17/9/18

Η Εθνική Υπόθεση και οι Ρουφιάνοι της Στοάς, της Συναγωγής και των Ξένων Μυστικών Υπηρεσιών

Η αποστολή του πεμπτοφαλαγγίτη είναι να δημιουργεί σύγχυση. Και αυτό κάνουν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
 Νέο κρούσμα, το μυθιστόρημα ενός ηλιθίου ρουφιάνου φια τον Μελιγαλά, που το είδε στον ύπνο του. 

Οι Ρουφιάνοι της Χρυσής Αυγής ακόμα δεν εχουν μάθει 74 χρόνια μετά ότι το βράδυ της 14ης ΣΣεπτεμνρίου 1944 μπήκαν στον Μελιγαλά οι σύνδεσμοι των Σύμμαχων και ότι κηυχτηλκε εκκεχειρία διότι οι Κομμουνσιτερς δεν είχαν πυρομαχικά. Ούτε έχουν πληροφορηθεί ότι με τοπρωτο Φως της ημερας βγηκε τριμελή Επιτροπή για να διαπραγματευτεί με τον ΕΛΑΣ την παράδοση.
 Για τους ανιστόρητους Μινχάυζεν , «η επίθεση των συμμοριτών αρχίζει πρωί-πρωί στις 15 Σεπτεμβρίου. Οι υπερασπιστές της κωμοπόλεως και της τιμής του Έθνους ρίχνουν τα τελευταία φυσίγγιά τους. Οι πολιορκητές του Μελιγαλά, κρίνοντας από την συχνότητα των πυροβολισμών, καταλαβαίνουν ότι τα πυρομαχικά των εθνικιστών όπου να’ ναι τελειώνουν και πυκνώνουν τις επιθέσεις τους».

 Παραμύθια μάνδολες, ενός ρουφιάνου, που έχει αποκλειστικό σκοπό να κρύψει τις ευθύνες των Αγγλων και επικαλείται τον προδότη και πράκτορα των Αγγλων Δ.Παπαδόπουλο που οι Ελασίτες τον άφησαν ελεύθερο να φύγει. 

Και ο Βελουχιώτης δεν ήταν ο αποκλειστικά υπεύθυνος της Σφαγής. Ήταν συνυπέυθυνοες μαζί με τον Μπελογιάννη, τον Τάκη Κουλαμπά και τον Αχιλλέα Μπλάνα. Και συνυπεύθυνοι ήσαν και οι Εβραίοι τροτσκιστές της SoE. .
Ο "καμπούρης" είναι ο εβραίικής καταγωγής  λοχαγός  της SOE Γκίμπσον σε αναμνηστική φωτογραφία με τον επίσης εβραίικής καταγωγής  (Σουηδό) Αξελ Πήρσον του Ερυθρού Σταυρού στην Καλαμάτα. Η ψηλή είναι η Σουηδή μανδάμ Πήρσον.
Ο Γκίμπσον μπήκε στον Μελιγαλά και κανόνισε την παράδοση με τον συνεργάτη της SOE, Δ.Παπαδόπουλο.

O "Ελληνοαμερικανός" Τζον Φατσέας με τον Βελουχιώτη, τον Γκίμπσον και τον επίσης Εβραικής καταγωγής Λάιλ Γουίλκι, που φοράνε κόκκινα μαντήλια, μπροστά στο ξενοδοχείο ΡΕΞ  της Καλαμάτας. (Τον ελασίτη στα αριστερά δεν τον ξέρω).


Οι Εβραίοι και τροτσκιστές Γουίλκι και Γκίμπσον μα τα κόκκινα μαντήλια στην "απελευθέρωση" της Καλαμάτας.

Αυτούς τους Ρουφιάνους και εγκληματίες προστατεύει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής με τους συνεργάτες της. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό παιχνίδι είναι καρα-στημένο λοιπόν... Γιατί όπως κι εσύ ξέρεις καλά, οι Εβραιομασόνοι ποντάρουν πάντα σε όλα τα άλογα, ακόμη και στα κουτσά...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να συμφωνήσουν να παραδωθούν και να δικαστούν από τα κομμούνια που δεν είχαν όπλα; Προφανώς οι Άγγλοι δουλεύανε για να σώσουνε τα κομμούνια οπότε μάλλον κάπως αλλιώς έγινε το πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη Σπυρετο να μην ψηφισουμε ΧΑ;
Να την κανουμε με Βελοπουλο; ή Φαηλο;

Ανώνυμος είπε...

στειλτους τα στοιχεια ρε χατζαρα μπορει να μην τα ξερουν αυτα δεν σημαινει οτι ειναι μασωνοι και προδοτες,
και αν ειναι αληθινα ολα να αναθεωρησουν και να αλλαξουν τις αποψεις τους....

Ανώνυμος είπε...

Η άγνοια περί Μελιγαλά, κατά τον Χατζάρα, είναι κάτι σαν την άγνοια νόμου, δεν δικαιολογείται!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο δεν είναι βλάκες αυτοί που τα γράφουν γιατί αν δεν τα γράψουν έτσι θα κοπεί ο μισθός.
Βλάκες είναι αυτοί που τους πιστεύουν.
Βασικά για να τους ξεβρακώσεις αρκεί να τους ρωτήσεις απλά πράγματα όπως πχ αν στη σφαγή στα Καλάβρυτα είχε συμμετοχή ο SOE.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάστορα εσύ που έγραψες "..αν στη σφαγή στα Καλάβρυτα είχε συμμετοχή ο SOE.."
πες κάποια πληροφορία παραπάνω. Δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Κάποια κατεύνθυνση παραπέρα;

Ανώνυμος είπε...

Και από που προκύπτει ότι αυτοί οι αλλοδαποί που βρίσκονταν στον Μελιγαλά, ήταν όλοι τους Εβραίοι; Κάτι πιό χειροπιαστό υπάρχει;