22/9/18

Το Κράτος Δικαίου των Πρεζέμπορων προστατεύει τον «πελάτη» πρεζάκια

Δεν πάει χρόνος από τη δολοφονία της Δώρας Ζέρμπερη από πρεζάκια που εβγφαλε από τη φυλακή με 14 μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη, τον πνεύμονα, την καρδιά και το μάγουλο και η αστυνομία και η δικαιοσύνη του αριστερού κράτους Δικαίου, μετά την παράσταση στα Κανάλια με την πρεζού του Μενιδίου, συνέλαβαν ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου γιατί κλώτσησε τον πρεζάκια που πήγε να τον ληστέψει . στην Ομόνοια μετά το θάνατο του ληστή.

 Μετά τον θάνατο του πρεζάκια επίδοξου ληστή, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου γιατί η κάμερα ασφαλείας, τον δείχνει , μαζί με ένα άγνωστο, να κλωτσούν τον πρεζάκια. Παράλληλα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί και ο άλλος που τον κλώτσησε .

 Ο πρεζάκιας ληστής δεν πέθανε από τος κλωτσιές, αλλά αυτό δεν εχει καμιά σημασία για τους προστάτες του δικαιώματος του πρεζάκια στην πρέζα. 

Ο πρεζάκιας στην προσπάθεια του να διαφύγει προσπάθησε να περάσει μέσα από την τζαμαρία που ήταν χοντρό κρύσταλλο και τραυματίστηκε βαρύτατα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηταν και πουστης με εητζ κολλητος του βαλιανατου

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%96%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%9a%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%91%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%81%ce%b1/

Ανώνυμος είπε...

Ο πρεζάκιας ήταν γνωστή άφυλη πούτρα, γνωστή ακτιβίστρια, που δεν της έφθαναν τα γκαφρά από το επάγγελμα της ανωμαλιάρας, ήθελε και άλλα. Έκανε ανάρτηση και ο γνωστός επαγγελματίας ντιγκιντάγκας και η γνωστή μπατσίνα που υπερασπίζεται το κράτος του πουστροδικαίου.

ΠΑΟΚ Σεπόλια.

panos είπε...

Ὁ ληστής, ἔδρασε μόνος; Πῶς μπῆκε στὸ κοσμηματοπωλεῖο; Παρακολουθοῦσε τὶς κινήσεις τοῦ ίδιοκτήτη. Καὶ γιατὶ πέθανε μέσα στὸ ἀσθενοφόρο;
Κάτι λείπει ἀπ' τὸ πάζλ.
Δὲν λείπει ὅμως ὁ ρουφιανοέλληνας ποὺ "τραβάει" μὲ τὸ κινητό, καὶ σπεύδει νὰ δημοσιοποιήσει...

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...