25/9/18

Τρείς πρωτοφανείς ήττες για τον Πούτιν

Η κατάρριψη στη Συρία του ρωσικού αεροσκάφους στις 18 Σεπτεμβρίου, (λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών για κυβερνήτες στη Ρωσία), αλλά, και τα σχέδια του Μεντβέτιεφ για αύξηση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση είχαν σαν αποτέλεσμα εντυπωσιακές ήττες του Κόμματος της «Ενωμένης Ρωσίας» στον δεύτερο γύρο, στις 23 Σεπτεμβρίου στις εκλογές κυβερνητών σε 4 από τις 20 αναμετρήσεις. 
Στο Χαμπαρόφσκ Κράι ο νυν κυβερνήτης Βιάτσεσλαβ Σπορτ, ηττήθηκε από τον υποψήφιο του Ζιρινόφσκι, (Σεργκέι Φουργκάλ), με 69.57% προς 27.97%. 
Η συμμετοχή ήταν 47.44% .
 Στο Βλαντίμιρ Όμπλαστ , η Σβετλάνα Ορλόβα πήρε 37,46% και ο Βάντίμιρ Σιπιάγκιν από το Κόμμα του Ζιρινόφσκι (LDPR), βγήκε με 57.03%. 
Στην Χακάσια της Σιβηρίας η εκλογή θα επαναληφθεί στις 7 Οκτωβρίου όπως και στο Πριμόριε, (Βλαδιβοστόκ) όπου φαίνεται να κερδίζει ο Κομμουνιστής υποψήφιος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός της Ρωσίας δεν πρόκειται να καταπιεί άλλη ταπείνωση, σαν αυτές που καταπίνει συνεχώς ο Πούτιν... Περάσανε 13 χρόνια για να ψελλίσει ότι θα δώσει τους S-300 στη Συρία. Για να δούμε αν θα το πράξει τελικά...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπαει κι αυτος πολυ τους Εβραιους. Του συνιστω να διβασει τα περι Αντιχριστου του Εφραιμ του Συρου. Θα ειναι διαφωτιστικα ειμαι σιγουρος.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...