλά και άφησαν ελεύθερους τους τελευταίους 34 κρατούμενους. 
Η σφαγή των αιχμαλώτων από τους καλούς κομμουνιστές που κράτησε 96 ώρες (από το μεσημέρι της ως το μεσημέρι της 20ης είχε λήξει. Ωστόσο κανείς δεν προοδευτικός και αριστερός άτιμος και ψεύτης δεν θέλει να ξέρει για την τετραήμερη σφαγή των αιχμαλώτων. 

Στις 21 Σεπτεμβρίου 1943 παραδόθηκα οι Ιταλοί στην Κεφαλονιά αφού πολέμησαν επί 7 ημέρες με τους Γερμανούς. Επειδή πολέμησαν μαζί τους και οι κομμουνιστές, οι ιταλοί κατακτητές, οι φασίστες του Μουσολίνι έγιναν καλοί άνθρωποι και οι κακοί Γερμανοί «εκτέλεσαν 5.000 περίπου Ιταλούς». 
«Η σφαγή χιλιάδων Ιταλών αιχμαλώτων πολέμου στην Κεφαλονιά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της γερμανικής Βέρμαχτ», σύμφωνα με τους Κομμουνιστές.
Από τις 14 ως τις 21 Σεπτεμβρίου που τους βομβάρδισε η Λουφτβάφε πόσοι σκοτώθηκαν; Οι 5000 της Κεφαλονιάς είναι σαν τους 8000 νεκρούς της Σρεμπρενίστσα. Εκτελέσεις αιχμαλώτων έγιναν όπως αυτή των 631 στο χωράφι, στα Τρωγιανάτα της Λειβαθούς, αλλά σε διαφορετική κλίμακα. Αλλά είπαμε οι Αριστεροί και οι φίλοι τους είναι «καλοί άνθρωποι». 

Οι «καλοί άνθρωποι», οι φίλοι μας και «σύμμαχοι» που μας δάνεισαν για να ελευθερωθούμε από τους Τούρκους, στις 21 Σεπτεμβρίου επιτέθηκαν στο Γαλαξείδι μαζί με τους Τούρκους αλλά για αυτή έφταιγε ένας «ανθέλληνας» και «φιλότουρκος» ενώ οι άλλοι που μας δάνεισαν, ήταν «φιλέλληνες». 

Και στις 21 Σεπτεμβρίου 1944, η 3η Ορεινή Ταξιαρχία απαλλαγμένη από τους ΕΑΜΙίτες και τους Κομμουνιστές με μεγάλες απώλειες κατέλαβε το Ρίμινι. 
Μια υπερήφανη ελληνική Νίκη εναντίων των Γερμανών. Που η αριστερή νομενκλατούρα που μισεί τους Ριμινίτες για τη συμβολή τους στα Δεκεμβριανά δεν θέλει να θυμάται την ελληνική Δόξα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πύρρειος νίκη ήταν αυτή στο Ρίμινι κ. Χατζάρα. Αφού έτσι κι αλλιώς οι Γερμανοί αποχωρούσαν. Τι νόημα είχε η θυσία των Ελλήνων στρατιωτών;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...